نمایشگاه آفتاب

neda.m

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
شهید رجائی تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران - ژئوتکنیک
پاسخ : نمایشگاه آفتاب

یه کم بیشتر توضیح بدین که چه طور برگزار شد، پروژه های برتر چیا شدن و ...! من امروز که تعریفش رو شنیدم، می گفتن خیلی بهتر بوده از سال های پیش!

GoMn@m

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
کامپیوتر-ریاضی
دانشگاه
حالا کو تا دانشگاه؟؟؟؟؟
رشته دانشگاه
تا ببینیم خدا چی میخواد!

بهتر بودن از سال های پیشش رو نمیدونم ولی پروژه ها افتضاحبودن.خیلی بد بود :-& (یه چیزی در حد کارگاه امسال خودمون.باز صد رحمت به کارگاه!!!!!)
حلقه ی اختتامیه هم خیلی شل و ول بود.چرا انقدر بیحال بودین؟؟؟؟؟؟؟
ته حلقه هم که یکی از مسئولای مدرسه باهاتون کل انداخت و آخرش هم رفت و گریه کرد!!!!!! :-w
خانوم ... هم همینجوری امسال به عنوان استاد راهنما یه سری پروژه های :-&داده بود که خیلی هاشون رو انگار نیم ساعت قبل از شروع نمایشگاه درست کرده بودین!!! [-(
در ضمن همین خانوم به آقای... هم گفت غلط کرده!!!!!!!!!!!!!!! :D (به دلیل اینکه یکی از بچه ها گفته بود این آقا از این پروژه حتما خوشش میاد!)
خلاصه که انگار ف ی ل ت ر امسال خیلی روتون تاثیر گذاشت.... (:|

zahra96

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 / میدیا
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه هنر تهران
رشته دانشگاه
گرافیک

به نقل از GoMn@m :
بهتر بودن از سال های پیشش رو نمیدونم ولی پروژه ها افتضاحبودن.خیلی بد بود :-& (یه چیزی در حد کارگاه امسال خودمون.باز صد رحمت به کارگاه!!!!!)
ببین داورا گفتن پروژه ها خیلی بهتر از سالای پیش بودن ! اصولا داورا درباره ی پروژه ها نظر میدن و خیلی بیشتر از حتی من که پروژه داشتم در جریان بودن! راستش به نظر خودم نمایشگاه پارسال بد بود (به این شدتی که تو میگی نسبت به امسال افتضاح بود!) ولی تو هم نباید اینجوری تو سر همه چی بزنی!
حلقه ی اختتامیه هم خیلی شل و ول بود.چرا انقدر بیحال بودین؟؟؟؟؟؟؟
ته حلقه هم که یکی از مسئولای مدرسه باهاتون کل انداخت و آخرش هم رفت و گریه کرد!!!!!! :-w
اون مسئولی که میگی مسئولیت داشت چون حلقه طول کشیده بود سرویسا 20 دقیقه منتظر بچه بودن اینم میخواست زودتر تموم شه و ما که اون وسط بودیم از جریان بیشتر خبر داریم احتمالا اشتباه شنیدی چون کلی در کار نبوده!
خانوم ... هم همینجوری امسال به عنوان استاد راهنما یه سری پروژه های :-&داده بود که خیلی هاشون رو انگار نیم ساعت قبل از شروع نمایشگاه درست کرده بودین!!! [-(
در ضمن همین خانوم به آقای... هم گفت غلط کرده!!!!!!!!!!!!!!! :D (به دلیل اینکه یکی از بچه ها گفته بود این آقا از این پروژه حتما خوشش میاد!)
من که از این قسمت چیزی نفهمیدم!
خلاصه که انگار ف ی ل ت ر امسال خیلی روتون تاثیر گذاشت.... (:|
شما هم اگه وسط سال میفهمیدی که فیلتر داری خیلی تاثیر میذاشت در حالی که با وجود این نمایشگاه نسبت به پارسال خیلی بهتر بود!
ببین هرکی نظری داره ولی خوب نیست که آدم اینجوری زحمتای کلی آدمو زیر سوال ببره!
---------------------------------------------
داوری رو هنوز اعلام نکردن! ما هم هنوز منتظریم!

