مشکلات دانش آموزان با کادر مدرسه

مهسا 1376

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمانشاه
پاسخ : مشکلات دانش آموزان با کادر مدرسه

امسال باید ازم بپرسین تا حالا شده کسی بهت گیر نده ؟ :)) :)) :D

Sarina_ahm

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين یکـــ
شهر
جَهــان / ٢
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
علوم پزشكى اصفهان
رشته دانشگاه
پزشكى
تلگرام
اینستاگرام

معلم عربی عزیزمون!
هر جلسه از من درس میپرسن برای تشویق و روحیه دهی!
کلن هر چی میشه هم میفرمایند:احمدیان...از جمله یه 2-3 بار تو کوریدور...

imanjo0n

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دستغیب 1
شهر
شیراز

شیمی امسال : اول که اولین اخراجی سال شدم توی کلاس شیمی ... 2 جلسه نذاشت بیام سره کلاسش ، جلسه ی سوم رفتم ، جلسه ی چهارم 5 دقیقه ی اول با لهجه ی شیرین مخصوص خودش گفت :فلانی ، برو بیرون از کلاس ، دیگه هم هیچ وقت سره کلاس شیمی نیا ... :O
من هم رفتم پاچه خواری کردم براش ، و اون گفت که : فلانی ، اولین اسمی که من امسال حفظ شدم اسم تو بود ... و خلاصه ، بعد از پایان پاچه خواری قرار شد که من برم جلو ی کلاس تو VIP (بیابون) بشینم و اگه حرف زدم ، خودم برم بیرون !!

بقیه اش رو بعدا می گم !! ایقدر خاطره داریم ..
احتمالا بعدیش در مورد ناظممون هست !!

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

سرکلاس شیمیایی زدن منم از خنده پوکیدم هی میگفت خفه ومن ساکت میشدم و دوباره یادش میافتادم خندم میگرفت تا آخر انداختم از کلاس بیرون!

sheitoon

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
rafsanjan
دانشگاه
ایران
رشته دانشگاه
ارتوپدی فنی

معلم زیست پارسال بدجور باهام لج بود

amirali

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
مدال المپیاد
ندارم !!! :دی
دانشگاه
سبزوتریم دیگه اما نپرس کجاش

امسال ناظممون با من لج افتاده دو بار دعوا كردم هردو دفعه اش هم تغسيرمن نبود اما اون ميگفت تقسير تويه منم براي اينكه شر نسه تا اونجايي كه مي تونستم چيزي نگفتم :( :(

اما يكم بعد ديدم ول نمي كنه و فقط از اون طرفداري ميكنه جوش اوردم X-( X-( چنتااز حرفاشو جواب دادم بعد گفت زنگ ميزنم بابا ت مياد منم گفتم مهم نيست زنگ بزن P:>

داشت از عصبانيت ميسوخت اما به روي خودش نياورد خيلي با هم كلكل كرديم ديد نميتونه كاري كنه برام تودفترش تذكر نوشت وگفت اگه يه بار ديگه دعوا كنم اخراجم ميكنه منم بازم گفتم مهم نيست انگاري مدرسه قحطه :)) :)) :D

namak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

هيچوقت يادم نميره
سر اينكه ارايه هاي ادبي زيباترن يا نوشته اي كه از قلب ادم سرچشمه بگيره اينقدر با دبير ادبيات بحثيدم كه اخر اشك تو چشاش جمع شد و از كلاس پرتم كرد بيرون :D
بعدشم با پادرمياني مديرمون برگشتم سر كلاس
حيف زنگ تفريح خورد وگرنه بازم ميخواستم باهاش ببحثم

khashayarfn

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر - علوم تصمیم و دانش

به نقل از GALI :
سرکلاس شیمیایی زدن منم از خنده پوکیدم هی میگفت خفه ومن ساکت میشدم و دوباره یادش میافتادم خندم میگرفت تا آخر انداختم از کلاس بیرون!
یه سوال فنی! سر کلاس کی؟ :D

