2010/4/4 شروع کننده موضوع #1 peihaghi کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,333 امتیاز 2,348 نام مرکز سمپاد علامه حلی 1 شهر تهران دانشگاه امیر کبیر رشته دانشگاه مکانیک (ساخت تولید) شعرای رپ توی موسیقی باشه یا شعر
2010/4/4 #2 negar73 کاربر حرفهای ارسالها 397 امتیاز 506 نام مرکز سمپاد فرزانگان3 مشهد شهر مشهد رشته دانشگاه پزشکی (تخصص :قانونی) پاسخ : یک سوال اخه...گل پسر...اگه شعرای رپ بیاد تو قسممت شعر...کل ادب پارسی زیر سوال میره که با این اراجیف...نمی خوام به رپ توهین بشه ولی خوب شعر پارسی زیرسوال میره دیگه ...
پاسخ : یک سوال اخه...گل پسر...اگه شعرای رپ بیاد تو قسممت شعر...کل ادب پارسی زیر سوال میره که با این اراجیف...نمی خوام به رپ توهین بشه ولی خوب شعر پارسی زیرسوال میره دیگه ...
2010/4/4 شروع کننده موضوع #3 peihaghi کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,333 امتیاز 2,348 نام مرکز سمپاد علامه حلی 1 شهر تهران دانشگاه امیر کبیر رشته دانشگاه مکانیک (ساخت تولید) پاسخ : یک سوال بهتره خود مدیرا بگن حرف شمام منطقیه
2010/4/4 #4 negar73 کاربر حرفهای ارسالها 397 امتیاز 506 نام مرکز سمپاد فرزانگان3 مشهد شهر مشهد رشته دانشگاه پزشکی (تخصص :قانونی) پاسخ : یک سوال من به عنوان یه کاربر نظر دادم ...بعد هم گمون نکنم نظر مدیر انجمن ادبی یا همون استاد آرمان چیز دیگه ای جز این باشه!
پاسخ : یک سوال من به عنوان یه کاربر نظر دادم ...بعد هم گمون نکنم نظر مدیر انجمن ادبی یا همون استاد آرمان چیز دیگه ای جز این باشه!
2010/4/4 #5 Pegi کاربر فوقحرفهای ارسالها 998 امتیاز 1,252 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر اصفهان پاسخ : یک سوال به نظر من هم اصلا جای شعر های رپ تو اون انجمن نیست! چون اصلا شعرای رپ ، شعر نیستند که!!
پاسخ : یک سوال به نظر من هم اصلا جای شعر های رپ تو اون انجمن نیست! چون اصلا شعرای رپ ، شعر نیستند که!!
2010/4/4 #6 trustme لنگر انداخته ارسالها 2,810 امتیاز 900 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر کاشان سال فارغ التحصیلی 1387 دانشگاه دانشگاه خواجه نصیر طوسی رشته دانشگاه مهندسی مکانیک پاسخ : یک سوال با مدیر موسیقی صحبت کنین، ببینین توی انجمنش اینجور چیزا رو می پذیره یا نه