پاسخ : گروه مجلات همشهری
داستان و جوا ن ! البته سر نخ هم جالبه . جدیدا دانستنیها هم داره چاپ میشه .
تعریف سایت گروه :
گروه مجلات همشهري، با هدف ايجاد حركتي پرنشاط و جذاب در عرصه مطبوعات، مجموعهاي از حرفهايترين مجلات كشور را براي شما منتشر ميكند.
مجلات همشهري، که آيينه تمامنماي آرزوها و روياهاي شما هستند؛ سعي دارند تا بهترين راهحلها و پيشنهادهاي ممكن را براي موفقيت روزافزونشما در زندگي معنوي و مادي ارائه كنند.
همه ما در گروه مجلات همشهري، براي شهرونداني كه در جستوجوي پيشرفت درزندگي هستند، تلاش ميكنيم و سعي داريم در اين حركت به تمام ذائقهها، انديشهها و آرزومنديها توجه درخور داشته باشيم.شما ميتوانيد نشريات موردعلاقهتان را در گروه محصولات ما انتخاب كنيد و مشترك ما شويد.
بهخانواده بزرگ گروه مجلات همشهري خوشآمدهايد.
کلا سایت خوبیه . هم خبری هم تحلیلی ==» سایت گروه مجلات همشهری
این صفحه سایت معرفی کامل مجلات با آرشیوشونه :
http://www.hamshahrimags.com/NSite/Information/?Info=21
این از ویکی پدیا :
گروه مجلات همشهری مجموعه دوازده مجله مختلف است که به صاحب امتیازی موسسه همشهری منتشر میشوند. این مجلات شامل همشهری جوان، خردنامه همشهری، همشهری ماه، همشهری خانواده، همشهری دیپلماتیک و سرنخ، سرزمین من، همشهری آیه، داستان همشهری، همشهری پایداری، دانش و فناوری و تماشاگر است.
تاریخچه
انتشار مجلات مستقل در سال ۱۳۸۳ با انتشار همشهری جوان در دستور کار موسسه همشهری قرار گرفت. در سال ۱۳۸۵ نشریاتی که به صورت ضمیمه روزنامه منشر میشدند، به قالب مجله درآمدند و انتشار آنها منظم شد. این ضمائم عبارت بودند از: ماه، خردنامه و دیپلماتیک. دیماه ۱۳۸۵ همشهری خانواده نیز به خانواده مجلات همشهری پیوست. اما در فروردین ۱۳۸۷ بود که موسسه همشهری تصمیم گرفت کاری عظیم و منسجم در حوزه تولید مجلات به انجام برساند. در گام اول چند نشریه جدید طراحی شد: سرنخ، سرزمین من، داستان، آیه، پایداری و علمی که به صورت ویژهنامه یا ضمیمه مجلات موجود منتشر شدند. از سوی دیگر همه مجلات پیشین در دست بازطراحی قرار گرفتند: دیپلماتیک، خردنامه، ماه، جوان و خانواده. که دیپلماتیک، خردنامه و ماه مدتهاست به صورت جدید ـ هم از نظر محتوا و هم از نظر فرم ـ منتشر میشوند و جوان و خانواده آماده رونماییاند. همچنین در کنار تولید مجله، کارگاههایی برای افزایش کیفیت برخی حوزههای مشترک مجلات تأسیس شد: کارگاه محصولات جانبی، کارگاه داستان و کارگاه سرگرمی. بالاخره، در تیرماه ۱۳۸۸ شرکت گروه مجلات همشهری تأسیس شد و موجودیت مستقل آن اعلام گردید كه پس از يك سال با راي شوراي شهر منحل گرديد و تمامي 15 مجله موجود آن تحت نظر روزنامه همشهري به فعاليت خود ادامه ميدهند.
