والیبال

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع AmorE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : والیبال

میرزاجانپور با برگشتنش واقعا بازی رو برگردوند >:D<
هرچند ست دوم و سوم رو ندیدم من : دی
این سرمربی لهستان چقدر جنگ روانی ایجاد می کرد ! ویدئو چک نمی گرفت و فقط حرف می زد با داور ! اخطارم که ندادن بهش. قانونیه این؟

به نقل از ッ MαryαM ッ :
عااااااااااااالی
تبریک به همه :> <:-P

فقط یه سوال
میرزاجانپور ست اول چیزیش شد؟؟ :-/

گفت حالش بهم خورده!

تا ست سوم بازی رو دیدم. ایران خیلی بد بازی میکرد، اعصابم خورد شد و به خیال اینکه ست چهارم رو هم میخوریم بلند شدم رفتم حموم ولی بعد آخرای ست که برگشتم دیدم ۲۴ - ۱۶ به نفع ایرانه!
شاخ در اوردم رسما. :D و البته کلی حسرت خوردم که چرا این ست رو ندیدم. :(
ست پنجم که دیگه غوغا بود!
مادرم که بغل دستم نشسته بود بنظرم کل ادعیه موجود اسلامی رو یه دور از حفظ خوند و چندهزارتایی صلوات فرستاد. :))
خوب بود. مرسی. البته لهستان هم خیلی چغر و بد بدن بود.:د

بچه ها چرا کواچ غفورو نمیاره تو بازی ؟ :-<

به نقل از فاطمه : ) :
میرزاجانپور با برگشتنش واقعا بازی رو برگردوند >:D<
هرچند ست دوم و سوم رو ندیدم من : دی
این سرمربی لهستان چقدر جنگ روانی ایجاد می کرد ! ویدئو چک نمی گرفت و فقط حرف می زد با داور ! اخطارم که ندادن بهش. قانونیه این؟

من که نفهمیدم چش بود
اما فکر کنم این صحنه های دعوا گزارشگرو به وجد اورده بود با شور و هیجان تمام می گفت عجب بازی شده این بازی
یه جا دیگه هم کلی خندیدم
گفت اگه بشه 15-25 لهستان رو ببریم خیلی عالی می شه یه رکورد به حساب میاد همون موقع عادل غلامی سرویس زد به تور =))

کلا این کرده هرچی میگفت برعکسش درمیود اگه دقت میکردین :D چنتا سرویسا بخاطر تعریفای ایشون رفت بیرون یا خورد تو تور ((:

به نقل از امـیـرحـسـیـن :
یه جا دیگه هم واسه بازی کن لهستانی از قول مربیشون گفت :
به قول شهریار آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا
من کلی خندیدم :))
یه جا دیگه هم کلی خندیدم
گفت اگه بشه 15-25 لهستان رو ببریم خیلی عالی می شه یه رکورد به حساب میاد همون موقع عادل غلامی سرویس زد به تور =))

من اما ست اول با اینکه که گزارشگر گف : "مثه تیری که از چلّه ی کمان رها شده، توپ از دستش رها شد" خیلی حال کردم (((:

ست پنجم واقعا فوق العاده بود 8-^ تماشاچیا سنگ تموم گذاشتن دیگه برا لهستان :))
برخورد معروف با داورا هم واقعا دیدنیه :))

ست دو و سه یکم شل گرفتن ولی بعدش جم و جور کردن خودشانه :D
دمشان گرم :D

مزّنه (؟) بلیط چنده دوستان ؟ :-" من شنیدم دویس تومنه، راسته ؟ :دی
بعد یه سوال دیگه این که چرا اون خانومای لهستانی رو راه داده بودن تو سالن ؟ :دی مگه زن ایرانی و خارجی داریم ؟ :-"
یا خانومای ایرانیم باید راه بدن یا هیچ خانومی نباید بره. :/ چ وضعشه آخه. :/

به نقل از ˙·● ๖ۣZα┣-┫я Å ●·˙ :
مزّنه (؟) بلیط چنده دوستان ؟ :-" من شنیدم دویس تومنه، راسته ؟ :دی
بعد یه سوال دیگه این که چرا اون خانومای لهستانی رو راه داده بودن تو سالن ؟ :دی مگه زن ایرانی و خارجی داریم ؟ :-"
نه بابا :D بیست تومن :D
فکر نمیکنم بازار سیاه هم راه افتاده باشه برا این بلیطا چون هرکی میتونست حداکثر 5 تا بلیط بگیره و گرفتنش عم با شماره ملی و اینا بود!

