نه بابا صفر ويك چندان آش دهن سوزي هم نيستبه نقل از نـــــــــN.Mــــــــــــرگس :آیه رو من همون اول که دراومده بود خوندم دیگه خوشم نیومد!
ولی آره الف خیـــلی حوبه!
و همچنین دانستنیها و 24!کلا مجلات همشهری برای هر سلیقه ای کجله داره!
نمیدونم من هرچی دلم میخواست توش پیدا کردم!به نقل از منجم! :نه بابا صفر ويك چندان آش دهن سوزي هم نيست
ديديمش
من شماره ی جدیدشو گرفتم !به نقل از منجم! :یه مجله توپ هم زدن الف....
درباره کتاب و نقد کتابه!
به نظر من میتونه از همشهری داستان بهتر باشه.
خودم هنوز نخوندمش
آره!به نظر من یکمم مغرور شدن!اینو کاملا از پاسخ به اس ام اسا میشه فهمید!به نقل از Billy the kid :من تقریبا چهار ساله که همشهری جوان می خونم...
اون قدیما خیلی خیلی خیلی بهتر بود..... من اصلا آدم قدیمی دوستی نیستم، ولی شماره های قدیمیش خیلی بهتر بود.... انگار اینا هم به مرور زمان داره طنز دونی شون ته می کشه.....
به نقل از نـَـرگـِـسْْ :آره!به نظر من یکمم مغرور شدن!اینو کاملا از پاسخ به اس ام اسا میشه فهمید!![]()
یعنی چی پیدا نمیشه؟به نقل از ســتــایــش :یه ذره که خیلی زیاد . تو شماره جدیدشم ( یا قبلیش ! دقیق نمیدونم) یه نامه بود که خیلی از این گله داشت . پاسخ به اس ام اسا که واقعا خودخواهانه و پررویانه است
. مهدی شادمانی ... [-( . باز احسان عمادی یه کم بهتره .
همش تعصب ، تحمیل نظر به مخاطب ، افراط و تفریط . یادمه یه بار گفتم جوونا دارن بزرگ میشن. باز "جیم" یه کم بهتره .
راستی دوستان این ویژه نامه "الف " چرا پیدا نمیشه !؟![]()
آره!خیلی قشنگن!مخصوصا محمدحسین جعفریان!به نقل از Billy the kid :ولی این بخش کافه جوانش خوبه...!!
البته نه بحثاش...!!!! اون ستونای کناری خیلی خوبه...!!![]()
آره!به نقل از نـَـرگـِـسْْ :آره!خیلی قشنگن!مخصوصا محمدحسین جعفریان!