• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشکلات دانش آموزان با کادر مدرسه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع death
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مشکلات دانش آموزان با کادر مدرسه

معلم که خوبه....معاون ما من حاضرم قسم بخورم از یک بچه مهد کودکی هم نفهم تره...به راحتی دروغ میگه ...بابت دروغ هایش مامانم تا دوهفته باهام قهر بود...تازه الان که سال تموم شده کمکم داره باور میکنه من هم راست میگفتم...
تازه بخاطر اینکه من را از اردو حذف کرده بود و من پشت چشم نازک کردم و سلام ندادم ازم تعهد گرفت بابت بی ادبی...
کلی امسال بهم تهمت زد...کلا باعث شد دید معلم ها به من بشه مثل قاتل حتی مامانم!به خونه دوستای صمیمی ام زنگ میزد به ماماناشون میگفت مراقب باشی دخترتون با این نگرده منحرف میشه...بیچاره دوستای من که با اینکه خانواده دعواشون میکرد پای من وایسان...تنها چیزی که امسال دلم بهش خوش بود دوستای فوقالعده خوبم بودن

امسال دبیر انگلیسی لج افتاده بود با بچه ها ی کلاس ما درست یادم نمیاد سر چی ولی گفت نصفتونو ترم

اول میندازم و همین کارم کرد یه امتحان از کمبریج گرفت(در حد آزمون تافل) که بیشتر بچه هارو انداخت

حتی 13/75 داد ولی چهاردش نکرد که طرف نیفته البته بعضیا رو چون نمرشون خوب شده بود هر کاری کرد

که بیفتنن نتونست(مثل خودم ;)))

ما که امسال یه معلم ادبیات داشتیم فوق لیسانس ولی در حد بچه های مهد کودک هم چیزی حالیش نبود. این خانم اول این که کل سال یه مانتو می پوشید. که حالا اینش زیاد مهم نیست . ولی این خانم به شدت بی ادب بود مثلا به بچه ها می گفت دهناتونو ببندین می خوام درس بدم. ما هم که این بی ادبی اینو دیدیم باهاش درافتادیم و تازه چون بقیه ی بچه های کلاس خیلی جرئت نداشتند واسه همین من سردسته ی مخالفان این بودم. خیلی هم باهاش رودرواسی نداشتم و معمولا در حالی که حواسم بود بهش فحش ندم هر چیز دیگه ای بهش میگفتم و بقیه ی بچه ها هم طرفداری می کردند. خلاصه این خانم هم قدرت اینو نداشت کهخودش بچه ها رو ساکت کنه واسه همینم تنها کاری که بلد بود منفی گذاشتن بود. همش میگفت دیبا برات یه منفی گذاشتم!!! خلاصه من منفی دار کلاس شدم دیگه برم منفی هاش عادی شده بود. ما چند باری هم پیش مدیر و مشاور و معاونای مدرسه ازش شکایت کردیم و حتی بر علیهش امضا جمع کردیم.( البته لازم به ذکر است که به بچه ها گفتیم هر کسی 5 یا 6 تا امضا کنه. کار از محکم کاری عیب نمی کنه) خلاصه بارها بر علیهش قیام کردیم ولی خوب چه فایده. تنها کاری که همه کردن این بود که به خود معلم اطلاع دادن. اونم چند روز اول خوب بود بعد دوباره روز از نو روزی از نو. این طوری بود که با ما لج کرد و به من مستمر داد 17 . املا هم مستمر داد 18 . خیلی در حق ما ظلم کرد ولی ما هم حالشو خوب جا آوردیم و یه بار که باید انشای توصیفی می نوشتیم ما اونو توصیف کردیم. از اون روز حالش جا اومد و کمی اخلاقش رو خوب کرد و دیگه هم منفی نمی ذاشت. عوضش مثبت می ذاشت و کلاساشم تو آلاچیق مدرسه تشکیل می داد. حالا خبر رسیده که اون همه اعتراض و شورش که علیهش کردیم الکی نبوده و خانم دیگه از مدرسه ی ما رفته. هیچکی نمی دونه برای چی ولی خوب مهم نیست . مهم اینه که ما دیگه از دست این آدم و همه ی لج کردناش با ما خلاص شدیم <:-P