همشهری جوان
همشهری جوان سردبیر سید جواد رسولی
جانشین سردبیر: محمد جباری
دبیر تحریریه: ایمان جلیلی
نویسندگان مهم محمد جباری
احسان رضایی
احسان ناظم بکایی
نفیسه مرشد زاده
حبیبه جعفریان
وحید سعیدی
محسن امین
محمد مهدی حاجی پروانه
سعید بی نیاز
محبوبه افتخاری
مهدی شادمانی
دستهبندی مجله عمومی-مجله جوانپسند
بسامد هفتهنامه
شمارگان ۵۰٬۰۰۰
ناشر موسسه همشهری
نخستین شماره ۱۳۸۳
شرکت مجلات همشهری
کشور ایران
زبان فارسی
شاپا 1735-5818
«همشهری جوان» پرسابقهترین مجله مستقل همشهری است که در زمستان ۱۳۸۳ پس از یک دوره انتشار به صورت ضمیمه هفتگی ۱۶ صفحهای همراه روزنامه، در واقع آغازگر حرکتی شد که به شکلگیر گروه مجلات همشهری و انتشار همزمان بیش از ده مجله و ویژهنامه انجامید. همشهری جوان با داشتن تیراژی ۷۰ تا ۹۰ هزار نسخهای رکورددار نشریات جوانانه کشور به شمار میرود.[] این مجله به مناسبتهای مختلف محصولاتی را به صورت ضمیمه در اختیار خوانندگان قرار دادهاست که انواع لوحهای فشرده، پوستر و کتابهای راهنما از آن جملهاند.
همشهری آیه
گروه مجلات همشهری سردبیر سید محمدحسین امامی
زبان فارسی
ضمیمه آیه همشهری جوان، تنها نشریه عمومی و ژورنالیستی تاریخ مطبوعات ایران در حوزه اخبار و فعالیتهای قرآنی به شمار میرود. این ضمیمه میکوشد با صفحهآرایی و تصاویر جذاب و نیز یک مجله در مجله ویژه کودکانِ با گرافیکی خوشآب و رنگ طیف وسیعی از مخاطبان را به خود جذب کند. اولین شماره آیه در آبانماه سال ۱۳۸۷ در ۳۲ صفحه در اختیار مخاطبان قرار گرفت. از این ضمیمه تاکنون ۱۰ شماره منتشر شدهاست. هر شماره این نشریه برای مشترکان هفتهنامه جوان یک هفته در میان ارسال میشد. این نشریه اکنون در قطع ۲۸ در ۳۴ سانتیمتر، ۴رنگ و در ۴۴ صفحه به صورت ویژهنامه همشهری جوان زیر چاپ میرود.
سرنخ
گروه مجلات همشهری سردبیر حامد فرحبخش
زبان فارسی
سرنخ نام ویژهنامهٔ حوادث همشهری است. اولین شماره سرنخ در قالب یک ویژهنامه همراه با همشهری جوان و در مهرماه ۱۳۸۷ وارد بازار مطبوعات شد. این نشریه از تیرماه ۱۳۸۸ مجوز گرفت و تاکنون ۱۸ شماره آن به صورت مستقل منتشر شدهاست. بخشی از ویژگیهای سرنخ از این قرار است:
همشهری سرنخ هم به حوادث سیاه میپردازد و هم به حوادث سفید (بخصوص شگفتانگیزها)، اما در مجموع احساس آرامش و امنیت را به مخاطبان القا میکند.[نیازمند منبع]
همشهری سرنخ در هر شماره خود به انعکاس حوادث میپردازد، سبک زندگی اجتماعی مردم در برخورد با حوادث را ترویج میکند و رویههای نادرست را در هر حادثه مورد بازبینی قرار میدهد.
همشهری حوادث همچون دوربینی حاضر در صحنه جرم است و پس از انتشار چندین شماره، نقشهای کامل و دقیق از آسیبهای اجتماعی به دست میدهد.[نیازمند منبع]
ارائه آموزشهای پلیسی و حقوقی به خبرنگاران نشریه و استفاده از قضات و مسئولان پلیس در تحریریه نشریه دو استراتژی اصلی گروه مجلات در رسیدن به کادر حرفهای مطبوعاتی است.
همشهری مثبت
همشهری خانواده از دیماه سال ۱۳۸۵ به عنوان دومین هفتهنامه مؤسسه همشهری وارد بازار مطبوعات کشور شد و پس از انتشار 167 شماره و با بازطراحيهاي انجام شده به همشهري مثبت تغيير نام داد. در طراحی جدید که مجلهای اختصاصی برای سبک زندگی با سه ویژگی ایرانی، جدی و کاربردی است تلاش شده است تا بتواند طیف وسیعی از خانوادههای متوسط ایرانی را مخاطب قرار دهد. نشریه همشهری مثبتدر هر شماره:
به آموزش سبک زندگی میپردازد. این سبک زندگی ارزشها و عناصر خود را از زندگی خاص ایرانی بر میگیرد و بر جنبههای کاربردی تأکید میگذارد؛
مهمترین مسائل روز خانواده ایرانی را تبیین میکند؛
تحول در نقشهای جنسیتی و مسائل مرتبط با آن را به پدران و مادران جدید گوشزد میکند و راههای عبور سالم از این تحول را آموزش میدهد؛
سرگرمیها و مطالب سرگرمکننده برای همه اعضای خانواده دارد؛
مهارتهای خودآموزی اعضای خانواده را با استفاده از فرم و محتوای آموزشی گامبهگام افزایش میدهد؛
خانواده را به عنوان بهترین و سعادتمندانهترین سبک زندگی معرفی میکند.
