سه شنبه 9.25 صبحبه نقل از فندق ؛؛) :کسی میدونه این بلندقامتان مون کی برمیگردن؟ بریم فرودگاه استقبالشون!![]()
من خبری نخوندم در این باره، ولی تو عکسا و فیلمای موجود من ندیدم مسئولِ خاصی روبه نقل از Mysterious Quéèn :گفته شده کسی از مسئولین استقبال نرفته؛ حقیقت داره؟
حمزه تیم ملی چرا نیومده بود؟به نقل از فهــــیم :کاله امسال قراره تیم ملی نوجوانان رو در قالب تیم نوشیدنی شمس حمایت کنه. بازیای لیگ واسشون میشه یه تمرینی که آماده شن واسه مسابقات جهانیشون. :)
+ کسی خبر داره حمزه امسال کجا قرارداد بسته؟
کالهبه نقل از مُشک :این کاله مازندران عزیز چی شد؟
حمزه پاش شکسته بود و هنوز اونجوری که باید و شاید ریکاوری نکرده! ولی ایشالا به زودی میبینیمش تو تیم ملیبه نقل از مُشک :حمزه تیم ملی چرا نیومده بود؟
آقا این بنده خُدا گفته موقع خوشحالی دستم خورده به کله ی اون بانوی بدبخت ، این کارُ انجام دادم که از دلش درآرم ! حالا بعضیا نوشته بودن که می تونسته یه جور دیگه عذرخواهی کنه که شر نشه ، خُب مثلن چی ؟؟ می گفته "شیمیو ماشپیشیو" مثلن ؟؟ ( این جمله یا یه چیزی تو مایه های این تو زبون کره یی میشه "ببخشید "فک کنم ، چنتا فیلم کره یی که من دیدم وختی می خواستن عذرخواهی کنن یه همچین اصواتی رو بیان می کردنبه نقل از مهسا.م :
به نقل از Fateme.RMA :میزبان مسابقات قهرمانی آسیا 2015 شدیم![]()
فقط خداکنه مثل دوره قبل حضور خانوما رو آزاد کنن![]()
یه تغییریم که گویا به وجود اومده اینه که قهرمان آسیا مستقیم میره المپیک! ینی دیگه تقریبا از همین الان رفتیم ریو![]()
![]()