تاثیر دوران راهنمایی در سمپاد

error

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین 1
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
قبلنا تفننی میخوندم :D
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
IT
پاسخ : تاثیر دوران راهنمایی در سمپاد

خب از دبیرستان وارد شدن یه سختی داره اینم اینکه هرچی بشی میگن راستی فلانی از دبیرستان اومده ها! یعنی واسه ماها که از راهنمایی بودیم تعجب داره! درصورتی که توی مدرسه ی ما کسایی که از دبیرستان اومدن تو اکثر موارد مثه ما یا بالاتر از ماها هستند. و اینکه پشتکار بالایی دارن که تو موفقیت واقعا عامل مهمیه. (خب به هر حال با هوشم هستند و جمع این دوتا ...)

به نظرم کسایی تو دبیرستان قبول میشن که پتانسیل علمی رو داشتن.
یه معلمامون میگفت یه تحقیق شده و نشون داده که بچه ها تو 9 سالگی اونقدر عاقل شدن که بخوان درس خوندنو شروع کنن واسه همین توی کشورای اروپایی و امریکا تا 9 سالگی مدرسه بیشتر شبیه مهد کودکه. و اگه یه بچه که 9 سالگی عاقل میشه از 7 سالگی درس بخونه ممکنه دانش اموز ضعیفی بشه در صورتی که اگه از 9 سالگی درسو شروع میکرد موفق میشد.(چون افتش تو سالای قبل دلسرد یا زده ش میکرد از درس)
به نظرم همینم واسه ازمونای تیزهوشان صادقه یعنی فقط زمانه نه سطح هوش وهمین باعث میشه از نظر علمی اونا با ما یکسان باشن یا شاید بالاتر.
اما خب از راهنمایی بودن یه مزیت داره اونم چند بعدی شدن و یه سری فعالیت های درسی و غیر درسیه خوبه.

anahid_30s

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان یک
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
1392

راهنمایی عشقه! دوره ای که مخ آدم تو سمپاد راه میفته. ای کاش میشد برش گردونیم.

poorya.kh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهیـد بهشتی
شهر
نیشابـور
دانشگاه
علم‌وصنعت‌ ایران
رشته دانشگاه
مهندسی‌کامپیوتر

ما یه معلم داشتیم تو راهنمایی که میگفت راهنمایی اینجا همش کشکه اصل دبیرستانه برید بخونید که قبول شید
ولی به نظر من همچین کشکی هم نبود چون این مطالبی رو که به ما میگفتن تو دبیرستان دوباره میخونیم ولی باهاش یه آشنایتی داریم و فهمیدنش برامون زیاد سخت نیست فکر میکنم به سختی که میکشیدیم می ارزید

Weeping Angel

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران

سلام.
یه سوالیه که چند مدته که یه سوالی ذهنمو به خودش مشغول کرده.
قضیه اینه چرا این قدر بچه هایی که راهنمایی رو توی سمپاد خوندن قدر نشناسن؟ آیا فکر می کنند که همه جا اینجوریه؟ همه جا این قدر امکانات در اختیارشون قرار می دن؟ (من خودم راهنمایی توی سمپاد نبودم)
یه مثال می زنم: همه ی کسایی که که الان تو سال سوم دارن پروژه انجام می دن کسایی که از بیرون اومدن. وقتی به هم گروهیم می گم فلان کاری رو کردی میگه حالا می کنم یا کلی وقت داریم. چرا به پروژه این قدر اهمیت نمی دن و به چیز های کم قانع می شن؟
به نظر من شاید اگه دوره ی راهنمایی سمپاد برداشته شه شاید این مشکلات حل شن.

