آره ببخشید من اشتباه کردمبه نقل از de$troyer :ب ما گفتن ادبیات و شیمی مون فقط کشوریه همین!
از ریاضی خبری نیست!
ایولبه نقل از mgh-nano :ادبیات و شیمی هماهنگه کشوریه ، سوالا رو هم سمپاد نمیده !
کجاش ایول داره؟!به نقل از سیاوش :
دوستان خواهشا لااقل تا 5 تا پست قبل رو بخونین !به نقل از atrisa :شهریور و ریاضی.....................
احتمالا اگه کشوری شه این می شع تیتره روزنامه ها
میخوای چیکار کنی ؟به نقل از atrisa :حالا واقعا چاره ای نیس؟
من نمونه سوالای ادبیات رو همین هفته امتحان دادم واقعا آبکی و مسخره بود ،ولی اگه بخونی 19 به بالا حتمیه !به نقل از Sihouette :کجاش ایول داره؟!
سوالای هماهنگ کشوری خیلی مسخره ن
چرت و پرتن به معنای واقعی
در ضمن باید بیشتر ناراحت باشیم چون دیگه واقعا" سمپادی در کار نیست و با این همه درسی که اضافه خوندیم همونقدر باید جواب پس بدیم که بقیه.
فعلا که والا قراره وزارت خونه بده ! منتها از اونجایی که من چشمم زیاد از این غفاریه آب نمیخوره ، البته میگم ، این نظر شخصیمه ! بعید نیست دو روز مونده به امتحان ، بگن سوالا رو سمپاد میده !به نقل از فائزه موحدیان فر :مطمئنی سمپاد نمیده؟!!!!!!!!!
مگه میشه!!!
اخه همیشه وقتی دروس تخصصی هماهنگ میشه اون دروس رو سمپاد میده
نه به احتمال زیاد ریاضی نیست.به نقل از sara .s :تو رو خدا يكي به ما سال اولا بگه بالا خره رياضي مون هماهنگ هست يا نه ؟ما تا كي بايد منتظر بمونيم؟
![]()
![]()
از اون طرف سازمان بخش نامه ميده امتحانات داخليه اين طرف هم معلمامون ميگن گول نخوريد هماهنگه..... [-(
10 تا پست قبلیتو بخون ، اگه نفهمیدی بیا هر چی دلت میخواد به من بگو !به نقل از sara .s :تو رو خدا يكي به ما سال اولا بگه بالا خره رياضي مون هماهنگ هست يا نه ؟ما تا كي بايد منتظر بمونيم؟
![]()
![]()
از اون طرف سازمان بخش نامه ميده امتحانات داخليه اين طرف هم معلمامون ميگن گول نخوريد هماهنگه..... [-(
به نقل از نرگس :هنوز یه چیزی دقیقا مشخص نشده!
این امتحانایی که گفتن(شیمی و ادبیات فارسی)از سمپاد میاد یا هماهنگ کشوریه؟!
همیشه دروس تخصصی از سمپاد میومده ،اما امسال میگن احتمالا کشوریه و همه ی مدارس مثل همه!
کسی خبری داره؟!
به نقل از mgh-nano :فعلا که والا قراره وزارت خونه بده ! منتها از اونجایی که من چشمم زیاد از این غفاریه آب نمیخوره ، البته میگم ، این نظر شخصیمه ! بعید نیست دو روز مونده به امتحان ، بگن سوالا رو سمپاد میده !
فعلا اومده که برای همه ی مدارس ، شامل استعداد های درخشان ، یکسانه !
به نقل از مُحسن...! :دوم راهنمایی 5 نمره هماهنگ سمپاد بود فاجعه بود سوال ها، من رو روی مرز برد!
میشن چندم ؟ یعنی چه تاریخی ؟به نقل از Rock :اه، اه ! چه امتحان مزخرف و استرس زایی بود، یادش میافتم استرس می گیرم.راستی الکی شایعه نکنین، من برنامه ها رو دیدم.دو شنبه شیمی، چهارشنبه ادبیات (هفته اول) که کشوریه.دوما چند تا امتحان از سمپاد دارن.