منم که سابقم سیاهه توی دفتر مدرسه به اردک معروفم (به سر دسته های اشرار کلاس میگن اردک!) ما یه دبیر دینی داشتیم کلاس اول تو امتحاناش 13 برابر 20 بود! بعد ما گفتیم آدمش کنیم یه جلسه برنامه ریختیم یه نفر با زنگ ساعت علامت داد چهار نفر پاشدن پرده های کلاسو با سر و صدا پایین کشیدن بعد کلاس با برنامه قبلی به دو گروه تقسیم شد و شروع کزدیم صدای بز ، خر ،گاو ،گوسپند و ... در آوردن اینم حدود 3 دقیقه هنگ کرد بعدش اومد سمت راست کلاسو نگاه کرد یهو ساکت شدن فکر کرد تمام شده یهو سمت چپیا شروع کردن بعد سمت چپیا رو نگاه کرد سمت راستیا دوباره شروع کردن و اونم کم آورد شروع کردن به گفتن کلماتی همچون خفه ، کوفت ، زهرمار و... در آخر جاسوس قَدَر دفتر در کلاس ما موفق شد اسم سه نفر رو بده 1-این بنده حقیر(سردسته!)(چوپان!!) 2- ع.ز(معاون بنده)(سگ گله!!!) 3-س.غ(مشاور!)(فرمانده گوسپندان و دیگر حیوانات!!!)
سال دوم یه دبیر دیگه اومد سر کلاسمون اون رو سر کار زیاد گذاشتیم و حالا سوم!!!!
دوباره همون دبیر کلاس اول اومده و ماهم براش برنامه زیاد داریم! ولی نامرد نزاشت کلاس شروع بشه و من رو با کله پرت کرد بیرون و فعلا در لجه!!!!!!

*M.M*

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان

معلما با من لج ندارن اما با دوستم خیلی !!!! یک جلسه که ازش فیزیک می پرسه جلسه بعدی را هم می پرسه !!! اون جلسه دیگه را هم میپرسه!!! کلا میپرسه!!!

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از khashayarfn :
یه سوال فنی! سر کلاس کی؟ :D
کارگر

• لایک
امتیازات: *M.M*

Alice2000

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
یزد
دانشگاه
_
رشته دانشگاه
_

من که یه بار معلم زبانمون باهام لج کرد یه بار هم معلم آزمایشگاهمون به طرز عجیبی باهام لج کرد

tiktak

کاربر نیمه‌فعال

کلا همه با من لجن معلم شیمیمون که همه دوسش دارن به همه سر امتحان میان ترم کلی نمره داد به من نمره نداد ! [-(خجالتم نمیکشه

lof

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
پلى تكنيك تهران
رشته دانشگاه
مهندسى معدن

سال پیش بود که معلم بینش مون باهام لج کرد و پایان ترم بهم داد 13.25

همه میدونن چرا دیگه

آخرشم با نامه استاندار و کلی بازبینی 14.25 گرفتم ازش :D

xxfairladyxx

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 -
شهر
مشهد

کلا همه با من لجن .... :(( معلم ریاضی ما به من گفت 20 هم بشی بهت نمره قبولی نمیدم ( اخه من مظلوم شاگرده گل گناه ندارم ؟؟ )
+ معاون ها که می خوان سر به تنم نباشه

xxfairladyxx

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 -
شهر
مشهد

همشون از من متنفرن می خوان منو بکشن
یکی شون که کلا به من فحش خواهر مادر می ده این قدر بی ادبه که به مامانم هم فحش می ده
تازه ساله اول به خواهرم گفت : حالا میبینم که این به کی رفته مطمئنا که به مامانش نرفته :O ( اخه مامان من برای مدرسه اش باید چادر بپوشه ) .
حالا من هم لج و لجبازی یک روز که کیک داشتیم به همه ی افراد توی دفتر کیک دادم به جز اون بعد گفتند چرا بهش کیک ندادی منم گفتم خیلی کیک زیاد داره از اینهم چاق تر می شه اگه من کیکم رو بهش بدم

xxfairladyxx

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 -
شهر
مشهد

به نقل از سيانوباكتري! :
جدا؟!
معلم حق نداره چنين كاري بكنه به مديرتون ميگفتي معلمتونو بيرون ميكرد! (;
شوخیت گرفته ؟؟ مدیرمون عوض شده به جای اون منو بیرون می کرد :D مطمئنا شک نداشته باش

