• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

والیبال

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع AmorE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : والیبال

واااای نه
باز من خواب موندم نشد ببینم :o :o :o :(( :(( :(( :((
انگاری قشنگ بوده
نیــــــــــــــــــــــخوام :( :(

والیبال ایران با ولاسکو واقعا جهش عجیبی کرده !
تا الان سه تیم قدر آرژانتین، بلغارستان و برزیل از ایران درخواست بازی دوستانه کردن.
انجام این بازی ها هم با وجود اینکه امسال رقابت های قهرمانی آسیا و همچنین لیگ جهانی هست بسیار مفیده برای تیم ملی.

کاش این بازی های تدارکاتی قبل لیگ جهانی بود.

الان 6 7 8 شهريور شده آره ؟
ولى از يه نظر خوبه بلخره ريسکه ميبازن بعد ديگه اعتماد بنفسشون واس ليگ جهانى مياد پايين.

به نقل از (simin) :
الان 6 7 8 شهريور شده آره ؟
ولى از يه نظر خوبه بلخره ريسکه ميبازن بعد ديگه اعتماد بنفسشون واس ليگ جهانى مياد پايين.
از اواخر مرداد شروع میشه و قبل اسیایی تموم میشه.

ملی پوشان والیبال ایران پس از شرکت در لیگ جهانی والیبال و پیش از آغاز رقابت‌های قهرمانی مردان آسیا در امارات، 26مرداد تا 4 شهریور ماه سال جاری برای شرکت در دو تورنمنت دوستانه به آرژانتین سفر می‌کنند و سپس برای انجام سه دیدار دوستانه با تیم ملی برزیل در تاریخ‌های 6، 7و 8 شهریور به این کشور سفر خواهند کرد.
من برزیلو گفتم :-"
ولی خوبه تصمیمش دیگه B-)

برنامه لیگ جهانی هم تغیر کرد و قرار شده از گروه یک و دو هرکدوم 2 تیم و از گروه سه 1تیم بیاد بالا.شانس صعودمون خیلی خیلی کم شد اونم با وجود بودن تو گروه مرگ.

خب تا الآن کاله با تیم های چین تایپه ،امارات، هند و چین بازی کرده همه بازی ها رو 3-0 برده ;)
ولی در کل بازی های خیلی جذابی نبودن ، قرا خیلی خوب بود بعد به ترتیب موسوی و زرینی ولی قائمی و پتکویچ خیلی خوب نبودن علیزاده و غلامی هم اصلا خوب نبودن
از شنبه بازی ها حساس تر میشه ، امیدوارم قشنگ تر هم بشه
دوشنبه هم که فیناله ! به امید قهرمانی و رفتن به مسابقات قهرمانی باشگاه های جهان 8-^

Back
بالا