• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

Ubuntu Releases

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ubuntu 10.10 maverick meerkat released

یکی از مزیت های این نسخه نسبت به نسخه ی قبلی سرعت بیشتر است.
مثلا سرعت نصب برنامه ها یا سرعت راه اندازی سیستم و ... کلا سرعت بیشتر شده. => یکی از دوستان اینو می گفت.

من الان چون repo ندارم هنوز ۱۰.۱۰ نصب نکردم. مال من ۱۰.۰۴ هست.

یک مشکل بزرگ که خیلی ها دچارش شدن اینه که کلا این وایرلس محو میشه. وایرلس گویا کلا فعال نیست. بعد باید بری توی ترمینال با وایرلس کار کنی که اونم زیاد جواب نمیده. جالب اینجاست که یک کامپیوتر در طول روشن بودنش واکنش های مختلفی نشون میده. خود به خود وایرلس چراغش خاموش میشه. یک بار دستوران ترمینال رو قبول می کنه و یک بار نه و ....

این رو میدونین چطور میشه حل کرد؟

منظورتون رو نمی فهمم.
منظور شما رو حالت بندی می کنم! :
۱-وقتی که شما درایور وایرلستون نصبه و کلا وایرلستون ردیفه بعضی اوقات می شه که کلا از اون بالا محو می شه.خب می تونید gdm رو ریستارت کنید که به نظرم کار خوبی نیست ولی کار دیگه به دهنم نمی رسه . به این صورت :
کد:
sudo /etc/init.d/gdm restart
۲-اگه منظورتون هست که وایرلس میاد اون بالا ولی می نویسه device not managed و کلا هیچی رو نمیاره می تونید nm رو ببندید.به این صورت :
کد:
sudo killall nm-system-settings
۳-کلا وایرلس ندارید : احتمالا درایورش رو نصب نکردید یا درست نصب نشده .
نکته ی مهم : تو اوبنتو ۹.۱۰ و ۱۰.۰۴ همیشه دو تا درایور وایرلس پیدا می کرد.اسماشون رو یادم نیست فقط یادمه یکیشون کار می کرد.یکیشون کار نمی کرد! مواظب باشید که یه وقت اشتباه نکنید!
بنده یه ۶ ماهی از این موضوع بی اطلاع بودم.

۴-یه مشکلی هست هیچ وقت نفهمیدم از کجا نشات می گیره ولی احتمالا باگ خود کرنل هست. به این صورت که وقتی شما کامپیوترتون رو روشن می کنید حین فرایند grub loading و ... اگه وایرلستون روشن باشه وقتی وارد اوبونتو می شید وایرلستون از کار میفته. یعنی تا موقعی که وارد اوبونتو نشدید باید وایرلستون خاموش باشه

اگه به نکات بالا مشکلتون حل نشد به طور دقیقتر تو چت بهم بگید.چون هنوز خوب مشکلتون رو متوجه نشدم

• لایک
امتیازات: admin

من هم مشکل وایرلس رو داشتم ! سر ورژن‌های قبلی هم بعد از آپگرید دیگه وایرلس کار نمی‌کرد که با پاک کردن و نصب دوباره‌ی درایورش درست ‌می‌شد !
اما این دفعه مشکل خیلی اساسی‌تر بود ;D بعد از کلی جستجو برای لپتاپ‌های دل راه حلش رو پیدا کردم :
در حالی که وایرلس روشنه ؛
کد:
sudo rmmod -f dell-laptop
کد:
sudo su
echo "blacklist dell-laptop" >> /etc/modprobe.d/blacklist.conf
exit