روژین د.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از stewie_griffin :
سلام.
یه سوالیه که چند مدته که یه سوالی ذهنمو به خودش مشغول کرده.
قضیه اینه چرا این قدر بچه هایی که راهنمایی رو توی سمپاد خوندن قدر نشناسن؟ آیا فکر می کنند که همه جا اینجوریه؟ همه جا این قدر امکانات در اختیارشون قرار می دن؟ (من خودم راهنمایی توی سمپاد نبودم)
یه مثال می زنم: همه ی کسایی که که الان تو سال سوم دارن پروژه انجام می دن کسایی که از بیرون اومدن. وقتی به هم گروهیم می گم فلان کاری رو کردی میگه حالا می کنم یا کلی وقت داریم. چرا به پروژه این قدر اهمیت نمی دن و به چیز های کم قانع می شن؟
به نظر من شاید اگه دوره ی راهنمایی سمپاد برداشته شه شاید این مشکلات حل شن.
شاید اینطوری باشه تو مدرسه ما اونایی که از بیرون اومدن یکم پایه درسیشون مشکل داره. :-"(البته نه همشونا بعضیاشون خیلی هم خوبن!)

Amir Hossein

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدهاشمی نژاد2
شهر
مشهد

کدوم امکانات؟!!
ماهم راهنمایی سمپادبودیم
ولی تقریبامیشه گفت هیچی نداشتیم
اونایی که ازبیرن اومدن معمولانمونه اند
تعریف میکنندماراهنمایی اینوداشتیم
اونوداشتیم
واقعاامکانات مدارش نمونه خیلی ازسمپادبیشتره
حداقل تومشهداینجوریه
بقیه شهرهارونمیدونم
مااگه میرفتیم راهنمایی روتونمونه هامیخوندیم
هم پول کمترمیدادیم
هم امکانات بیشترداشتیم
هم معلم بهتر
هم الان موفق تربودیم :(

sogand1374

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تبریز

این طور نگید دوستان....مدارس سمپاد واقعن امکانات شون زیاده..البته نسبت به مدارس دیگه...!در کل میشه گفت خوبن بد نیستن...

Weeping Angel

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران

به نقل از Amir Hossein :
کدوم امکانات؟!!
ماهم راهنمایی سمپادبودیم
اونوداشتیم
حداقل تومشهداینجوریه
بقیه شهرهارونمیدونم
هم پول کمترمیدادیم
هم امکانات بیشترداشتیم
هم معلم بهتر

اونجا رو نمیدونم ولی تهران این جوریه.
من تا جایی که می دونم در زمان دکتر اژه ای به همه ی مدارس سمپاد امکانات آزمایشگاهی داده شده. البته این که استفاده شه رو نمیدونم. معلم زیستمون می گفت برای بازدید رفته بود مدارس دیگه می گفت میکروسکوپ زایس آلمان دارن ولی داره خاک می خوره میگفت در آزمایشگاه تار عنکبوت بسته بود. :-?? :-?? :-??

lof

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
پلى تكنيك تهران
رشته دانشگاه
مهندسى معدن

به نقل از Amir Hossein :
کدوم امکانات؟!!
ماهم راهنمایی سمپادبودیم
اونوداشتیم
حداقل تومشهداینجوریه
بقیه شهرهارونمیدونم
هم پول کمترمیدادیم
هم امکانات بیشترداشتیم
هم معلم بهتر
چرا فرا فكني؟ :D

خيلي هم امكانات ما بالاس مركز ٢ يكم مشكل داره!

وگرنه واقعا امكانات ما كه بالا بوده و هنوزم هس تو تاپيك امكانات مدارس شما هم گفتم امكاناتمون رو

ولي با اين كه موفق تر بوديم موافقم چون كسي كه مياد سمپاد پشتش باد ميخوره ولي اوني كه از بيرون ميخواد بياد كلي درس ميخونه چون ميدونه اگه درس نخونه جايگاهش تو سمپاد از بين ميره و نميتونه بره

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

بستگی داره سمپاد کدوم شعبش باشه، تو رشت خداییش اونجا هم بودم امکاناتش رو حس می کردم ولی تبریز.... هیچی نداره آزمایشگاه فیزیک-شیمی-زیستش یکین(بقیه رو ولش) پارسالم تو خوارزمی شرکت کرده بودیم طرف هنوز نمی دونه خوارزمی پارسال چی شد!

Weeping Angel

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران

به نقل از lof :
چرا فرا فكني؟ :D

خيلي هم امكانات ما بالاس مركز ٢ يكم مشكل داره!