GoMn@m

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
کامپیوتر-ریاضی
دانشگاه
حالا کو تا دانشگاه؟؟؟؟؟
رشته دانشگاه
تا ببینیم خدا چی میخواد!

به نقل از زهرا.ج :
ببین هرکی نظری داره ولی خوب نیست که آدم اینجوری زحمتای کلی آدمو زیر سوال ببره!
یه کم تندرفتم.دست شما هم درد نکنه....... ولی قبول کنین افتاب امسال اصلا در حد فرزانگان نبود.خودتون اون رو با چند سال پیش مقایسه کنید!!!!
و در مورد حلقه اختتامیه...
من خودم موقع حلقه اونجا بودم و قضیه جدای از سرویسا بود.مسئولا صدای آهنگ بادبادک رو زیاد میکردن و شما یار دبستانی رو بلند تر میخوندین(البته بعد از تموم شدن
اون حلقه ی شل و ول)

zahra96

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 / میدیا
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه هنر تهران
رشته دانشگاه
گرافیک

به نقل از GoMn@m :
ولی قبول کنین افتاب امسال اصلا در حد فرزانگان نبود.خودتون اون رو با چند سال پیش مقایسه کنید!!!! و در مورد حلقه اختتامیه...
من خودم موقع حلقه اونجا بودم و قضیه جدای از سرویسا بود.مسئولا صدای آهنگ بادبادک رو زیاد میکردن و شما یار دبستانی رو بلند تر میخوندین(البته بعد از تموم شدن
اون حلقه ی شل و ول)
شما امسال نبودید ولی از وقتی خانوم .. معاون اجرایی شده ما این بساطو سر حلقه داشتیم! اولا که بزور آهنگ میزاشتن ما هم باهاشون بخونیم ما هم از سر شوخی باهاشون کل مینداختیمو یه چیز دیگه میخوندیم! بعد ها هم تا زنگ میخورد حلقه ی بچه ها رو بهم میزد! حلقه ی امسال ماجرا داشت (در کل طول سال)! ولی اون قضیه ی گریه ای که گفتی مربوط به چیزی که من گفتم بود!
در کل درباره ی حلقه تو تاپیک حلقه باید حرف زده بشه ! و من اصلا نمیخوام اسپم بدم هی! :D
راستی من نمایشگاهو با پارسال مقایسه میکنم خودتم اگه اینکارو کنی میبینی خیلی بهتر بود! از نمایشگاه 2 سال پیشم چیز زیادی یادم نمیاد ولی بازم اینجوری تو سر مال زدن خوب نیست!
بازم اگه یه وقت اسپمه ببخشید! :D

Niloofar sharafi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
-
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
ریاضیات و کاربرد ها

به عنوان یه نفری که 4 ساله داره همه پروژه های نمایشگاه رو می بینه ، به نظرم پوژه ها پیشرفت کرده بودن . خیلی زیاد .
این خانوم ... از وقتی که معاون اجرایی شدن ، پدر ما دبیرستانیا رو در آوردن .
کی گریه کرد ؟ پ.خ کنین لطفا !
خلاصه اینکه همه خیلی خوششون اومد .
خسته نباشید . دستتون درد نکنه .

Sampadik

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تــهران

به نقل از MaVaRa :
دعوتنامه قشنگی نیست!!!
قشنگ نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(یعنی نبود)؟؟
والا ما مردیم تا این عکسا شکل گرفت..

L.E

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 ِ تهران
شهر
تهران

خیلیم دعوتنامه هه خوشگله دلتونم بخواد!!!!!
مرسی آرمیتا که گذاشتیش!!!

بالا