جواهرات و زیورآلات

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hespride
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

شما از انواع زیور آلات استفاده میکنید؟؟ (منظورم طلا و ... است نه لباس ...)

• بله و واقعا علاقه دارم

رای‌ها: 84 43.3%
  • چون همه دارن، منم دارم

رای‌ها: 26 13.4%
  • نه، مخالفم باهاش

رای‌ها: 27 13.9%
  • نه، پولمو حروم اینا نمیکنم

رای‌ها: 57 29.4%

• رای‌دهندگان
    194
پاسخ : جواهرات و زیورآلات

شاید از نظرشون یه نوع سرمایه گذاری هست! (همین طور این که من یه مدت شنیده بودم که چون قیمت طلا زیاد در نوسان نیست نسبت به سکه ، بهتره!!!! ;D)
فک میکنم کسایی که از طلا استفاده میکنن ( خصوصا در جاهایی که زیاد لازم نیست! ) حس زیبایی (!!!) + اعتماد به نفس + پولداری + پز دادن به بقیه! میکنن!!!
و همون طور به نظرم به خاطر این از طلا ( یعنی به جای اون از مس استفاده نمیکنن!!!) چون یه فر هنگیه که بین مردم رایجه این که پولداریشونو اغلب با طلا نشون میدن و اگه از همون اول میومدن مس رو به جای طلا استفاده میکردن مطمئنن همه میرفتن مس میخردن (و مسلما اون موقع قیمت مس بیشتر از طلا می بود!!!)
من خودم زیاد استفاده نمیکنم برای همین نمیدونم چه حسی داره!!! ;D

به نقل از lof :
خب چرا تو کشورای دیگه این قضیه پابرجا نیست؟

حدود 80 درصد طلای زینتی در دنیا به کشور های هند عربستان و ایران اختصاص میابد که از این مقدار سهم ایران 20 درصد است و در رتبه ی سوم قرار میگیرد (خبرگزاری ایرنا)

20 درصد کل طلا های زینتی دنیا رو ایرانیا میندازن سر و دستشون! 20 درصد!

چرا؟!
به دو دلیل!!!:

1-توی کشور های غربی زنها قد زنهای کشور ما دوست ندارن جلب توجه کنن و معمولا ساده ترن!!!

2-اونایی هم که در غرب میخوان جلب توجه کنن از روش های ما استفاده نمیکنن!!! اونا هم زینت آلات خودشونو دارن!!!

من دختر نیستم ولی به نظر من در حد متعادل خیلی هم زیباست ...
البته در این مورد سلیقه خیلی تأثیر دارد ...

من پسرم اما به نظرم دلایله دیگه ای هم ممکنه داشته باشه مثل جلب توجه برای همسرشون دیگه از دخترا خبر ندارم اما اینجوری که من از خواهرم میبینم بیشتر چشم و هم چشمی
در مورد پسرام واقعا همین طوره که میگن داره جامعه به سمتی میره که پسرا سرویس میندازن اینو باید قبول کرد

یه گزینه کم داره نظر سنجی!
"دارم،ولی خوشم نمیاد"

به نظرم واسه پز دادن هم هست،طرف هی به رخ بکشه؛بعدم بگه من الم بِلم.یه خوردش هم خودنماییه!! یکیم واقعا دوست داره خب.

به نظر من جواهرات براي هركسي لازمه .و هر چقد هم ناياب تر و قشنگ تر و در عين حال سنگين تر و با وقار تر باشه بهتره .نه اينكه يارو برداره همه ي انگشتاشو انگشتر 500 تومني بندازه . به نظر من بايد حد تعادل تو اين مورد رعايت بشه :-"(هر چند خودم رعايت نميكنم =)))

به نظرم اصولا الان دیگه کسی نمیگه من طلا دارمُ با "طلا" پز بده !
کسی بخواد پز بده ، میره سمت جواهرُ برلیان !
هرچند من کلا از هیچکودوم خوشم نمیاد ! نمیدونم چرا بدل به نظرم بهتر میاد ! :-"

• لایک
امتیازات: meli

به نقل از ریــحــانــه :
به نظرم اصولا الان دیگه کسی نمیگه من طلا دارمُ با "طلا" پز بده !
کسی بخواد پز بده ، میره سمت جواهرُ برلیان !
هرچند من کلا از هیچکودوم خوشم نمیاد ! نمیدونم چرا بدل به نظرم بهتر میاد ! :-"
دقیقا!!! اگه واسه پز قیمتش و پولش نیست خیلی بدل ها خوشگل تر از طلا هستن!!!!

اگه واسه زیبایی و زینت چرا از بدل استفاده نمیکنن؟؟؟

به نقل از Meli :
دقیقا!!! اگه واسه پز قیمتش و پولش نیست خیلی بدل ها خوشگل تر از طلا هستن!!!!

اگه واسه زیبایی و زینت چرا از بدل استفاده نمیکنن؟؟؟
مشکل همینجاس که میخوان پز بدن ! ;D
البته میدونی بعضی وقتا ئم به خاطر کیفیتُ ایناس ! بدل به هر حال تحت تاثیر شرایط رنگش عوض میشهُ اینا .