به نقل از Hamed.yas :
یه سوال حرکات معروف خطا نبود؟؟ با داور اونطوری رفتار میکرد؟؟
زشت بود :-"
معروف خیلی طبیعیه اون حرکاتش :-" بارها و بارها تو لیگ محروم شده به خاطر حرکات اینطوریش! الان تازه داشت شخصیت بین المللی شو حفظ میکرد :)) بدتر از این برخورد میکنه با داورا اصولن :))

دعوا سر چی بود؟ :-"
نفهمیدم من آخرش :دی

به نقل از ˙·● ๖ۣZα┣-┫я Å ●·˙ :
خانومای ایرانی‌م بودن. ;;)
از اونجایی ک بنده عقده رفتن به ورزشگاه رو دارم :-" چشمم فقط دنبال یه خانوم بود که آخرای بازی چنتارو دیدم :-" بودن یه 10-20 نفری :-"
هنوز داغ نشدن... ینی روشون نمیشه برن:-" ایناییم که بودن با شوهر و فلانشون بودن :> :D

فقط اون تیکه که میزا جان پور اسپک زد داشت از خط رد میشد برو بچ دستشو گرفتن رد نشه! :))

این داوره بنده خدا هم که هر وقت میخواست خم شه با یکی در گوشی حرف بزنه میترسید بیفته :))
به نقل از ッ MαryαM ッ :
خانومای ایرانی‌م بودن. ;;)
از اونجایی ک بنده عقده رفتن به ورزشگاه رو دارم :-" چشمم فقط دنبال یه خانوم بود که آخرای بازی چنتارو دیدم :-" بودن یه 10-20 نفری :-"
هنوز داغ نشدن... ینی روشون نمیشه برن:-" ایناییم که بودن با شوهر و فلانشون بودن :> :D
اونایی که میگی فک کنم لهستانی بودن... ما هم اول فک کردیم بعضیاشون ایرانین بعدش فهمیدیم نه :-< نمیدونم شایدم شما راس بگی :D

به نقل از Lovesky :
ما هم نفهمیدیم فقط اونجایی که داور دوم رفت رسیدگی کنه به اعتراض مربی لهستان...وقتی برگشت من "no video" رو شنیدم :D بعدشم موسوی که حسابی از خجالت مربیشون در اومد وقتی ما امتیاز بعدی رو گرفتیم دیدین که همش میگفت (به تمسخر) :"ویدیو چک"

به نقل از Mtz_M0k :
این داوره بنده خدا هم که هر وقت میخواست خم شه با یکی در گوشی حرف بزنه میترسید بیفته :))اونایی که میگی فک کنم لهستانی بودن... ما هم اول فک کردیم بعضیاشون ایرانین بعدش فهمیدیم نه :-< نمیدونم شایدم شما راس بگی :D
پرچم ایران دورشون بود...یسریم شالاشون پرچم ایران بود :-"

به نقل از ッ MαryαM ッ :
پرچم ایران دورشون بود...یسریم شالاشون پرچم ایران بود :-"

اونا مهمانان ویژه سفارتن. بلیط خانوما آزاد نیست، همهشون افراد خاص و دعوت شده اند. وگرنه آزادش کنن نصف سالن خانوما میان.

به نقل از Lovesky :

مثل اینکه میخاسته ویدیوچک بگیره، وقتش تموم شده بوده، چون تا 2 ثانیه بعد از امتیازدهی از طرف داور فرصت دارن اعتراض کنن و درخواست بدن. سر اون عصبانی شده بود. ولی حرکت معروف و موسوی دیگه آخرش بودا... :)) :))

Back
بالا