به نقل از میعاد :مشکل اصلیه ما دریافت اوله که بعد از رفتن ظریف این مشکل به وضوح دیده میشه تو تیم.لیبرو تیم اصلن در حد و اندازه های لیبرو تیمی مثله ایران نیست تو بازیم دیدیم ساده ترین توپا رو یا سوتی میداد اصلن نمیتونست جم کنه یا اگه ام جم میکرد طوری جم میکرد که پاسور باید خودشو میکشت تا بتونه جفت و جورش کنه.
نظر شخصی من اینه که ما حتی در حد و اندازه های تیم قبلی خودمون هم نیسیم و فکر میکنم فدراسیون اشتباه کرد که تو این موقعیت ژست دموکراسی گرفتش و رضایت نامه ولاسکو رو داد .یه تغییر ناگهانی مسلم بود که همچین نتیجه ای هم داره اونم در آستانه یه همچین مسابقات مهمی که بیشترین نقش تو موفقیت یه تیم رو اماده سازی اون تیم داره.در کل خیلی ضعیف ظاهر شدیم این دو بازی و هیچ حرفی برای گفتن جلو ایتالیا نداشتیم و مقاطعی اصلن مثه یه تیم آماتور بازی میکردیم مثلا تو شرایطی که تو ست دوم 4 امتیاز عقب بودیم موسوی و فرهادی تو جو ناامیدی بودن و به شکل مفتضحانه ای زیرتوپ میزدن و این ینی از نظر روحیم بچه های خیلی افت کردن و از اون بدتر این که مربیمون هم مثه دیوار کنار زمین ایستاده و نه وقت استراحتی نه تغییری نه چیزی که خب این خودش نشون دهنده اینه که یا مربی در برابر تیم مقابل تسلیم شده یا هم که خیلی استراتژی نداره
غفور یه دقیقه اومد دیدیم چی کار کرد ! در حالی که عبادی پور خوب بازی کرد ! بالاخره همه تو بازی اشتباهاتی دارن ، حتی خود موسوی که دیگه تقریبا شاخ ترین بازیکنمونه دیدیم با خورد کردن اعصابش چطوری خراب کرد :)به نقل از [Rs] :اینا رسمن دارن میمیرن؛الان میشینن وسط زمین گریه میکنن ؛|
×اختلاف 8 امتیازی :)
کواچ :) چرا غفور نمیاره؟ چرا عبادی پور تو زمینه؟ چرا؟
اثن عبادی پور نمی بود حتم یه ست میگرفتیم.[هر یه امتیازی که میگرف یکی میداد]
پ.ن: ترامیسا/سو؟ همون بستنیع؟#هارهار
واقعا میشد ست اول رو گرفتبه نقل از mobina7 :بازم 3-0!
حیف شد واقعا!
کاش 1ستُ میگرفتیم!![]()
صبح بخیربه نقل از Sh@mim :باخت مگ؟؟؟؟؟؟؟؟
اینام ک خراب کردم واه واه هی گفتیم اینا از فوتبالیامون بهترن توزرد از آب دراومدن ک [-(به نقل از seyyah kiz :صبح بخیر
اره بابا ، ست اول داشت می برد ولی نبرد ، ست دوم داغون باخت، ست سوم هم معلوم بود نمیشه برد
نه ببین فوتبال فرق داره ! تو فوتبال انگار داری به سیب زمینی پول میدی ، هیچ رگ غیرتی هم نسبت به بازی ندارن ! ( یاد آدمایی مثل علی دایی به خیر )به نقل از Sh@mim :اینام ک خراب کردم واه واه هی گفتیم اینا از فوتبالیامون بهترن توزرد از آب دراومدن ک [-(
نه به نظرم بر می گردیم به اوون روزا!به نقل از آناهید :آدم اگه میخواد کاری رو خوب انجام بده هی نباید دست و پاش بلرزه. این مربیه حتی میترسه وقت استراحت بگیره! امتیاز ایتالیا رسیده به بیست هی دارن پشت هم امتیاز میگیرن این وقت استراحتو نگه داشته واسه روز مبادا.
فکر نکنم دیگه شرایط قبلی تکرار بشه. هر چقدر هم که بهش فرصت بدن.