خوب برو یه سر باهاش بحث کن و بپو چرا باهات لج میکنه و یه سری حرف منطقی دیگه.به نقل از pari 74 :سلام میدونید برای خودم یه همچین مشکلی پیش اومده .معلم زبان ما که خیلی هم دوستش دارم و براش احترام قائلم اما متاسفانه اون چون اولین جلسه اول سال سر کلاسش صحبت کردم خیلی روم حساس شد.یه مدت با این که صحبت نمیکردم میگفت صحبت نکن.هرکدوم از بچه ها که سر کلاسمون صحبت میکنن رو مورد انضباتیشو برای من رد میکنه به طوری که ترم اول انضباط سر کلاس فقط مال من 0 شد!!!جالب تر از اون جلسه قبل بود که وسط تدریسش یهو داد زد گفت لبخند نزن،لبخند ممنوع!از دستش کلافه شدم.منی که هیچکس اشکم رو ندیده دارم از دستش خون گریه میکنم.شدم سوژه ی خنده بچه ها سر زنگ زبان! (![]()
![]()
![]()
خواستم باهاش صحبت کنم اما اون گفتم که ازم بدش میاد گفت:من با شما هیچ حرفی ندارم وقتم با ارزشه دوست ندارم پای حرفای تو هدر بره منم گفتم به جهنم!افتضاح ضایم کرد منم از اون جلسه زیاد به حرفاش اهمیت نمیدم.زیر آوارم که باشم درس این معلمو میخونم که بهونه دستش ندم!به نقل از کیوان.م :خوب برو یه سر باهاش بحث کن و بپو چرا باهات لج میکنه و یه سری حرف منطقی دیگه.
مطمئن باش اگه واقعا معلم باشه به حرفت گوش میده و قبولش میکنه و اگر این کارو نکرد بدون این یاری اصلا آدم نیست.(البته نظر منه)
مطمئن باش وضعت از این بدتر نمیشه.(البته شایدم اخراجت کنن)