Hamid.s
Bug
- نام مرکز سمپاد
- شهید هاشمی نژاد1
- شهر
- مشهد
- دانشگاه
- فردوسی
- رشته دانشگاه
- نرمافزار
پاسخ : گروه مجلات همشهری
من عضوم ولی برام میل نمیفرستن اصن
من عضوم ولی برام میل نمیفرستن اصن
شماره آذر ، صفحه 234به نقل از حـشـــره :ما به همون عکس جلد هم راضییم....
قضیه نویسنده چیه؟
به نقل از نرگس² :کسی تا حالا مسابقه ی دیالوگ داستان شرکت کرده ؟
چلچراخ یخده نمک داره هنوز ، جوان اونم ندارهبه نقل از ستـاره :چلچراغ که اصن مفت بدی هم نمی ارزه! کاغذ اضافه بیاری بذاری تو خونه که چی بشه؟ ^-^ چلچراغ رسما فلان ! از اول تا آخرش شر و ور های لوس مسخره ی احمقانس٬ باز جوان یکی دو تا جا چیز جالب داره...
به نقل از نرگس² :@ پشره : بفرس ! تموم نشده که مهلتش
الو ؟به نقل از نرگس² :لااقل بذار اینجا بهت بخندیم """
× قضیه ی آکادمی خوانندگان دانستنیها چیه ؟ بعد از مدت ها گرفتم دانستنیها !
آره ، من هنوز اون قسمتِ اون خانم دکتره ( مورتالیته و جیغ سیاه ) ُ یادمه .به نقل از بیلی بچه...! :دقت کردین که قسمت " شغل" داستان چند وقته افت کرده....!!! قبلنا خیلی بهتر بود...!
به نقل از نرگس² :آره ، من هنوز اون قسمتِ اون خانم دکتره ( مورتالیته و جیغ سیاه ) ُ یادمه .
من می گم اینا نباید استاندارد هاشونو پایین بیارن... اگه چیز خوب واسشون نفرستادن یه ماه چاپ نکنن اون قسمتو......!به نقل از نرگس² :آره ، من هنوز اون قسمتِ اون خانم دکتره ( مورتالیته و جیغ سیاه ) ُ یادمه .
اما خب فک نکنم بشه به مجله ایراد گرفت ، بستگی به این داره که ملت واسشون چی بفرستن
به نقل از Arghavan S :نرگس ، بهم افتخار کن ، بلخره رغبت کردم بیام سمپادیا ببینم چه فازیه به طور ِ کل
خب ؛ خب ؛ داشتین میگفتین که جوان و چلچراغ و داستان ؟ بعله .
چلچراغ ُ از پیش شماره هاش هم میخوندیم ! حدودای ِ یه سال بعد ولش کردیم دیگه . من هیچیش ُ نمیخوندم به جز ساندویچ ُ کودک ِ فهیم که ژوله مینوشتش [کودک بودم خب :ی] ولی قشنگ ولو بودم رو زمین : )) بعدش دیگه کم کم بیمزه شد ؛ ولش کردیم ُ اینا . بعدشم که گرون شد ُ این صوبتا ، کلا ً دیگه رغبت نکردیم بخریمش ! پروندهش بسته شد .
جوان ُ از قبل از شماره ِ سی میخریدیم . اون اوایل فوق العاده بود عملن ! کلی از نویسنده هاش رفتن . [کامران بارنجی هنوز هس؟ هدی ایزدی چی؟] تا همین شماره عید ِ امسالش ُ مدام میخریدیم . بعد دیگه بیش از حد لوس ُ زرد شد ؛ ولش کردیم . پروندهش بسته شد اینم .
بعد در همین حین ، همشهری تماشاگر ُ میخریدیم . ورزشی ُ اینا . من ُ بابام ُ بهار میخوندیمش . پرونده ِ تحلیلی ِ حسابی داشت آ . بعد اینم کم کم افت کرد ؛ ولش کردیم !
داستان ُ از همون دوره ِ اولش میخریدیم . اون دوره ِ اول ُ تک ُ توک میخریدیم اما از اول ِ دوره ِ دومش مدام میخریمش . که خب از بقیه خیلی خیلی بهتره ُ واقعن می ارزه به خریدنش ُ آرشیو کردنش . عوففف اصن . :ی
همشهری ماه ُ هم خب بخرین ؛ ولی بدین ننه باباهاتون بخونن :ی من که خودم درکش نکردم به شخصه :ی
خب دیگه ؛ همین :ی خوشال باشین ُ ادامه بدین :ی