ــــــبا
کاربر فعال

- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان 1 تهران
- شهر
- طهرون!
پاسخ : والیبال
باشگا تربیت بدنی منطقه 2
تو گیشائه ؛ خیابون 17 هم فک کنم
مستقیما که داوری درس نمیدن ! فقط هر دفه که معلممون 2 تا تیممون می کرد بعد میگفت بازی کنیم ، خودش داوری می کرد به ماهم گف بشینیم یکم حرکات داوری و اینا یاد بگیریم ... !
مسابقه ها رو که ازخیلی وقت پیش میدیدم !
همون مسابقات منو به سمت والیبال جذب کرد !
ببخشیدا ! تو دوره ابتدایی اولاً همه ماستن ! تو مسابقات منطقه که همه بی عرضه بودن ! بازی فقط به سرویس بود ! اونم چه سرویسایی !
دوما کسی از والیبال چیزی سرش نمیشد ! دو سانت میرفتی جلو داورا ارنج میگرفتن ! مدرسه ما معلم گرفته بود که با خطا ها آشنا شیم مثلا ! برا همین بود که از خطا های اونا امتیاز میگرفتیم !
بعدشم من ذخیره بودم ! فقط یه بار رفتم تو زمین !
در ضمن اون موقه من واسه خودم کسی بودم ! الانو نگا نکن که چکشی های نسیم رد میشه دیگه منو تحویل نمیگیرن !
سوالی دیگه نیست ؟!
باشگا تربیت بدنی منطقه 2
تو گیشائه ؛ خیابون 17 هم فک کنم
مستقیما که داوری درس نمیدن ! فقط هر دفه که معلممون 2 تا تیممون می کرد بعد میگفت بازی کنیم ، خودش داوری می کرد به ماهم گف بشینیم یکم حرکات داوری و اینا یاد بگیریم ... !
مسابقه ها رو که ازخیلی وقت پیش میدیدم !
همون مسابقات منو به سمت والیبال جذب کرد !

ببخشیدا ! تو دوره ابتدایی اولاً همه ماستن ! تو مسابقات منطقه که همه بی عرضه بودن ! بازی فقط به سرویس بود ! اونم چه سرویسایی !
دوما کسی از والیبال چیزی سرش نمیشد ! دو سانت میرفتی جلو داورا ارنج میگرفتن ! مدرسه ما معلم گرفته بود که با خطا ها آشنا شیم مثلا ! برا همین بود که از خطا های اونا امتیاز میگرفتیم !
بعدشم من ذخیره بودم ! فقط یه بار رفتم تو زمین !
در ضمن اون موقه من واسه خودم کسی بودم ! الانو نگا نکن که چکشی های نسیم رد میشه دیگه منو تحویل نمیگیرن !

سوالی دیگه نیست ؟!

شایان جان که قدش 22X هست براش خیلی راحته هم اسپک زدن ، هم دفاع کردن ، هم جاخالی انداختن ! اصلا سرویس پرشی هاش مثل اسپک میمونه