اصلاح امضا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع AHMADREZA
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اصلاح امضا

به نقل از mgh-nano :
تو نمیدونی چه حس وحشتناکیه !
مدیرا اگه میومدن ویرایش میکردن ، شکل و شمایل میدادن به امضای من ؟؟؟؟
امضای شما رو من ویرایش کردم. شکل و شمایل هم بهش دادم.
وقتی سوالی رو ساعت 13:18:21 ارسال می کنید ، حداقل 12 ساعت وقت بدید یک نفر بیاد سایت جواب بده !

اگه کسی جلف هست قرار نیست که بذارن این جلف بازیش نظم سایت رو هم به هم بریزه
من همین جا از مدیران می خوام امضاهای نافرم رو برای بهبود وضع سایت ویرایش کنن

به نقل از احمدرضا.ج :
2 تا سوال گنده !
1. الان امضای جاف به نظر شما چیه ؟! یعنی چه تعریفی دارید از جلف ؟!
2.الان تمام مشکلات سایت حل شده امضاها مونده ! :)) بابا هر کی هر امضایی دلش می خواد میزاره دیگه به کسی چه ربطی داره !

به نقل از SOUL KEEPER :
2 تا سوال گنده !
1. الان امضای جاف به نظر شما چیه ؟! یعنی چه تعریفی دارید از جلف ؟!
2.الان تمام مشکلات سایت حل شده امضاها مونده ! :)) بابا هر کی هر امضایی دلش می خواد میزاره دیگه به کسی چه ربطی داره !
1.امضای جلف امضایی هست که یا ط.لانی باشه یا پر از عکس یا بیش از حد بزرگ باشه
2.خوب اگه این تفکر شما رو داشته باشیم باید بشینیم و هر اتفاقی توی سایت افتاد هیچ کاری نکنیم و بگیم مشکل بزرگتر هست بالاخره باید از یه جایی شروع کرد

اصلاً امضا چه ربطی به وضع سایت داره؟! اگه کسی امضای نافرمی بذاره به خودش ربط داره، بیشعوری خودشو ثابت کرده.

به نقل از احمدرضا.ج :
میخواستم بدونم که امضای منم جزو همین امضاها محسوب میشه؟؟ اگه اینجوره لطفا بگید اصلاحش کنم.. ممنون میشم

به نقل از احمدرضا.ج :
2.خوب اگه این تفکر شما رو داشته باشیم باید بشینیم و هر اتفاقی توی سایت افتاد هیچ کاری نکنیم و بگیم مشکل بزرگتر هست بالاخره باید از یه جایی شروع کرد
:)) :)) :)) :)) :)) واقعا" متأسفم برات که کلمات رو چجوری به کار می بری !
کی گفته ؟! من اگه چنین تفکری داشتم که انقد اعتراض نمی کردم !:)) اتفاقا" باس شروع کرد ! ولی نه از هر کجا ! به خدا مسخرس به امضاها گیر دادن ! می خندن بهتون ! تو رو خدا یکم بزرگ شین باو ! 4 تا سابت برین فرومارو ببینین بعد بیان مشکلات حل کنین ! :)) به خدا برا خودتون بده ! 4 روز دیگه خودتون به این کارا خندتون میگیره ! :)) :)) :)) :)) :))
امضای جلف !!!!! توروخدا کلمه رو نگا اصلا" :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) مگه لباسه ؟!

به نقل از SOUL KEEPER :
:)) :)) :)) :)) :)) واقعا" متأسفم برات که کلمات رو چجوری به کار می بری !
کی گفته ؟! من اگه چنین تفکری داشتم که انقد اعتراض نمی کردم !:)) اتفاقا" باس شروع کرد ! ولی نه از هر کجا ! به خدا مسخرس به امضاها گیر دادن ! می خندن بهتون ! تو رو خدا یکم بزرگ شین باو ! 4 تا سابت برین فرومارو ببینین بعد بیان مشکلات حل کنین ! :)) به خدا برا خودتون بده ! 4 روز دیگه خودتون به این کارا خندتون میگیره ! :)) :)) :)) :)) :))
چیزی که گفتن اصلا خنده دار نبود .
شما هم بیخودی نیاز نیست بخندی

من اینو یه مشکل دیدم و گفتم حالا شما هم اگه مشکلی بزرگتر به نظرتون میاد بگید تا اونم حل بشه

به نقل از احمدرضا.ج :
من اینو یه مشکل دیدم و گفتم حالا شما هم اگه مشکلی بزرگتر به نظرتون میاد بگید تا اونم حل بشه
من مهمترین مشکل رو گفتم بعد 9 صفحه کل کل جواب ندادن تایپک و قفل کردن ! بعدشم منو بن کردن ! خودت مشکلو بفهم !
به نقل از p.sh :
چیزی که گفتن اصلا خنده دار نبود .
شما هم بیخودی نیاز نیست بخندی
واقعا" خنده دار نیس ؟! برا من که خیلی خنده داره !!! :)) :)) :)) :))

@احمدرضا.ج
عزیز به گو امضای نا موزون جلف یه کاربرد دیگه داره برا زرگی و کوچیکی نیست!

