• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

والیبال

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع AmorE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : والیبال

به به؛ بردیم ست سوم رو. :>

عاقا یکی منو بگیره! :o :))

2-1 اونم جلو برزیل! ;;) <:-P

من هندسه دستمِ چشم به تی وی! :-"

به امید برد 1-3! <:-P

مرزاجانپور تو این یه ست ;D
9 امتیاز. 9 امتیااااااز ;D
bcv94yi7dw5pu94o2ezm.jpg

اصن از وقتی که این ولاسکو رف من دیگه دست و دلم به والیبال نگا کردن نمی‌ره. :-< #غرغر کردن بعد از باخت

× بازی شون خوب بود خدایی. ولی دلیل نمیشه من الکی جو ندم. :-"

خیلی خوب بودن ولی حیف!!
بازم امتیاز گرفتیم از برزیل

سه ،دو برزيل برد
ست اخر ١٥،١٣ شد ،،،،،تا امتياز ١٣ ايران دو تا جلو بود بعد از وقت استراحت استاد كواچ اونا چار امتياز گرفتن

فرق ایران با تیمای بزرگ: وقتی باید یه بازی رو 3-1 ببریم و ست چهارم همینجوری 4 امتیاز 4امتیاز جلوییم تا اینکه یهو اختلاف رو خودمون جبران میکنیم و مساوی میشیم تهش میبازیم اون ست رو.بعدم که ست 5 ام رو باز جلوییم میبازیم اون ست رو.از بازی که حقمون 3امتیاز بود ولاغیر صرفا 1 امتیاز میگیریم. اگه برزیل از ما بهتر بود اصلا مشکلی نداشت،مشکل اینه که ما از برزیل بهتر بودیم خصوصا تو ست چهارم که الکی باختیم وهمون باعث باختمون شد وگرنه 3-1 میبردیم و 3 امتیاز میگرفتیم.
صرفا حیف
+متنفرم از این جمله:"هیچی از ارزشای تیم ملی والیبال کشورمون کم نمیشه" ینی متنفرم.ینی چی؟ مگه قرار بود کم بشه؟ اصن چه ربطی داره به ارزش.مهم اینه که ما باید 3 امتیاز میگرفتیم و متاسفانه نگرفتیم.ارزش و فلان.:|
+وقتی به حرفای گزارشگرای والیبال گوش میدم به خیابانی امیدوار میشم.واقعا صد رحمت و دورد بر خیابانی،مزدک،سرهنگ علیفر حتی:|اینا کین دیگه.:|:|:|

گند زدن! :))

واقعا بی نظیر بودیم ولی خوب به برزیل با این همه تجربه زورمون نچربید! ;D
حالا ایشالا بازی فردا بهترم می شیم!گرچه که با این یک امتیاز بچه ها خیلی اعتماد به نفس گرفتن!
ولی خداییش حق ما بوود ببریم!!! :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((
ولی بازی شونو واقعا دوس داشتم! ;) ;)

Back
بالا