وگرنه واقعا امكانات ما كه بالا بوده و هنوزم هس تو تاپيك امكانات مدارس شما هم گفتم امكاناتمون رو

ولي با اين كه موفق تر بوديم موافقم چون كسي كه مياد سمپاد پشتش باد ميخوره ولي اوني كه از بيرون ميخواد بياد كلي درس ميخونه چون ميدونه اگه درس نخونه جايگاهش تو سمپاد از بين ميره و نميتونه بره

من خودم زیاد درس خون نیستم.
فرقی که مراکز سمپاد با بقیه جاها داره ازمایشگاهاشه و زنگ پژوهشی که بچه ها می تونن پروژه انجام بدن منظور من بیشتر این بخشش بود.

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

من خودم زیاد درس خون نیستم.
فرقی که مراکز سمپاد با بقیه جاها داره ازمایشگاهاشه و زنگ پژوهشی که بچه ها می تونن پروژه انجام بدن منظور من بیشتر این بخشش بود.
آخ گفتی دلم برای زنگای پژوهشی تنگ شده 2 زنگ در هفته اجباری 5شنبه 4 زنگ اختیاری! بابا بستگی به شعبه داره تو تبریز هیچی نیست!
حالا اینا هیچی 3-4 روز آخر سال تحصیلی هم نمایشگاه پروژه ها بود 8 صبح تا 7 بعد از ظهر نهارم مفت بود :(( :(( :(( :((
دلم اساسا تنگ شده!

Weeping Angel

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران

ولی من هنوز به جوابم نرسیدم. چرا بچه ها قدر این چیزا رو نمی دونن؟

LOLLIPOP

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فـرزانگان یک
شهر
تبـریـز
دانشگاه
پلی‌تکنیک
رشته دانشگاه
مهندسی پلیمر/رنگ

به نقل از Black fire :
بستگی داره سمپاد کدوم شعبش باشه، تو رشت خداییش اونجا هم بودم امکاناتش رو حس می کردم ولی تبریز.... هیچی نداره آزمایشگاه فیزیک-شیمی-زیستش یکین(بقیه رو ولش) پارسالم تو خوارزمی شرکت کرده بودیم طرف هنوز نمی دونه خوارزمی پارسال چی شد!
ولی تا اونجایی که من می دونم سه تا آزمایشگاه دارین :-/

Weeping Angel

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران

به نقل از Black fire :

الان شما انتظار دارید چند تا آزمایشگاه زیست داشته باشید؟؟؟؟

minasamiei

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين يك
شهر
اصفهان
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

الان شما انتظار دارید چند تا آزمایشگاه زیست داشته باشید؟؟؟؟
دوست عزیز منظور ایشون اینه که هر 3تا آزمایشگاه یکین !1 آزمایشگاهه برای هر 3... جدا نیستن...

Your feline

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگـان
شهر
شهرستان
سال فارغ التحصیلی
105

شما کُجایی که چن وخ پیش خبر اومد دارن دوره ابتدایی رو هَم تاسیس می کنن
همین ِ دیگه . آدم قدر چیزایی که داره رو نمی دونه !
البته بستگی به سال ورودَم داره . بعضی وَختا هم بچه های ورودی آزمون دادن ُ هم بچه های راهنمایی سَمپاد ،اگه آزمون راحت و ورودی ها زیاد باشه ، این فکر پیش می یاد که ما اینهَمه درس خوندیم راهنمایی رو این جا و وقتمون هدر رفت ُ ... و اینا این بلاها سرشون نیومَد و هممون دبیرستانی ایم . این طرز فکرُ من توی بچه های خودمون که لا اقل دیدَم
راهنمایی های سَمپاد واقعا مَدارس ِ خوبیَند
البته بودَند !

anahid_30s

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان یک
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
1392

