ما تو راهنمایی همه ی درسای الان دبیرستانمو خونده بودیم ! مثلا" تو شیمی فرمول نویسی و رسم و ... !
تو فیزیک : من اینو قشنگ یادمه دبیرمون همه ی فرمولای فیزیک 2 رو بهمون به زور می گفت !
تو زیست : واااای اینو نگو که دیوونه میشدیم از دستش ! فقط یه جزوه گوارش آورده بود برامون 4 صفحه آ4 ! 1 کلمه اش رو هم نمی فهمیدیم ولی همونو امتحان میدادیم و جالب تر 20 می گرفتیم !
ریاضی : یکم پیشرفته تر بود ولی نه در حد بقیه درسا ! تا اوایل ریاضی 2 ! آخر ریاضی 1 !
ادبیات : این یکیو که در حد لیسانس فک کنم خوندیم ! دبیرمون هم خیلی باحال بود ! هر چی تو ادبیات بلد بود گفت ! یعنی اصلا" تمام درسای ادبیات 3 سال و زبان فارسی و تو همون 3 سال راهنمایی خوندیم ! تازه خیلی چیزا هم خوندیم که تو دبیرستان نیس !
درسای عمومی مثل جغرافیا و اجتماعی و دینی و قرآن طبیعی بود مثل بقیه مدارس .
تاریخ و عربی هم یه کوچولو بیشتر ! عربی پراکنده از 3 سال یه چیزایی بهمون می گفت . ولی تاریخ خیلی خوب بود در هر زمینه ای اطلاعات کافی رو میداد تازه منبع هم میداد می گفت اگه خواستین خودتون برین بخونین ! ( من عاشق دبیر تاریخم بودم
)
ولی حالا چی ؟! دبیرستان ؟! هیچ فرقی با مدارس عادی نداره ! در بعضی از درسای تخصصی مثل حسابان و فیزیک و شیمی , مگر چی بشه دبیرا یه چند خط خارج از جزوشون بگن ! البته همون بهتر ! که نمی گن ! چون از همین جزوه ی .... یه سوالایی میدن که هیچکی بلد نیست حل کنه !
بقیه درسا هم که یا تکراره یا مزخرف ! راهنمایی خیلی بهتر بود !
ما الان تو کلاسمون 10-12 نفر هستن که از دبیرستان وارد شدن ! یکیشون الان شاگرد دوم شد ( مشترک ! ) بقیه شون هم بچه های نمونه بودن . درساشون خوبه !
در کل بهترین دوران مدرسه ی من راهنماییم بود ! ( 3B )
یادش بخیر !