تا حد اعتدالش که خوبه
من خودم به شخصه طلا دوست ندارم ولی زینت آلات غیر طلا رو دوست دارم هم قشنگه هم تنوعه ;D
به نظر منم کساییکه طلا زیاد میخرن واسه پزدادنه :|

اتفاقا کسی که بدل میندازه میخواد پز بده!

این که شما مثلا گردنبند ظریف طلای واقعی داشته باشید خیلی هم قشنگه. طلای ظریف و در حد متعادل اصلا هم جلب توجه نمیکنه و وسیله پز دادن نمیشه. اما کسی که بدل میندازه میخواد هر جوری شده، هر چیزی که شده بندازه گردنش تا نشونش بده.
بعدم بدل، یعنی بدلِ طلا. یعنی کسی که بدل میندازه داره ادای اینو درمیاره که طلا انداخته. این پز دادنه!

به نقل از anahid_30s :
اتفاقا کسی که بدل میندازه میخواد پز بده!

این که شما مثلا گردنبند ظریف طلای واقعی داشته باشید خیلی هم قشنگه. طلای ظریف و در حد متعادل اصلا هم جلب توجه نمیکنه و وسیله پز دادن نمیشه. اما کسی که بدل میندازه میخواد هر جوری شده، هر چیزی که شده بندازه گردنش تا نشونش بده.
بعدم بدل، یعنی بدلِ طلا. یعنی کسی که بدل میندازه داره ادای اینو درمیاره که طلا انداخته. این پز دادنه!
این روزا دیگه بدل هارو طوری نمیسازن که جای طلا جا بزنن...

مثلا هیشکی فک نمیکنه این انگشتر استیل ها طلا باشه ولی بنظر من خیلی خوشگل تر از خیلی از انگشتر های طلان!

زیور آلات بطور کلی میشه گفت یه چیز سلیقه ایه!!!

منم بدلیجات رو به شدت به طلا ترجیح میدم. نه برای پز این حرفا. کلا به نظرم قشنگ تره از طلا. البته طلا سفید هم بعد نیستا اما خب وقتی الان بدلیجات شبیهش میزنن و قیمتی هم نداره،تازه خیلی وقتا قشنگ ترم هست، چرا آدم بره اون همه پول بده طلا بخره که امنیتم نداره؟

منم بدلیجات رو خیلی بیشتر ترجیح میدم. به نظر من بدلیجات دخترونه تره! نه واسه پز دادنش اما خب قشنگ ترم هستن!
من بدلیجات رو دوست دارم زیادم میخرم! مسلما رنگاش هم متنوع تره خیلی...

بدلیجات از نظر من قشنگ ترن، اکثراً ترجیح میدم مهمونی که میرم بدل بندازم، چون هم ارزون تره و همون طور که armitaa هم گفت، هم تنوع رنگ و سبکشون بیشتره و به نظرم به سن و سال و سلایقمون بیشتر میاد.
بدلی خوبیش اینه که چون ارزونه، می تونیم کلی مدل و رنگ های مختلف بگیریم و کمتر هم خسته می شیم و دلمون رو می زنه...
اما هیچ وقت واسه بدلیجات گرون مثل swatch پول نمی دم :))
ولی چیزی که بخوام هر روز بندازم، مثل گردن بندم، طلا رو ترجیح می دم به خاطر حساسیتم؛ بیشتر از 4 ساعت نمی تونم بدلی بندازم :(

;D من کلا بدلیجات میندازم ! از نوع افریقاییش که با چوب و ایناس یا دستبندای دوستی :)) ;D
طلا سفید فقط اونم که فقط اگه برم مهمونی اونم فقط عروسی !!!! مگر نه اصلا !!!!!!
طلای زرد هم که نه !

این گزینه ها تعادل ندارن! من جزو هیچکدومشون نیستم و میدونم خیلیای دیگه هم همینطور.
کلا" طلای سفید رو به زرد ترجیح میدم ولی زردم یه کوچولوی سبکش واسه مهمونیا خوبه. بدل هم به هردوی اینا ترجیح میدم چون اسپرت تر و بی تکلف تر و راحت تره. البته منظورم از این بدلایی نیست که میخوان شبیه طلا و نقره باشن! بدل رنگی رنگی و خوشحالانه. (البته از مدل آفریقایی و هندیش بدم میاد!)

به نظر من تن آدمی شریف است به جان آدمیت

یعنی چی کلی آت و آشغال(گرونه آشغالاش ;D)به خودشون آویزون میکنن باهاش پز بدن

بعدم تو کوچه پس کوچه ای خفتشون میکنن
هم تو روحیه شون تاثیر میکنه هم از جهات مختلفی میسوزن!

تازه جدیدا مد شده بچه کوچیکو شستادتا النگو و چیز میز آویزونش میکنن بعد فرت و فرت تو حوادث روزنامه مینویسه زن جوانی که با اغفال کودکان طلاهایشان را فلان...

جدا به چه دردی میخوره

من به شخصه ساعتم به دستم نمیبندم خوشم نمیاد چه برسه به اینکه ی تیکه حلب رو به زور بکنم دستم دیگه هام درنیاد

اصن طلا خزه...!به جان خودم!بدل خیلی بهتره!قیمتش کمتره...تنوعش زیاده...

شاید برای دخترا چیز جالبی باشه ، ولی برای من خیلی پست و بی ارزشه.

Back
بالا