بعدش درست می‌شه ;D

• لایک
امتیازات: ibtkm

به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :
من هم مشکل وایرلس رو داشتم ! سر ورژن‌های قبلی هم بعد از آپگرید دیگه وایرلس کار نمی‌کرد که با پاک کردن و نصب دوباره‌ی درایورش درست ‌می‌شد !
اما این دفعه مشکل خیلی اساسی‌تر بود ;D بعد از کلی جستجو برای لپتاپ‌های دل راه حلش رو پیدا کردم :
در حالی که وایرلس روشنه ؛
کد:
sudo rmmod -f dell-laptop
کد:
sudo su
echo "blacklist dell-laptop" >> /etc/modprobe.d/blacklist.conf
exit

بعدش درست می‌شه ;D

من یه چیزی رو تو این دستورات شما نفهمیدم خانم ثابتی اشرف :
دستور rmmod کارش اینه که یه ماژول تو کرنل لینوکس بهش می دیم و اونو از تو کرنل پاک می کنه.خب سوال اینه که ما برای چی باید بیایم ماژولی dell-laptop رو از کرنل برداریم؟
مشکلش مگه چیه؟

مشکلش اینه که برای وایرلس مشکل ایجاد می‌کنه :دی کاربردی هم من براش پیدا نکردم !

پاسخ : Ubuntu Releases

اوبونتو 11.04 natty narwhal نسخه ی الفا ۲ ش ریلیز شد!
من ندارمش ولی اگه کسی تست کرده بود بگه که چه جوری بود! مرسی

جدیدا دیده شده ۱۱.۱۰ رو معرفی کردن ولی هنوز نیومده! اسمش هست Ubuntu 11.10 Oneiric Ocelot .
پ.ن : چه اسم های بامزه ای می ذارن :)

به نقل از پویا م :
اوبونتو 11.04 natty narwhal نسخه ی الفا ۲ ش ریلیز شد!
من ندارمش ولی اگه کسی تست کرده بود بگه که چه جوری بود! مرسی
من آلفا ۳ رو نصب کردم !
محیط یونیتی خیلی خوبه ! به طور بهینه‌ای از فضای دسکتاپ استفاده می‌کنه و دست‌رسی به فایل‌ها/برنامه‌ها خیلی سریع‌تر می‌شه !
فعلا چیز‌ای دیگه‌اش رو امتحان نکردم !

کلا پیشنهاد می‌کنم اگر وقت اضافه دارین و ریسک‌پذیرین (!) نسخه آلفا نصب کنید بعد انقدر ارور می‌ده و مشکل داره ... ;D ولی خیلی خوبه آدم به طور اجباری کلی دستورهای به دردبخور و اینا یاد می‌گیره !
سر نصب این آپگرید نصفه انجام شد بعد لینوکس من تا مرز مرگ پیش رفت ... ;D

به نقل از آرمیتا ثابتی‌اشرف :
من آلفا ۳ رو نصب کردم !
محیط یونیتی خیلی خوبه ! به طور بهینه‌ای از فضای دسکتاپ استفاده می‌کنه و دست‌رسی به فایل‌ها/برنامه‌ها خیلی سریع‌تر می‌شه !
فعلا چیز‌ای دیگه‌اش رو امتحان نکردم !

کلا پیشنهاد می‌کنم اگر وقت اضافه دارین و ریسک‌پذیرین (!) نسخه آلفا نصب کنید بعد انقدر ارور می‌ده و مشکل داره ... ;D ولی خیلی خوبه آدم به طور اجباری کلی دستورهای به دردبخور و اینا یاد می‌گیره !
سر نصب این آپگرید نصفه انجام شد بعد لینوکس من تا مرز مرگ پیش رفت ... ;D
که اینطور! راستی یک دوستی گفتش که یونیتی 11.04 با یونیتی که روی 10.10 می شه نصب کرد تا حدی فرق داره! (اگه یادم باشه) قضیش چیه؟

بنده از این قضیه ی اپگرید زخم های فراوان خوردم! با اینترنت ناپایدار! مدرسه! خواستم اپگرید کنم وسطش اینترنت مدرسه قطع خورد و اوبونتوی من هم تا مرز مرگ رفت! :)

Back
بالا