یه معلم .. داشتیم واسه کاری که نکردم گوشمو بد پیچوند الان یه سال گذشته هنوز درد می کنه آخه این سمپاده اسمش

من کلا با معلم ادبیاتمون لج بودم یعنی دوتامون با هم لج بودیم ولی بروز نمیدادیم! لج هم واسه این بود یه ادعاهایی میکرد حرص آدمو در میاورد مثلا ادعا میکردم english رو کامل بلده ولی انصافا نبود ما هم هر دودقیقه دنبال یه بهانه میگشتیم با دوستان ضایعش کنیم ! اصلا یه جوری بود ازینایی که حالتو به هم میزنه ولی خوب بود خیلی باهامون کار میکرد فقط ادعای الکی میکرد
یه معلم فوق العاده بووق دیگه هم داشتیم که دیگگه ازون کلمون بدمون میامد یه بار به این فکر افتادیم طومار امضا کنیم تا بره ولی نرفت دیگه چی کار کنیم! در کل دوستش نداشتم خداکنه حلالم کنه (هم این هم ادبیاته)

چه نامه هایی که نمینویسیم
چه بحث های سیاسی که نمیکنیم
معلما دیگه کم میارن

صد رحمت به معلما یه معاون تازه امسال اومده مدرسه ما درووووووووووووووووووووووووووووغ گو مثل بلانسبت شما و خودم خخخخخخخخخخخخخر ،در حد لالیگا بی شعور و کثافت نمی دونین چه جونوریه نمی دونم این معاون این قدر گردنش کلفته که می تونه این همه گناه رو تحمل کنه ؟نمی دونم نمیخواد جواب پس بده ؟؟؟می ده ؟ نمی دونم والا جریانش چیه

ما مشکلاتمون تمومی نداره
یکیش اینه که از بس تعدادشون زیاده ما کلا نمیدونیم باید با کی طرف بشی وقتی هم میری تو دفتر یه اعتراض کنی یا یه چیزی بگی این لشگر عظیم به سمت شما حجوم میارن که در صورت زنده موندن باید فرار رو بر قرار ترجیح بدی
من که هر کاری کردم اخرش رسیدم به دفتر مدیر :-"

خب من امسال زیاد با کادر دبیران مشکل پیدا کردم
یکیشون عربیمونه ... که پارسال هی میگفت تو ریاضی ت خوبه عربی ت چرا کم میگیری و اِل بِل ... زیاد در این مورد گیر میده ... منم تا یه حدی صبر دارم بعدش دیگه جواب میدم ...

یکیشون هم زبان فارسیمونه ... دلیلش هم اینه که عین کتاب درس میده , رو خونی میکنه کتابو , منم حوصله م سر میره خب میشینم ریاضی و فیزیک میخونم ... بعد چند بار مچمو گرفته ... منم جوابشو دادم که آره به این دلیل اینکار رو میکنم
این یکی خیلی غیر منطقیه ( دبیر زبان فارسیه )

به نقل از #..!!!...f@himeh...!!!..# :
خب من امسال زیاد با کادر دبیران مشکل پیدا کردم
یکیشون عربیمونه ... که پارسال هی میگفت تو ریاضی ت خوبه عربی ت چرا کم میگیری و اِل بِل ... زیاد در این مورد گیر میده ... منم تا یه حدی صبر دارم بعدش دیگه جواب میدم ...

یکیشون هم زبان فارسیمونه ... دلیلش هم اینه که عین کتاب درس میده , رو خونی میکنه کتابو , منم حوصله م سر میره خب میشینم ریاضی و فیزیک میخونم ... بعد چند بار مچمو گرفته ... منم جوابشو دادم که آره به این دلیل اینکار رو میکنم
این یکی خیلی غیر منطقیه ( دبیر زبان فارسیه )
خوش به حالت تا یه حدی صبر داری من پارسال نزدیک بود دبیر شیمی مون رو بزنم >) باور نداری از بچه ها بپرس
مخصوصا عربی که اگه یه جا نتها گیرش بیارم :>

Back
بالا