آره یادمه منم همینجور میشدمبه نقل از SaBa.M :این مشکلات بیشتر توی بازی رو زمین آسفالته.اما یه کم قبول دارم.منم یه مدت(تابستون)که بازی میکردم تموم دستام از بس باید جواب اسبک میدادم سیاه شده بود.یه بارم انگشتم سیاه شد اما نشکست.
به نقل از Mani :خب حالا شما 2 تا در هفته چقدر والیبال بازی میکنین؟
به نقل از Mani :با تو و ksm
آره آدم وقتی تو موقعیت قرار بگیره هر کاری بگی میکنه
من سر سال تحویل اینقدر واست دعا کردم ، مثکه جواب نداده !به نقل از مهراب.ع. :تقریبا هر هفته توپ فوتبالو میگیرم یا بسکتو(آخه توپ والیبال مدرسمون نداره نمیتونم ببرم واسه اینکه بد میپیچونن!) با اون با بچه ها میشینیم بازی میکنیم...
تقریبا به صورت والیبال خیابونی با سنگ و اینا!
بچه های خاکی!
![]()
به نقل از mgh-nano :من سر سال تحویل اینقدر واست دعا کردم ، مثکه جواب نداده !
به نقل از mgh-nano :امتحان کردم ... رگ دستم پاره شد ...
به نقل از mgh-nano :خدا چپکی حاجت روام کرده !
یادم بنداز ، فردا آدرس یه روانپزشک خوبو بهت بدم ، خب ؟
نخوردم ، اما زدم ...به نقل از مهراب.ع. :باشه!
تو پ.خ آدرسو بده!
**
تا حالا یه اسپک تو صورتتون خورده؟![]()
به نقل از مهراب.ع. :تا حالا یه اسپک تو صورتتون خورده؟![]()
توپ والیبال دردش زیاد نیست ، ولی همینکه رو هوا یهو یه توپ بخوره تو صورتت و نتونی خودتو جمع کنی دردش خیلی زیاده . خصوصاً وقتی داری رو زمین آسفالت بازی می کنی .به نقل از TnT :پریده بودم دفاع کنم توپ خورد به صورتم تعادلمو از دست دادم با دست اومدم پایین ( آستینم هم بالا بود کلی سنگ کوچولو رفت تو پوستم )
چه ربطی داشت؟!به نقل از sayyed :الان یه عده میگن:این موفقیت ها دروغه! این دولت پوپولیست می خواد با این کارا سر شما رو شیره بماله! آخه تا کی دروغ!!
مطمئن نیستم... اما فکر کنم چون بهترین بازکن تو پست خودش نشده بود..! آخه 2نفر اون موقع خیلی ناراحت شدن! یکی فکر کنم پاسر و فکر کنم یار آزادمون!به نقل از ParNiaN.D :یکی از بازیکنا خیلی ناراحت بود به زور اوردنش رو سکو انگار بعدم رفت! کسی میدونه چرا؟