مدیر های نالایق

hany

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 کرج
شهر
کرج
رشته دانشگاه
مهندسی معماری شایدم مهندسی پزشکی
پاسخ : مدیر های نالایق

به نقل از Backstreetboy :
خوب اگه رسیدگی جدی ای نمیکنن مدیرا شاید به دلیل این باشه که مشغله زیاد داشته باشن!
مثل همون بحثی که راجع به کم کاری مدیرای کل صورت گرفت! :D
شما هم همون اسم نیاری بهتره!
اسم این دوتا انجمن هم که آوردی کار خوبی نبود!
اگر ما کم کار شدیم و نمیتونیم اسپم ها و کلا چیزای دیگرو کنترول کنیم به دلیل پرکاری شما کاربرا در ضمینه اسپم دادن و کلا چیزای دیگه است!!!!!
واقعا مشغله یعنی چی؟!!
اگه منظورت تو سایته که کارشون رسیدگی به همین بی نظمیاستاگهخارج از سایت هم هست که خوب مدیر نمونن اگه نمیتونن رسیدگی کنن زوره مگه؟!!

Backstreetboy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از ny X7^(-) :
واقعا مشغله یعنی چی؟!!
اگه منظورت تو سایته که کارشون رسیدگی به همین بی نظمیاستاگهخارج از سایت هم هست که خوب مدیر نمونن اگه نمیتونن رسیدگی کنن زوره مگه؟!!

منم موقعی که کاربر بودم مثل شما از این چیزا میگفتم.....
ولی از حق نگذریم کار مدیریت سخته!......باید تو شرایط ما قرار بگیری تا بفهمی مشغله یعنی چی!؟

Sampadik

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تــهران

به نقل از مرده دل اعظم :
به نظر من بعضی مدیر ها نالایق هستن کمی. اسپم ها رو که پاک نمیکنن هیچ ،خودشون اسپم میدن . باید یا عوض شن یا اینکه مدیر های دیگه ای کمکشون بیان چون واقعاً تو بعضی انجمن ها مدیر های لایق هم کم میارن حالا اسم نمیارم ولی کلاً چنین چیز هایی وجود دارن
آخه من میام اسپما رو پاک کنم میبینم به باید کل صفحات رو پاک کنم!
چه میشه کرد؟؟؟

nmejris@zan

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

در رابطه با کنترل فعالیت مدیران انجمن قرار به زودی راهکار های جدیدی برای کنترل فعالیت هاشون به کار بگیریم !
فعلا تا اول تابستون به دلیل نزدیکی به امتحان ها کاهش فعالیت مدیران طبیعی هست و از اون ها هم خواسته شده در صورتی که وقت ندارن به انجمن هاشون به طور کامل برسن اعلام کنن تا یه کاریش بکنیم !! :D
همه ی ما تو این ماه خرداد به نسیت کمترک میتونیم بیایم !! درس و مقش و امتحان داریم دیگه !!! :D

بالا