- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بجـنورد
- سال فارغ التحصیلی
- 95
پاسخ : والیبال
بردیم ^__^ تبریک !
بردیم ^__^ تبریک !
بله تایید میشه عبادی پور بسیار عالی بود خصوصا ست آخربه نقل از هـدی :تبریک بسیار بابت برد، ولی چند تا نکته. ضعف های تیم ما زیاد بود و مشهود، تو دریافت یه مقداری مشکل داشتیم و توی خوابوندن توپ تو زمین اون ور و استرالیا خیلی سر توپ های برگشتی امتیاز گرفت. این جاخالی انداختن داره بیشتر امتیاز میده به حریف تا بگیره. سرویس هم میشد بهتر بزنن؛ توی ست آخر هم که امان از جوّگیری اساتید. وگرنه که باید با اختلاف خیلی بیشتری میبردیم. کلا یه مقدار بی دقت بازی کردن. من امیدوارم توی بازی های بعدی بهتر بشن هر چند که زمان استراحت کم ـه و فشار خیلی زیادی روشون ـه.
یه چیزی هم که هست، قبل از بازی های لهستان هم موسوی و هم معروف از خستگی و شرایط نامساعد گفتند؛ حالا جدا از این که نتایج خوب بوده تا الان، به نظر من این خستگی و فشار های مداوم مصدومیت و پیامد های بدی هم میتونه داشته باشه و فکر میکنم که شاید از اینجا به بعد مسابقات یه کم تاثیر بذاره تو بازی ـشون. من خودم این بی دقتی توی بازی امروز رو ناشی از خستگی و فشار میدونم و بازی ها هم دائم داره فشرده تر میشه و به نظرم باید یه کاری بکنن براش. بعد از مسابقات لهستان، بازی های دیگه ای هم هست؟ یه چیزی برای آسیا این ـا بود فکر کنم. در کل هم فکر کنم کواچ یه ذره سخت میگیره بهشون شاید.
× امروز عبادی پور خوب بازی کرد ها جدی. آفرین واقعا. در ضمن پرش های غفور هم خیلی عالی ـه، یعنی قشنگ پرواز میکنه.
دقیقا! کار صعود ما خیلی به بازی های بقیه بستگی داره! هرچی تیمای پایین جدول بتونن از بزرگا بیشتر امتیاز بگیرن برای ما بهتره! مثلن استرالیا حتا اگه یه امتیاز از صربستان یا لهستان بگیره خوبه! چون تیمیه که شانسی نداره برای صعود ولی اگه بتونه امتیاز بالاییا رو کم کنه خیلی مچکر میشیم ازشبه نقل از Fitz William . Darcy :خبری ک میتونه بیشتر برامون خوب باشه تا بد!! .. اینکه امریکا هرچن به سختی، از لهستان 3 امتیاز رو گرفته !!
=> اگ امشب در بازی همزمانِ ما و امریکایی ها ، امریکا بتونه از صربها هم امتیاز بکنه .. ما هم تلاشمونو کنیم و از آرژانتین 3 امتیازو بگیریم، میریم بالای صربها و سوم جدول.
و باز بهتر میشه اگ ایتالیا هم ترجیحا بتونه از لهستان امتیاز کم کنه امشب تو بازی شون! خلاصه ک حداقل با این احتمالات، کار صعود به خودمون اکثرا وابسته خواهد بود در دو بازی آخرمون با لهستان و صربستان ..
من صرفا اينو برا قضيه فان گذاشتم ولي تو يكي از برنامه هاي واليبالي تلويزيون مي گفت .به نقل از آناهید :این موضوع که ولاسکو گفته آخر والیبال ایران اینه، سندش چیه؟
من خیلی شنیدم اینو از قول ولاسکو میگن. اما از بین تمام کسانی که این رو گفتن هیچ کدوم تا به حال به عنوان مثال یه ویدئو از این ماجرا نداده. یا مثلا لینک یه خبرگزاری معتبر یا...
شما میدونید منبع این حرف چیه؟