همشهری ماه
همشهری ماه که مجلهای خبری ـ تحلیلی است، از ابتدا در قالب مجله اما به ضمیمه روزنامه منتشر میشد، تا اینکه در سال ۱۳۸۵ به یکی از مجلات مؤسسه همشهری تبدیل گردید. پس از شکلگیری گروه مجلات همشهری این نشریه نیز که از انتشار آخرین شماره آن ماهها میگذشت، در دست بازطراحی قرار گرفت و اولین شماره دوره جدید آن در آخرین روزهای اسفند ۱۳۸۷ منتشر شد. همشهری ماه جدید که در قطع مجله تایم منتشر میشود، میکوشد در هر شماره:
به ترسیم درست ایران کنونی، رصد کاملِ محیطی که ایران در آن قرار گرفته، بازنمایی ایران از منظر جهان، رمزگشایی از پیشینه تمدنی، و ارائه چشماندازی از تمدن آرمانی ایران بپردازد؛
نشریهای اصولگرا باشد که با پرهیز از سیاهنمایی، به نقد منصفانه وضع موجود بپردازد؛
به رصد و انعکاس رویدادها، دیدهبانی جامعه، و دفاع مؤثر از ارزشهای اسلامی به عنوان مهمترین مأموریتهایش بنگرد؛
مخاطبان مجله تصویری منطقی از نظام جمهوری اسلامی و جریانات سیاسی روز به دست آورند و به این تصویر کاملاً اعتماد کنند؛
دستاندرکاران انتشار همشهری ماه با مطالعه مجلات تایم و نیوزویک و نیز مجلات پیام امروز و شهروند امروز به یک مطالعه تطبیقی دست زده و مهمترین نکات و ایدههای این نشریات را در طراحی مجله به کار گرفتهاند. گروه مجلات همشهری در تلاش است برای این نشریه مجوز هفتهنامه را اخذ کند و آن را به صورت یک نشریه خبری ـ تحلیلی هفتگی روی پیشخوان مطبوعات قرار دهد.
سرزمین من
در تاریخ مطبوعات ایران علاقه شدیدی به انتشار مجلهای در حد و اندازههای نشنال جئوگرافیک برای معرفی طبیعت و فرهنگی بومی کشورمان وجود داشته و تلاشهایی هم در این حوزه صورت گرفتهاست. اما دشواری تهیه عکسهای مناسب و متنهای سهل و ممتنع دست روزنامهنگاران وطنی را در دستیابی به چنین نشریهای بسته بودهاست. گروه مجلات همشهری در طراحی ویژهنامه سرزمین من کوشیدهاست:
یک نشنال جئوگرافیِ ایرانی تولید کند؛
مخاطبان خود را در میان ایرانیان علاقهمند به ایرانشناسی و ایرانگردی به ویژه مدیران این حوزه، فارسیزبانان کشورهای حوزه تمدنی ایران، و علاقهمندان و شیفتگان فرهنگ و تمدن ایرانی در اقصا نقاط جهان انتخاب کند؛
به نشان دادن شگفتیهای ایران، بهرخ کشیدن منطقیِ تواناییهای ایرانیان و آشکارسازی پیوند ایرانیان با داراییهای تاریخی و جغرافیایی آنها بپردازد؛
در آینده بتواند مرجعی بینالمللی برای شناخت ایران و بهترین راهنمای برنامهریزی سفر در کشور به شمار رود؛
با ایجاد شگفتی و شعفِ کشف، خواننده را مدام در معرض شگفتی قرار دهد.
