• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشکلات دانش آموزان با کادر مدرسه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع death
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مشکلات دانش آموزان با کادر مدرسه

من که یه بار معلم زبانمون باهام لج کرد یه بار هم معلم آزمایشگاهمون به طرز عجیبی باهام لج کرد

کلا همه با من لجن معلم شیمیمون که همه دوسش دارن به همه سر امتحان میان ترم کلی نمره داد به من نمره نداد ! [-(خجالتم نمیکشه

سال پیش بود که معلم بینش مون باهام لج کرد و پایان ترم بهم داد 13.25

همه میدونن چرا دیگه

آخرشم با نامه استاندار و کلی بازبینی 14.25 گرفتم ازش ;D

کلا همه با من لجن .... :(( معلم ریاضی ما به من گفت 20 هم بشی بهت نمره قبولی نمیدم ( اخه من مظلوم شاگرده گل گناه ندارم ؟؟ )
+ معاون ها که می خوان سر به تنم نباشه

همشون از من متنفرن می خوان منو بکشن
یکی شون که کلا به من فحش خواهر مادر می ده این قدر بی ادبه که به مامانم هم فحش می ده
تازه ساله اول به خواهرم گفت : حالا میبینم که این به کی رفته مطمئنا که به مامانش نرفته :o ( اخه مامان من برای مدرسه اش باید چادر بپوشه ) .
حالا من هم لج و لجبازی یک روز که کیک داشتیم به همه ی افراد توی دفتر کیک دادم به جز اون بعد گفتند چرا بهش کیک ندادی منم گفتم خیلی کیک زیاد داره از اینهم چاق تر می شه اگه من کیکم رو بهش بدم

به نقل از سيانوباكتري! :
جدا؟!
معلم حق نداره چنين كاري بكنه به مديرتون ميگفتي معلمتونو بيرون ميكرد! ;)
شوخیت گرفته ؟؟ مدیرمون عوض شده به جای اون منو بیرون می کرد ;D مطمئنا شک نداشته باش

مشكله مدرسه ي ما اينه كادرش وقتي اشتباه ميكنه هيچوقت حاضر نيست معذرت خواهي كنه من به شخصه با اين خصوصيته مديريت جديدو كادرش مشكل دارم و معتقدم مديرمون بايد از من عذر خواهي كنه چند بارم جلو تمامه كادر اينو گفتم ولي انگار نه انگار ناظممون جاش منو بوس ميكنه انگار بچه خر كردنه
رو اعصابمن تا خودش نگه ببخشيد اروم نميگيرم
واقعا اين اخلاق جاي تاسف داره

بابا هر خری تو مدرسه به من میرسه گیر میده.......بابا این معلما مثل اینکه با من پدر کشتگی دارن......کلا هر روانی که تو مدرسه هست حتما یه بار به من گیر داده.....
بابا من به خدا بچه خوبیم....شیطنت نمی کنم....ولی همه به من میگن ساکت...بعضیا که الکی یه باره میگن پاشو برو بیرون......خوشم میاد فقط منه بدبخت رو میبینن.....
این معلم ریاضی هم...یکی نیس بگه تورو sanana ....هی میاد به مانتوم گیر میده....
هر کی کلا به من میرسه تا یه گیری نده نمیره......هــــــــــــــی زندگی......

آخه یکی نیس بگه به تو چه ربطی داره ؟ X-( X-( :-w یکی نیس بیاد بگه مگه آزار داری ؟ X-( یکی نیس بیاد بگه گوشیه من که زنگ ورزش گذاشتم رو شارژ به تو چی کار داره که میای برمی داری میبری ؟ :(( :(( یکی نیس بیاد بگه حالا که برداشتی لااقل ظهر پسش بده ؟ X-( :-w یکی نیس بگه من تا دوشنبه بی گوشی چی کار کنم ؟ :-w یکی نیییییییییییییییییس ؟؟؟ :(( :(( :(( :(( :((

خداییش درسته ک 1دبیر تمرینای دانش اموزای پیش دانشگاهیشو ببینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی دبیر دیفرانسیلمون می گه می خوام تمریناتونو ببینم احساس می کنم داره غرورمو میشکنه.احساس تحقیر شدن می کنم!
خلاصه من با این دبیره سر تمرینای لعنتی مشکل دارم. X-(
ولی من ک کم نمی ارم!یا نمی نویسم.یا انقد بدخط رو برگه چکنویس می نویسم ک بگه ننوشتنت بهتر بود!! >)
کلی تودفترش منفی دارم. B-) سری قبل گفت اگه جلسه بعد تمریناتو ننویسی باید از کلاس بری بیرون. [-(

حالا نکته ی جالب اینه ک هیچکی نمی نویسه.همه زنگ تفریح قبل از زنگ دیف از رو دفتر من رونویسی می کنن!این دفتره مال یکی از فامیلامه ک فارغ التحصیل شده.
ب نظر شما با دبیره لج کنم و تمرینارو ننویسم؟یا حال بچه ها رو بگیرم دفتر تمرینارو نبرم؟

Back
بالا