مشکلات دانش آموزان با کادر مدرسه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع death
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مشکلات دانش آموزان با کادر مدرسه

به نقل از Samaneh.Z :
ما که تو کلاسمون تا یکی در میزنه بچه ها از ترس اینکه معاون باشه مقنعه هاشونو میکشن جلو! آخه به یه تار مو هم گیر میده البته به بعضی ها!
فقط معاون اولا اینطوریه!!

اینطوری که باید به همه گیر بدن! شاید شما پررو کردینش! ;D

به نقل از نوشین :
ما تو اردو داشتیم با موبایلمون عکس می گرفتیم یهو ناظممون مثل ... اومد موبایلامونو گرفت . واقعا وحشتناک بود . هیچوقت یادم نمیره!!!!!!!!!!!!! البته خـــــــــــــــدا رو شکر ناظمه از مدرسمون رفت ( شانس!!)
مگه تو اردو هم نباید گوشی ببرید؟!
چه مسخره!

دبیر زبان ما هم عاشق منه!!!!!!!! :-\راست میره منو قهوه ای می کنه..چپ می ره منو قهوه ای می کنه قصد می کنه چپ بره منو قهوه ای می کنه چپ نمی ره منو قهوه ای میکنه....نمی دونید که نشستیم سرکلاس یه هو پا میشه به من گیر میده یا بچه ها می خندن سر من جیغایی می کشه بکس طبقه پایین می فهمن ولی خب این عشق ما معروفه کل مدرسه می دونن صدای جیغ این که بیاد یعنی سر کلاس ماست داره به من ابراز علاقه می کنه....جالبه سر کلاسشم که نمیرم کلی برام ابراز دلتنگی می کنه..(ولی من بالاخره یه روز یه بلایی سر این میارم ببینید کی گفتم..خدا نصیب گرگ بیابون نکنه..) :-&

امروز:
ریاضی منو برد پایه تخته،
دستم اوووووف شده بود!
گفتم نمیتونم بنویسم ...
گفت تو بگو، خودم مینویسم!
آقا منم خیلی ترسیده بودم که باور نمیکنه و با توجه به تهدیدهایی که اول ساعت کرده بود، بفرستم دفتر (و اونجا هم با سامانه ی پیامک مرکز! به بابام مسیج بزنن و...)
خلاصه توی این فکرا بودم .... یه رادیکال بود که فرجش 3 بود ، گفت یک رو بذازیم زیرش چی میشه؟!!
منم حسابی قاط زده بودم! گفتم مبهم میشه ... حتی رفع ابهامشم کردم!!
خلاصه تا یه ساعت ناراحت این ماجرا بودم ...

زنگ بعدشم مرتضوی جون مارو برد پایه تخته ژنتیک حل کنیم! باز هم همون آش و کاسه ... با این تفاوت که اول قشنگ دستم رو جا انداخت!! و بعدش به زور تونستم یه مساله ی ساده ی ساده رو حل کنم!
کلا پایه تخته میرم همه چیز یادم میره! یادش بخیر سال اول دبیرستان، هر وقت آقای دور اندیش میبردم پایه تخته بلا استثنا غلط حل میکردم! اولین امتحانش رتبه ی اول کلاس شدم هیچکی باورش نمیشد!!!!!!!!

من معلم ديني امسال خيلي بهم گير ميده تمام مدتي كه تو كلاس داره درس مي ده تو چشماي من نگاه مي كنه بيچاره كرده منو فقط كافيه يك لحظه مشغول باشم تا بگه برو بيرون فاتحه مو خونده واقعا چرا بعضضي از معلما اين طورين؟

به نقل از Abraxas :
من معلم ديني امسال خيلي بهم گير ميده تمام مدتي كه تو كلاس داره درس مي ده تو چشماي من نگاه مي كنه بيچاره كرده منو فقط كافيه يك لحظه مشغول باشم تا بگه برو بيرون فاتحه مو خونده واقعا چرا بعضضي از معلما اين طورين؟
شاید از روی علاقه همچین کاری میکنه! مثل معلم دینی ما!
با بغل دستیم که حرف میزنم جاشو عضو میکنه!

ما یه معلم داریم با همه لجه!!!میگه من هر وقت تو رو میبینم دلم آشوب میشه!هی کلید کرده از اول سال ول نمیکنه..

من معلم نه ولی ناظممون خیلی . افتضاحه ! فکر می کنه من خیلی دوسش دارم . امروز به من گفت بیا کمک منم گفتم کار دارم . اونم گفت تو یار اول من بودی بی وفا !!!!!!!!!!!!!
این گیراش اونوریه !!!!!!!!!!!!!!!!!

این یکی از خصوصیات بعضی معلماست
من معلمی را که این خصوصیت رو نداره رو تحویل می گیرم البته صحبت کردن هم راه پیشنهادی خوبیه

تا دلت بخواد اونم برای اینکه توی مدرسه آدمه مشهوریم!!!

چه معلمای داغونی
سوم یکی از معلما خیلی گیر میداد کلن یه کاری کردیم باش ، قهر کرد گفت دیگه سر کلاستون نمیام ما هم رفتیم به مدیره گفتیم بیاد گفت ولش کنین بگین کار دارم نمیام

.

ما پارسال يه معلم تاريخ- اجتماعي داشتيم. نميدونم چه علاقه اي داشت كه هر جلسه از من درس بپرسه . اخه بعضي وقتا معلما از شاگرد تنبلا چند بار درس ميپرسن ولي من هميشه نمره هام بين 19 تا 20 بود.

بابا تو دیگه کی هستی ... مگه چی کار کردی .... !!؟؟؟؟ نه بابا ما ناظممون فقط بلده به حجاببون گیر بده ... just this

تمام معلمای ریاضی به من گیر میدن منم واسه ی این که کم نیارم همش ازشون سوالای عجیب غریب می برسم اعصابشون به هم
می ریزه!!

اگه معلم ریاضی باشه که افتضاحه

معلم ریاضی سال دوم راهنمایی!!
دعوامون به دفتر هم کشید!!
خیلی اذیتم کرد! همش گریه ام مینداخت! من هیچ وقت نمی بخشمش! نه می بخشمش!!

اصلا ناظم یعنی اژدها!!!!!!!!!!!!!!!! البته ناظمهای ما خییییییییییییییلی پرتن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دم ناظم ما گرم زدم یه مهتابی ترکوندم اومد گفت عیب نداره.
بچه همدیگرو می کشن کاری نداره

ناظمای مت همشون خلن

Back
بالا