آبجي مرضيه

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
سمنان ---> بهشتی
رشته دانشگاه
پزشكي

مشكله مدرسه ي ما اينه كادرش وقتي اشتباه ميكنه هيچوقت حاضر نيست معذرت خواهي كنه من به شخصه با اين خصوصيته مديريت جديدو كادرش مشكل دارم و معتقدم مديرمون بايد از من عذر خواهي كنه چند بارم جلو تمامه كادر اينو گفتم ولي انگار نه انگار ناظممون جاش منو بوس ميكنه انگار بچه خر كردنه
رو اعصابمن تا خودش نگه ببخشيد اروم نميگيرم
واقعا اين اخلاق جاي تاسف داره

RIZE$H

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

بابا هر خری تو مدرسه به من میرسه گیر میده.......بابا این معلما مثل اینکه با من پدر کشتگی دارن......کلا هر روانی که تو مدرسه هست حتما یه بار به من گیر داده.....
بابا من به خدا بچه خوبیم....شیطنت نمی کنم....ولی همه به من میگن ساکت...بعضیا که الکی یه باره میگن پاشو برو بیرون......خوشم میاد فقط منه بدبخت رو میبینن.....
این معلم ریاضی هم...یکی نیس بگه تورو sanana ....هی میاد به مانتوم گیر میده....
هر کی کلا به من میرسه تا یه گیری نده نمیره......هــــــــــــــی زندگی......

arshia

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد1
شهر
مشهد
مدال المپیاد
یه بار جو گرفتم 2 ماه از وقته با ارزشمو گذاشتم برا المپیاد شیمی بعده 2 ماه تازه فهمیدم چه خریتی کردم :دی
دانشگاه
iauctb
رشته دانشگاه
عمران

آخه یکی نیس بگه به تو چه ربطی داره ؟ X-( X-( :-w یکی نیس بیاد بگه مگه آزار داری ؟ X-( یکی نیس بیاد بگه گوشیه من که زنگ ورزش گذاشتم رو شارژ به تو چی کار داره که میای برمی داری میبری ؟ :(( :(( یکی نیس بیاد بگه حالا که برداشتی لااقل ظهر پسش بده ؟ X-( :-w یکی نیس بگه من تا دوشنبه بی گوشی چی کار کنم ؟ :-w یکی نیییییییییییییییییس ؟؟؟ :(( :(( :(( :(( :((

PARADISE

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
FARZANGAN
شهر
DEZFUL
مدال المپیاد
RIAZI MOGHADAMATI(86), RIAZI(88)
دانشگاه
شهيد چمران
رشته دانشگاه
عمران

خداییش درسته ک 1دبیر تمرینای دانش اموزای پیش دانشگاهیشو ببینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی دبیر دیفرانسیلمون می گه می خوام تمریناتونو ببینم احساس می کنم داره غرورمو میشکنه.احساس تحقیر شدن می کنم!
خلاصه من با این دبیره سر تمرینای لعنتی مشکل دارم. X-(
ولی من ک کم نمی ارم!یا نمی نویسم.یا انقد بدخط رو برگه چکنویس می نویسم ک بگه ننوشتنت بهتر بود!! (<
کلی تودفترش منفی دارم. B-) سری قبل گفت اگه جلسه بعد تمریناتو ننویسی باید از کلاس بری بیرون. [-(

حالا نکته ی جالب اینه ک هیچکی نمی نویسه.همه زنگ تفریح قبل از زنگ دیف از رو دفتر من رونویسی می کنن!این دفتره مال یکی از فامیلامه ک فارغ التحصیل شده.
ب نظر شما با دبیره لج کنم و تمرینارو ننویسم؟یا حال بچه ها رو بگیرم دفتر تمرینارو نبرم؟

بالا