این که بچه ها خیلی اهل پژوهش و پروژه ها نیستن به خود مدارس بستگی داره که بچه ها رو به این سمتا سوق نمیدن.
اما این که ناراضی هستن، خود منم اینجوری بودم. وقتی پنجمی، یه تصور قبلی از سمپاد داری که با اون تصور پاتو میذاری توی سمپاد. بعد میبینی با اون خیالات شیرین خیلی فرق داره؛ خــــــــــــــــــیــــــــــــــلـــــــــــــــــــی.
اما بعد که میان دبیرستان میفهمن از بد بدتر هم وجود داره! توی دوره ای که شخصیت آدم داره شکل میگیره و چیزی توی آدم به اسم «غرور» به وجود میاد، مسئولین مدرسه یک از یک بی تربیت تر جلوت سبز میشن. (درباره خود من اینجوری بود).
در هر حال مدارس راهنمایی بهترین بخش سمپاد هستن. درسته که از کیفیتشون هر روز داره کمتر و کمتر میشه، اما بازم ارزشمندن. ولی خب این همون دوره ایه که مغز بچه ها خلاقه، جسوره و پرانگیزه؛ مدارس راهنمایی باید به جای توجه به جغرافیا و ادبیات و ... بچه ها رو واسه پژوهش آماده کنن.
اول راهنمایی ما شنبه ها ادبیات داشتیم و من اغلب تمرین نمینوشتم. به خاطر همین خیلی خوب یادمه یه بار شب شنبه، اصلا نتونستن درست بخوابم، چون خواب میدیدم معلم ادبیاتم اومده میخواد دفترا رو ببینه و من دفترم خالیه! :-ss

مهرناز

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
NeYshaBerliN
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

والا ما از راهنمایی سمپادی بودیم ولی تو عمرم زنگ پژوهش به گوشم نخورده! :D
آزمایشگاهمونم که اصلا" وضعیتش خوب نیست...
بچه های نمونه هم زنگ پژوهش داشتن هم از همه لحاظ خیلی بهشون خوش گذشته! :-??

Weeping Angel

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران

به نقل از Dr.Stansfield :
والا ما از راهنمایی سمپادی بودیم ولی تو عمرم زنگ پژوهش به گوشم نخورده! :D
آزمایشگاهمونم که اصلا" وضعیتش خوب نیست...
بچه های نمونه هم زنگ پژوهش داشتن هم از همه لحاظ خیلی بهشون خوش گذشته! :-??

یعنی چی بچه های نمونه؟؟؟؟ یعنی فقط به بعضیا اجازه میدادن کار پژوهشی کنن؟

به نقل از anahid_30s :
این که بچه ها خیلی اهل پژوهش و پروژه ها نیستن به خود مدارس بستگی داره که بچه ها رو به این سمتا سوق نمیدن.
اما این که ناراضی هستن، خود منم اینجوری بودم. وقتی پنجمی، یه تصور قبلی از سمپاد داری که با اون تصور پاتو میذاری توی سمپاد. بعد میبینی با اون خیالات شیرین خیلی فرق داره؛ خــــــــــــــــــیــــــــــــــلـــــــــــــــــــی.
اما بعد که میان دبیرستان میفهمن از بد بدتر هم وجود داره! توی دوره ای که شخصیت آدم داره شکل میگیره و چیزی توی آدم به اسم «غرور» به وجود میاد، مسئولین مدرسه یک از یک بی تربیت تر جلوت سبز میشن. (درباره خود من اینجوری بود).
در هر حال مدارس راهنمایی بهترین بخش سمپاد هستن. درسته که از کیفیتشون هر روز داره کمتر و کمتر میشه، اما بازم ارزشمندن. ولی خب این همون دوره ایه که مغز بچه ها خلاقه، جسوره و پرانگیزه؛ مدارس راهنمایی باید به جای توجه به جغرافیا و ادبیات و ... بچه ها رو واسه پژوهش آماده کنن.
اول راهنمایی ما شنبه ها ادبیات داشتیم و من اغلب تمرین نمینوشتم. به خاطر همین خیلی خوب یادمه یه بار شب شنبه، اصلا نتونستن درست بخوابم، چون خواب میدیدم معلم ادبیاتم اومده میخواد دفترا رو ببینه و من دفترم خالیه! :-ss

قبول ندارم مدرسه ی ما برای اشتیاق دادن به بچه ها خیلی کار میکنه ولی به نظر من هنوز کیفیت خیلی پایینه.

بالا