sahar123 کاربر فوقفعال ارسالها 152 امتیاز 211 نام مرکز سمپاد farzanegan6 شهر tehran دانشگاه ایشااله تهران رشته دانشگاه داروسازی 2012/11/2 #651 پاسخ دوستان قهرمانی نوجوانانمون وراه یابیشون ب جام جهانی 2013 مکزیک مبارک باشه وووای خعلی خوشام جوانان کاری ازپیش نبردن ن؟؟؟ راسی جام جهانی دقیقا کی برگذارمیشه؟
پاسخ دوستان قهرمانی نوجوانانمون وراه یابیشون ب جام جهانی 2013 مکزیک مبارک باشه وووای خعلی خوشام جوانان کاری ازپیش نبردن ن؟؟؟ راسی جام جهانی دقیقا کی برگذارمیشه؟
mehrnoosh kamali کاربر حرفهای ارسالها 320 امتیاز 1,707 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 شهر تهران مدال المپیاد -------------- 2012/11/10 #652 پاسخ : والیبال من عاشق والیبالم! تو تیم ملی راهنمایی هم بودم ! خیلی ورزشخوب و باحالیه!
sajed کاربر فوقفعال ارسالها 151 امتیاز 579 2012/11/10 #653 پاسخ : والیبال تو این اوضاعی که همه ی ورزش ها داره پس رفت میکنه والیبالمون انصافا و هزار ماشالله و هفت قرآن به میان داره پیشرفت میکنه!!!!!
پاسخ : والیبال تو این اوضاعی که همه ی ورزش ها داره پس رفت میکنه والیبالمون انصافا و هزار ماشالله و هفت قرآن به میان داره پیشرفت میکنه!!!!!
shakila15 شکیلا فارغالتحصیل ارسالها 200 امتیاز 2,712 نام مرکز سمپاد فرزانگان چهاردانگه شهر تهران سال فارغ التحصیلی 95 مدال المپیاد زیست!! گرچه رشتم ریاضیه دانشگاه پلی تکنیک رشته دانشگاه میم شیمی 2012/11/21 #654 پاسخ : والیبال منم عاشق والیبالم ازهمون اولم عضوتیم ملی والیبال مدرسمون بودم. اما تا حالا مدال نیاوردم
پاسخ : والیبال منم عاشق والیبالم ازهمون اولم عضوتیم ملی والیبال مدرسمون بودم. اما تا حالا مدال نیاوردم
mah sa کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 452 امتیاز 1,625 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شیراز شهر شیراز سال فارغ التحصیلی 1394 رشته دانشگاه دندانپزشکی 2012/11/24 #655 پاسخ : والیبال قرعه کشی واس لیگ جهانی انجام شد؟؟ اصلا اوضام ریخته ب هم از هیچی خبر ندارم
mamad75 کاربر نیمهحرفهای ارسالها 217 امتیاز 104 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر ارومیه 2012/11/26 #656 پاسخ : والیبال نه هنوز نشده تا 1یا2روز دیگه میشه الان من میبینم دماغ بعضیا بدجور سوخته (بعضیا ها نه همه)3تا باخت 3-0 آلومینیوم المهدی3-0کاله وااالله خجالت داره بالله خجالت داره
پاسخ : والیبال نه هنوز نشده تا 1یا2روز دیگه میشه الان من میبینم دماغ بعضیا بدجور سوخته (بعضیا ها نه همه)3تا باخت 3-0 آلومینیوم المهدی3-0کاله وااالله خجالت داره بالله خجالت داره
sahar123 کاربر فوقفعال ارسالها 152 امتیاز 211 نام مرکز سمپاد farzanegan6 شهر tehran دانشگاه ایشااله تهران رشته دانشگاه داروسازی 2012/12/4 #657 پاسخ قرعه کشی انجام شد اولین بازی باروسیه س عجب گروه خفنی افتادیمابدبخت شدیم که چی؟؟؟ن ک دماغ بعضیا اصانسوخته شمام ک باختین آخه...اصا این بردوباختامهم نیس ک مهم اینه ک جوووونش سلامت!
پاسخ قرعه کشی انجام شد اولین بازی باروسیه س عجب گروه خفنی افتادیمابدبخت شدیم که چی؟؟؟ن ک دماغ بعضیا اصانسوخته شمام ک باختین آخه...اصا این بردوباختامهم نیس ک مهم اینه ک جوووونش سلامت!
romina joon کاربر فعال ارسالها 25 امتیاز 48 نام مرکز سمپاد فرزانگان کرمان1 شهر کرمان 2012/12/5 #658 پاسخ : والیبال سلام.منم به شخصه ورزش والیبال رو خیلی دوست دارم!و توپ گیریم عالیه!الیته اگه تعریف از خود نباشه! :)
پاسخ : والیبال سلام.منم به شخصه ورزش والیبال رو خیلی دوست دارم!و توپ گیریم عالیه!الیته اگه تعریف از خود نباشه! :)
جوجه سمپادی کاربر حرفهای ارسالها 463 امتیاز 1,572 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر اصفهان دانشگاه اصفهان رشته دانشگاه دندان پزشکی 2012/12/8 #659 پاسخ : والیبال بچه هاحالابازیای لیگ روول کنین.توشهرماتا2روزدیگه بازیای مدارسه وجالبیش اینه همه بچه های تیم مدرسه ماتوتمرینی که5شنبه داشتیم داغون شدن.ازجمله خوده من که پام شده شبیه بادمجون گندیده خدارحم کنه
پاسخ : والیبال بچه هاحالابازیای لیگ روول کنین.توشهرماتا2روزدیگه بازیای مدارسه وجالبیش اینه همه بچه های تیم مدرسه ماتوتمرینی که5شنبه داشتیم داغون شدن.ازجمله خوده من که پام شده شبیه بادمجون گندیده خدارحم کنه
Dandelion کاربر فوقفعال ارسالها 142 امتیاز 768 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر Q 2012/12/29 #660 پاسخ : والیبال ولاسکو بعد تعطیلات ژانویه ایران میاد