خوشبختانه این تجربه دشوار توانسته در پنج شمارهای که از مهرماه ۱۳۸۷ تا کنون روی انتشار به خود دیدهاست، به گواه کارشناسان و صاحبنظران حوزه میراث فرهنگی و جهانگردی موفق و سربلند بهدر آید و یکی از آرزوهای بزرگان مطبوعات کشور را جامه عمل بپوشاند.[نیازمند منبع]
دیپلماتیک
همشهری دیپلماتیک از سال ۱۳۸۵ از حالت ضمیمه روزنامه خارج شد و به ماهنامهای در قطع همشهری جوان (۲۳ در ۳۳ سانتیمتر) تبدیل گردید. در سال ۱۳۸۷ این نشریه نیز وارد فرآیند بازطراحی شد و قطع آن به قطع مجله تایم (۲۱ در ۲۸ سانتیمتر) درآمد. در حال حاضر این مجله با شعار نگاه ایرانی به سیاست جهانی به انتخاب و تألیف مقالات و گزارشهای میپردازد. تغییر مهم دیگر این مجله نسبت به گذشته، کوتاه شدن حجم مقالات تخصصی و توجه به روانخوانی و مفهوم شدن متون بوده که با استقبال مخاطبان سابق و پیوستن گروه جدیدی از مخاطبان روبهرو گردیدهاست. رویکردهای اصلی ماهنامه دیپلماتیک عبارتند از:
توجه به کارکرد آموزشی متون؛
انتقاد مؤثر از ناکارآمدیهای دستگاه دیپلماسی؛
پوشش تحلیلی تحولات جهان؛
و ارایه راهکارهای کارشناسی در خصوصی دیپلماسی ایرانی.
خردنامه
خردنامه همشهری در شهریورماه ۱۳۸۲ به پیشنهاد سردبیر و مدیرمسئول وقت روزنامه و مؤسسه همشهری و برای تقویت فضای رسانهای اصولگرایان منتشر شد. این هفتهنامه شانزدهصفحهای در آن زمان به عنوان یک تجربه بدیع مورد توجه و تقلید از سوی برخی روزنامهها قرار گرفت. این نشریه در قالب هفتهنامه و به صورت ضمیمه روزنامه تا شماره ۸۵ ادامه یافت و از آن پس، در سال ۱۳۸۵ به قالب یک مجله تخصصی ماهانه درآمد و تا ۲۷ شماره در قالب پیشین منتشر شد. تا اینکه در سال ۱۳۸۷ نسبت به بازطراحی آن در گروه مجلات همشهری اقدامات گستردهای صورت گرفت و همشهری خردنامه به وضعیت کنونی درآمد و در قطع ۲۳ در ۳۰ سانتیمتر منتشر ميگردد.
پایداری
تجربههای مطبوعاتی موفق در عرصه پایداری در دوهفتهنامه کمان، ماهنامه مستند و دو سه تجربه دیگر از فضای مطبوعاتی کشور حذف شده و چیزی جایگزین آنها نشدهاست. به این منظور ویژهنامه همشهری پایداری طراحی و منتشر شدهاست. مطالب ویژهنامهٔ پایداری عموما در مورد موضوع جنگ و مقاومت هستند.
داستان همشهری
نخستین شماره کتاب داستان همشهری آذرماه ۱۳۸۷ در قطع کوچک (۱۳ در ۱۹ سانتیمتر) به صورت چهاررنگ منتشر شد. مهمترین ویژگیهایی که در طراحی این کتاب در نظر گرفته شده از این قرار است:
ادبیات داستانیِ وفادار به انقلاب اسلامی نتوانستهاست جریانی قدرتمند و ماندگار خلق کند؛
مشکل مطبوعات موجود این است که برای مخاطب خاص منتشر میشوند نه برای مردم و بیشتر، مطالبِ «درباره داستان»اند تا خودِ داستان؛
در همشهری داستان همهچیز از جنس داستان است؛ داستانهایی که ضمن خواندنی بودن از حدی از وزانت ادبی هم برخوردارند تا ماندنی شوند؛
مخاطب این نشریه متخصصان نیستند، هرچند این نشریه برای متخصصان هم بسیار قابل استفاده خواهد بود. مخاطب هدف این نشریه مردم علاقهمند به داستان و کتابهای داستانی و نویسندگان تازهکار و مستعد در نظر گرفته شدهاند.
اين نشريه پس از انتشار هفت شماره، با تغيير ظاهر، قطع مجله، محتوا و تيم تحريره، هشتمين شماره خود را در تيرماه 1389 وارد بازار كرد.
خوب بود ؟!