چرا گارد میگیرید یه هو؟!
آخه این امضاهای طومار مانند خیلی بی نظم میکنن تاپیکارو.مثلا" طرف در حد یک کلمه نظر داده.بعد یه قصیده امضا گذاشته!اصلا" منطقیه؟

به نقل از Parnian.D :
چرا گارد میگیرید یه هو؟!
آخه این امضاهای طومار مانند خیلی بی نظم میکنن تاپیکارو.مثلا" طرف در حد یک کلمه نظر داده.بعد یه قصیده امضا گذاشته!اصلا" منطقیه؟

دوست داشته!!!!!
به من و شما چه؟

ربطش به من و شما ، اینه که هر جایی طرف پست بده ، ما مجبور می شیم امضاش رو ببینیم و اگه عکس داشته باشه هم مجبور می شیم صبر کنیم تا عکسش لود بشه ! پس خیلی هم بی ربط نیست به بقیه افراد !

به نقل از پارسا :
ربطش به من و شما ، اینه که هر جایی طرف پست بده ، ما مجبور می شیم امضاش رو ببینیم و اگه عکس داشته باشه هم مجبور می شیم صبر کنیم تا عکسش لود بشه ! پس خیلی هم بی ربط نیست به بقیه افراد !

مگه حتما باید امضاشو بخونید؟!
مگه حتما باید عکس امضاشو ببینید!!!!!!
جوابتونو به همون تاپیک بدید و به خوبی و خوشی برید دنبال کارتون.......خیلی سخته؟!
شاید اصلا یارو دوست نداشته باشه که (خودمو مثال میزنم!) من امضاشو ببینم........حالا چه اصراریه که حتما ببینم؟؟؟؟!!!!!!
به نظر من بی ربط ترین چیز به بقیه ی کاربرا همین امضای دیگرانه!!!!!!

به نقل از پارسا :
والله من تا جایی که یادم میاد ، این جوریه که توی تنظیمات ، می تونید تنظیم کنید که امضای کسی رو نبینید .
به نقل از احمدرضا.ج :
این احتمالا تعریف امضای غیر معمولی بود .
شما مثلا وقتی ببینید توی خیابون یکی لباس محلی یه روستایی رو پوشیده ، بهش می گید تو چه جلفی ؟

به نقل از پارسا :
نه ! من نه می بینم نه می خونم هیچ مشکلی هم ندارم !
به نقل از JOYFOOLISH :
والله من تا جایی که یادم میاد ، این جوریه که توی تنظیمات ، می تونید تنظیم کنید که امضای کسی رو نبینید . این احتمالا تعریف امضای غیر معمولی بود .
شما مثلا وقتی ببینید توی خیابون یکی لباس محلی یه روستایی رو پوشیده ، بهش می گید تو چه جلفی ؟
من که از اول اینو گفتم ! اینا کلمات اشتباه به کار می برن !

به نقل از یک مدیر :
امضای شما رو من ویرایش کردم. شکل و شمایل هم بهش دادم.
وقتی سوالی رو ساعت 13:18:21 ارسال می کنید ، حداقل 12 ساعت وقت بدید یک نفر بیاد سایت جواب بده !
ببخشید ، من واقعا معذرت میخوام ، دفعه ی آخرم بود ، دیگه تکرار نمیشه !;D

اینم جوابت آق ناظم!!! ;D

به نقل از JOYFOOLISH :
والله من تا جایی که یادم میاد ، این جوریه که توی تنظیمات ، می تونید تنظیم کنید که امضای کسی رو نبینید .

آقا پارسا مثل اینکه شما زیادی از انجمنی که توش ناظمی خبر نداری ها!!!!!!

به نقل از JOYFOOLISH :
خب تو فرض کن بخوای امضای 200 نفرو مخفی کنی!
خب چه کاریه؟؟؟

Back
بالا