• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

والیبال

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع AmorE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : والیبال

يعنی من با خودم گفتم چین رو امرو ۳-۰ میزنیم :| واقعا بد بازی کردن ، یه سرویس درست هم نزدن :|

اندازه یه ست فقط امتیاز بخشیدیم فک کنم ...

اینا همونایی بودن که با لهستان بازی کردن ؟!

ولی بازم دمشون گرم :x ، بالاخره جام جهانیه ...

بعلهههه
یعنی هیچ حرفی ندارم...
لهستان و ارژانتین و اونجوری چین رو اینجوری...
بابا تو رو خدا انقد سرویس خراب نکنین :(( :(( مثلا جام جهانیه سطحش بالاس...

ولی مثکه ایران جلو تیمای خفن بهتر بازی میکنه...

خیلی جالبیم به خدا ;D

تیمای قوی و اینارو میبریم بعد از تیمای دیگه میبازیم!

همه چیز بستگی به جو داره! :-"

جلو قویا جو میگیره ;D

ولی باز دمشون گرم تا همینجا هم رسیدن!راضیم ازشون! :-"

مشکل اینه که جلوی اونا میبرن بعد انتظارات میره بالا بعد یه بار که میبازن آدم میخوره تو ذوقش!اصن یه وضی :-<

این همه ما شگفتی ساز شدیم یه دفعه هم چین :-"

ما که بخیل نیستیم :-"

ولی خودمونیم ها. یه جا بود یک چینی 3بار تک دفاع کرد ما رو اصن من رفتم تو خودم :-" تحقیری بود ها :-"

آقا وسط کلاس یهو دیدیم همه داددددددددد و اینا پرسیدیم چی شده؟ گفتن والیبال باختیم :|

حالمون بسی گرفته شد!

مانور زلزله کوفت شد! :|

بی خیال حالا 8-|

ما هم سر کلاس دینی داشتیم بازی رو از رادیو گوشی گوش می دادیم

آخه چی بگم وقتی از چین هم 3-0 ....

این بازیکنا، همون بازیکنایی نبودن که لهستانو خورد کردن. همونایی نبودن آرژانتینو سوراخ کردن، ژاپنو تیربارون کردن. هیچ کدوم خودشون نبودن.
ما وسط مانور زلزله، درحالی که همه جیغ میکشیدن و از این بازیا، به زور ، مچاله شده گوشه دفتر معاون بازیو گوش دادیم. افتضاح بود، افتضاح. همه سرویسا تو تور، همه اسپکا خراب، مهدوی خل شده بود، نادی اصلا نادی نبود، امیر حسینی و بازارگرد که رفتن بیرون، زرینی با اون دریافتاش ، غفور و موسوی که فقط با سرویس هاشون امتیاز دادن به چین، فیاضی که اصن حضورش حس نشد وای، وای، افتضاح بود! نظری افشار اگه نبود هر ست رو 25 - 0 میباختیم. الحق که ایران شگفتی سازه. از همه طرف. #:-S :|
واقعا بد بود. خیلی ، خیــــــلی بی انگیزه بودن... متاسفم، جدا متاسفم. :| :-<

در مورد بازی آمریکا، فکر میکردم دست ِ کم ِ کم ِ کم 1 ست بگیریم ازشون... اصلا انتظار 3-0 نداشتم، ولی خب اون استنلی با اون همه اسپک ها و دفاع های باحالش ... عالی بود. دفاعشون خیلی خوب بود.

بازی با مصر هم که ... ای بدک نبود. البته اگه مصری ها از خستگی له له نمیزدن شاید تهش 3-2 یا 3-1 میشد بازی.

ظاهرا ایران فقط جلوی آرژانتین خوب دفاع کرد و دیگر هیچ. چی میشد امروز مث بازی با آرژانتین رو تور دفاع کنن؟ :((
نگا چقدر مفت امتیاز از دست دادن. :| رده بندی ... :((

آمريكا دو تا ست از ژاپن جلوئه و احتمالا بازي رو مي بره، ببره با ايران هم امتياز ميشه كه بايد ببينم كدوم ششم ميشن، كدوم هفتم، ايران
مي برد پنجم بود. :-<
نادي تو قسمت دفاع روي تور دومه! :>

به نقل از هرزنامه نویس :
آمريكا دو تا ست از ژاپن جلوئه و احتمالا بازي رو مي بره، ببره با ايران هم امتياز ميشه كه بايد ببينم كدوم ششم ميشن، كدوم هفتم، ايران
مي برد پنجم بود. :-<
نادي تو قسمت دفاع روي تور دومه! :>
ایران تا آخر امروز از شیشم پایین تر نمیره چون حتی اگه آمریکا 3-0 ببره، هم امتیاز میشیم ولی باز هم ایران تفاضل برد و باختش از آمریکا بهتره، هفتم نمیشیم امروز.

ایران، شگفتی سازی که صدر نشین 16 امتیازه ی جدول رو به زانو در اورد، بعد در برابر قعر ِ جدولی ِ 1 امتیازی (الان شد 4 امتیازی) مچاله شد. شگفتی، شگفتی، شگفتی، پشت ِ شگفتی.
خوشحالی ِ بازیکنای چین ، بعد ِ بازی...

Back
بالا