• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشکلات دانش آموزان با کادر مدرسه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع death
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مشکلات دانش آموزان با کادر مدرسه

به نقل از aliabedini :
خوش به حالت تا یه حدی صبر داری من پارسال نزدیک بود دبیر شیمی مون رو بزنم >) باور نداری از بچه ها بپرس
مخصوصا عربی که اگه یه جا نتها گیرش بیارم :>

من صبر اینه که چیزی بگه کوچولو کوچولو جوابشو میدم ولی صبرم دیگه تموم شه ناجور جواب میدم =P~
فعلا که در حدی شده که احتمال زیاد این زبان فارسیه مستمر بالا 12 نمیده بهم ... تازه از کلاس اخراج هم شدم ( البته به یه سری دلایل رفتم سر کلاس , که فکر کرد بخاطر کلاسش اومدم :-& )
و از این چیزا دیگه ^-^

به نقل از #..!!!...f@himeh...!!!..# :
من صبر اینه که چیزی بگه کوچولو کوچولو جوابشو میدم ولی صبرم دیگه تموم شه ناجور جواب میدم =P~
فعلا که در حدی شده که احتمال زیاد این زبان فارسیه مستمر بالا 12 نمیده بهم ... تازه از کلاس اخراج هم شدم ( البته به یه سری دلایل رفتم سر کلاس , که فکر کرد بخاطر کلاسش اومدم :-& )
و از این چیزا دیگه ^-^
=)) =)) من که اگه از سر هر کلاس یه بار اخراج نشم باید برم بمیرم
اون بدبختم سال پیش چیزی نگفت من جو گیر شدم ;D

به نقل از aliabedini :
اون بدبختم سال پیش چیزی نگفت من جو گیر شدم ;D

خب دیگه زیادی جو گیر میشی ... ^-^
ولی اخراج شدن هم خدایی خیلی حال میده ... اصلا یه حالی میده که هیچی نمیده =P~

به نقل از #..!!!...f@himeh...!!!..# :
خب دیگه زیادی جو گیر میشی ... ^-^
ولی اخراج شدن هم خدایی خیلی حال میده ... اصلا یه حالی میده که هیچی نمیده =P~
بهترینش بری اماره سر کلاس موشک میزدیم یهو دبیر برگش همزمان منم موشک از دستم در رفت منو اخراج کرد منم رفتم والیبال و بهم 20 داد اما اون بدبختا مجبور بودن بشینن سر کلاس ;D
فک کنم بحث داره اسپم میشه :-"

به نقل از aliabedini :
فک میکردم من فقط اینطوریم...
کلا ما چون المپیاد زیستیم از دبیرمون خیلی ایراد میگیریم...معافیم زیست ولی میریم سر کلاسش دغش میدیم...همه جلسه ها هم زیر یه ساعت اخراجیم از کلاس...بعد میریم پیش ناظم میگیم داره اشتباه میگه...سر یه جملش یه زنگ داشتیم باهاش بحث میکردیم...
حالا اینا به کنار...من با ناظممونم هم مشکل دارم...کلا اونارو ول میکنه ولی به من میگه:میدونم همه این آتیشا زیر سر توئه...(نه والا من نقشه نمیریزم فقط حامیم)...
تو روی دبیر دینیمونم یه بار گفتم مضخرف ترین درس دنیاس(جالبه سلطانی کرج که بودم این حرفو زدم...بعد این آقا من امتحان ترم دومم2نمره رو خالی گذاشتم بعد20داد...منم پررو پررو رفتم بهش گفتم:آقا حال کردین چجوری جواب دادیم...)

ما با معلم جغرافی خیلی مشکل داشتیم ی 6 7 باری پنچر کردیم ماشینشو سری بعد ک رفتیم پنچرش کنیم دیدیم دخترش تو ماشینه عزرخاهی کردیم از اونور رفتیم اون یکی لاستیکو پنچر کردیم

دبیر دینی پارسالمون =))...وای یادش که می افتم از خنده غش میکنم....هرچند باهاش خیلی مشکل داشتیم
یه کاری کردیم که برای همیشه از مدرسه ما رفت و قسم خورد که دیگه به بچه های مدرسه فرزانگان درس نده ;D
اصن جذبه نداشت نمیتونست کلاسو اداره کنه...واسش تره هم خورد نمیکردیم میگفت هفته بعد امتحان از فلان درس بهش میگفتیم ما امتحان نمیدیم اوایل فک میکرد شوخی میکنیم ولی وقتی دید امتحان نمیدیم به مدیرمون گفت ما هم امتحان میدادیم ولی همه رو از رو کتاب می نوشتیم 8-^ یه هفته طول میکشید تا یه صفحه درس بده...تا آخر سال یه بار هم از رو کتاب نخونده بودیم... اذیتش میکردیم چون خیلی شُل بود. :-"من سر کلاسش هری پاتر می خوندم یکی نقاشی میکشید...خلاصه که سال اینطوری تموم شد ;D
پ.ن:مدرسه مون امسال با هزار مکافات واسه مون دبیر دینی پیدا کرد...فک کنم دبیر پارسال مون اسم دوم ب رو که میشنوه کهیر میزنه :))

دبيرياضي:به من ميگه چراانقدروقتي ميرم پاي تخته بهم نگاه ميكني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!2نمره امتحان ترم بهم كم داد!
دبيرفيزيك:ماشالله به ماست گفته زكي!زورش مياددهنش روبازكنه جواب سوالتوبده!ولي خوب تقلب ميرسونه!
دبيرزيست:ياهمون عفي جون كه به هيچكي رحم نميكنه!يه بارم سركلاس سكسكه ميكردم گفت چون درس نميخوني سكسكت ميگيره!
خداياماروباكياكردي 75ميليون نفر!!!!!!!!!!!!!!
:-L

ما کلن امسال معلم عتیقه کم داشتیم بجز یکی که معلم زبانمون بود :-L

یه بار اونقدر سر کلاسش حرف زدم از کلاس اخراجم کرد ;D

منم نرفتمدفتر رفتم بیرون با سال بالایی ها والیبال بازی کردم =))

اونم 3 نفر فرستاد که بیارنم کلاس منم نرفتم اخرش خودش اومد بردمم تو کلاس پشیمون شد دیگه منو از کلاس اخراج کنه ;D

من فقط از ناظممون بدم میاد که اونم همه بدشون میاد
معلم ورزشمون هم ناظممونه ولی خیلی خوب و شوخه
از معلم زبانمونم بدم میاد چون از زبان بدم میاد
معلم تاریخمون باحاله ولی سخت نمره میده

Back
بالا