.!؟ کاربر فوقحرفهای ارسالها 798 امتیاز 5,567 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر کرمان دانشگاه علم و صنعت رشته دانشگاه معماري 2010/4/16 #71 پاسخ : اصل و نسبتون به کجا میرسه ؟ من اعلام کردم که خودم و آبا و اجدادم مال کُتِ کرمونیم !؟؟! :-[ اگه نکردم که الان کردم اگه هم کردم که دوباره کردم!
پاسخ : اصل و نسبتون به کجا میرسه ؟ من اعلام کردم که خودم و آبا و اجدادم مال کُتِ کرمونیم !؟؟! :-[ اگه نکردم که الان کردم اگه هم کردم که دوباره کردم!
SOUL KEEPER کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 2,161 امتیاز 8,028 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر گنبد کاووس رشته دانشگاه مهندسی صنایع 2010/4/26 #72 پاسخ : اصل و نسبتون به کجا میرسه ؟ به نقل از mgh-nano : تو چون استثنایی ، محل تولد خودتو بزن ! کلیک کنید تا باز شود... مرسی ! من همیشه استثنام ! زدم گلستان ! بیچاره صفر رای بود !
پاسخ : اصل و نسبتون به کجا میرسه ؟ به نقل از mgh-nano : تو چون استثنایی ، محل تولد خودتو بزن ! کلیک کنید تا باز شود... مرسی ! من همیشه استثنام ! زدم گلستان ! بیچاره صفر رای بود !
Your feline کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 2,075 امتیاز 17,661 نام مرکز سمپاد فرزانگـان شهر شهرستان سال فارغ التحصیلی 1394 دانشگاه ایران رشته دانشگاه پزشکی 2010/5/6 #73 پاسخ : اصل و نسبتون به کجا میرسه ؟ تهران 7 نفر....!ما چي؟
neo2009 کاربر نیمهفعال ارسالها 15 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر همدان مدال المپیاد شیمی-فیزیک دانشگاه هاروارد لرستان رشته دانشگاه توجه زیاد به ادمها 2010/5/7 #74 پاسخ : اصل و نسبتون به کجا میرسه ؟ بخشید ما که عربیم باید کجا رو تیک بزنیم!!!!!! اصل نصب من میرسه به عرب های سرزمین حجاز!!!!!!
پاسخ : اصل و نسبتون به کجا میرسه ؟ بخشید ما که عربیم باید کجا رو تیک بزنیم!!!!!! اصل نصب من میرسه به عرب های سرزمین حجاز!!!!!!
happiestchemist ملکه ی شیشه ای فارغالتحصیل ارسالها 2,802 امتیاز 9,197 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر 4d سال فارغ التحصیلی 1390 مدال المپیاد دارم. دانشگاه تهران رشته دانشگاه داروسازی 2010/5/7 #75 پاسخ : اصل و نسبتون به کجا میرسه ؟ ناف اردبیل..
kimi کاربر فوقفعال ارسالها 96 امتیاز 3 نام مرکز سمپاد فرزانگان بندر عباس 2010/5/13 #76 پاسخ : اصل و نسبتون به کجا میرسه ؟ من خودم تهرانیم ولی اصل و نصب بابام و باباش و ... اینا ساروین.
کوزت کوزت ارسالها 1,651 امتیاز 7,348 نام مرکز سمپاد فرزانگان 3 مشهد شهر مشهد رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر 2010/5/13 #77 پاسخ : اصل و نسبتون به کجا میرسه ؟ مشهد
vahidd کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,163 امتیاز 1,753 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد شهر مشهد 2010/5/13 #78 پاسخ : اصل و نسبتون به کجا میرسه ؟ هم مامانم هم بابام مشهد
Leyla کاربر نیمهفعال ارسالها 13 امتیاز 3 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر گنبد 2010/5/17 #79 پاسخ : اصل و نسبتون به کجا میرسه ؟ والا من صد رگه حساب می شم پدرم مال مازندران، مادرم بیرجند، خودمم گنبد بدنیا اومد و صادره ساری هستم
پاسخ : اصل و نسبتون به کجا میرسه ؟ والا من صد رگه حساب می شم پدرم مال مازندران، مادرم بیرجند، خودمم گنبد بدنیا اومد و صادره ساری هستم
Mehdi.E کاربر فوقفعال ارسالها 80 امتیاز 2 نام مرکز سمپاد دیوونه خونه ی حلی 3 شهر Tehran مدال المپیاد به زور تو المپیاد ریاضی شرکتم دادن. مرحله اول قبول شدم. مرحله دوم... ام...;D دانشگاه به وقتش میگم. رشته دانشگاه هنوز معلوم نیست! انتخابا خیلی متنوعه!!!! ;D 2010/5/17 #80 پاسخ : اصل و نسبتون به کجا میرسه ؟ بابا و مامانم جفتشون مازندرانین.