//Bismillah
#include<iostream>
using namespace std;
bool check(int a[], int n)
{
for (int i=0;i<n;i++)
if (a[i]==0)
return true;
return false;
}
int main()
{
int n; //tedade adad ha
cin>>n;
int a[500],b[100];
for (int i=0;i<n;i++)
{
cin>>a[i];
b[i] = a[i];
}
while (!check(a,n)) //while (check==false)
{
for (int i=0;i<n;i++)
a[i]--;
}
for (int i=0;i<n;i++)
if (a[i]==0)
{
cout<<b[i]<<endl;
system("pause");
return 0;
}
}
این راه هست. یک کم خلاقانه است! ولی ممکنه قبول نکنید ولی جواب میده!به نقل از PaWkY :Hala 1soale dige matrah mishe ke aia shoma mitooni bedone dastoore sharti abs ro benevisi ?
int abs(int n)
{
return sqrt(n*n);
}
به نقل از PaWkY :Hala 1soale dige matrah mishe ke aia shoma mitooni bedone dastoore sharti abs ro benevisi ?
( ( ( n mod n * ( n - 1 ) ) + n * ( n - 1 ) ) mod n * ( n - 1 ) ) mod n * ( n + 1 )
به نقل از amoo.majid :اگه جرئت دارید براش مثال نقض پیدا کنیدکد:( ( ( n mod n * ( n - 1 ) ) + n * ( n - 1 ) ) mod n * ( n - 1 ) ) mod n * ( n + 1 )
دهنم سرو** شد تا رابطه ش رو پیدا کردم
ویرایش: البته نمیدونم درسته یا نه...،
+ در حالت کلی، این رابطه کوتاه تر هست ولی چون اکثر کامپایلرهای Cpp توی عمل باقیمانده ی اعداد منفی اشتباه کار میکنند، یه قسمتی رو مجبور شدم اضافه کنم
+ خودم مثال نقض پیدا کردم: اعداد صحیح -2 تا +2
+ اولویت با عمل ضرب هست
به نقل از PaWkY :Age modam bedoone dastoore sharti benevisi man dige harfi nadaram
a mod b = a - ( b * int( a / b ) )
اگه هر دو نفری رو بگیری حداقل یه زبون مشترک بلد باشن، یه نفر دلخواه در نظر بگیر، چون حداکثر ۵ تا زبون بلده پس طبق لانه کبوتری یکی از زبونا هستش که به اندازه ی سقف 1984/5 یعنی 397 نفر با اون زبون صوبت میکنن که خب این عدد از 200 بیشترهبه نقل از demo :در یک نشست بین المللی 1985 نفر شرکت کرده اند. در هر مجموعه ای از سه شرکت کننده حداقل دو نفر هستند که به یک زبان گفتگو می کنند. اگر هر نفر حداکثر به 5 زبان مسلط باشد. در این صورت ثابت کنید حداقل 200 نفر به یک زبان گفتگو می کنند.
آرومتربه نقل از demo :خواهش میکنم یکی جواب سوال بالاییو بده لطفاا