پاسخ : بن کردن... برای چی؟
![Laughting :)) :))](/forum/styles/yahmas/smiles/laughting.gif)
چه عجب یکی به این چیزام فک کرد
خوب فک کنم بیشترین کسی که بن شده من باشم . دلیل بن شدن که یه چیزه و به من مربوط نیست ( اینو مدیرا باس بگن )
اما چرا بن ؟! میگن برا تنبیه ! برا اینکه طرف شاید رفت و دیگه نیومد ما از شرش راحت شدیم ! برا اینکه + و - هاش پاک شه ! برا اینکه پستاش و امتیازی که داشته میره ! و ... ! خوب اینا همش درسته ! یعنی اینا همش اتفاق میفته ولی خوب به نظر شما اصلا" مهمه ؟! یعنی الان مثلا" من 200 تا + داشته باشم درجه ی کاربری ام بالا باشه بعد بن بشم , کلی ناراحت میشم که ای وااای حالا دوباره ! والا بلا به خدا اینجوری نیست ! فقط یک نکته در بن شدن طرف رو عذاب میده اون هم اینه که دیگه نمی تونه با اون یوزر قبلی کامپیوترش بیاد که این مشکل هم حل شده ! پس به نظر من با این چیزا و با این کارا مشکل حل نمیشه . و باید یه کاره دیگه کرد . راستی یه توضیح در مورد بن آی پی ! در این مورد هم وی پی ان جواب میده !
خب , حالا چی کار کنیم ! به نظر من ! برای تنبیه , باید به امکانات سایت ارزش بیشتری داده شه ! تا هم کار برا مدیرا راحت تر شه هم اینکه یه ذره کاربرا بیشتر حواسشون رو جمع کنن ! ( این که سیستم عامل سایت قدیمیه و در پیت یه بحث دیگس و من در این مورد چیزی نمی خوام بگم ) با این سیستمی که هست باید برنامه ریخت . حالا من نظرمو میگم اگه خواستین گوش کنین نخواستینم ..... !
اول در مورد + و - ! خب اینا خودش می تونه یه ابزار برا سنجش کاربرا باشه ! به شرطی که همینجوری الکی به + - ندین به هم دیگه ! یعنی یه نفر مثلا" نیاد به دوستش روزی 10 تا + بده یا مثلا" طرف تو کل کل کم میاره تا یه هفته همینجوری هر 0.2 ساعت - میده ! اینارو مدیرا باید زحمت بکشن قانون براش درست کنن ! یعنی طبق یه شرایط خاصی باشه ! اگه اینجوری شه اینا می تونه برای کاربرا مهم شه و اهمیت بدن بش .
تعداد ارسال ها ! خب اینم یه مشکل دیگس ! اولا" اسپم چیه ؟! ما که به خدا نفهمیدیم ! یکی اینو برامون شفاف توضیح بده !
اگه واقعا" اسپم یعتی ارسال بی ربط و الکی که فقط در جهت بالا بردن درجه باشه خب پس باید از هر گونه اسپمی از طرفه هر شخصی جلوگیزی کرد ! ( نه فقط یه عده ی خاص ! ) که این کار به نظرم هم خیلی سخته و هم اینکه باعث میشه تایپک بی روح شه ! و عملا" هیچ جذابیتی در سایت باقی نمونه ! و اگه قراره که واقعا" اینجوری شه و هیچکس دیگه به هیج عنوان اسپم نده باید یا ظرفیت صندوق پیغام ها رو بالا برد که اگه کسی خواست جواب کسی و بده یا چیزی بش بگه از اونجا بگه یا یه جایی به نام چت روم ( با قوانین ! ) ایجاد شه که در اونجا ارسال ها حساب نشه ( مثل گفت و شنود اجتماعی ! )
اما اگه قراره اسپم آزاد باشه و هر کی هر چقدر که دلش خواست پست بده ! ( دقت کنین این به معنی هرج و مرج و بی قانونی نیست ! ) در این صورت چون باعث میشه همه به سرعت درجه هاشون بالا بره و فرقی بین کابرا نمونه باید روند درجه دادن رو تغییر داد . درجه می تونه از طرف مدیران به کاربرا داده شه و با توجه به تایپکایی که می زنن و پستایی که میدن و میزان فعالیتشون به اونا درجه بدن . ( البته دقت کنین که این هم باید قانون داشته باشه و مدیرای گرام به دلخواه خودشون درجه ندن ! ) و ...
اگه این کارا انجام بشه , وقتی به کسی تو سایت خطا می کنه ! طبق خطایی که کرده با توجه به جریمه ی در نظر گرفته شده ( مثلا" تعدادی - ) می تونه مجازات شه ! یا مثلا" مدیرا می تونن از درجه کاربری اون کم کنن یا یه فضای خطایی برای هر کاربر در نظر بگیرن و به ازای هر خطا در اونجا ثبت کنن . البته دقت داشته باشین که خطا رو باید اول تعریف کرد و وقتی میگین یکی خطا کرده به این دلیل همه باید تأیید کنن ( رو هوا نباشه ) تا بعدا" شخص خاطی نتونه اعتراض کنه ! ( مثل من ! )
فعلا" تا هممینجا بسه !
خلاصه بگم , سایت در قوانین مشکل چندانی نداره در اجرای قوانین و اجرای مجازات مشکل داره ! اگه واقعا" به فکر درست کردن و پیشرفتین باید سیستم فعلی رو عوض کرد ( البته به نظر من ! )
در کل یا باید با یکسری اصلاحات مشکلات رو رفع کرد یا با عوض کردن سیستم عامل ! چون تو سیستم عامل تشکر خیلی از مشکلان خود به خود حل میشه و کار بسیار راحته ( چه برای کاربرا , چه برای مدیرا ) !
با تشکر !