ببخشید مدرسه ما چی داره که رو سرشون خراب کنیم(البته سرمون)به نقل از سارا :بميرم براتون كه جشن نگرفتن!!
شما همين جوري نشتيد ؟؟مابوديم مدرسه رو سرشون خراب ميكرديم!
من کلا عذر میخوام ولی : «خوش گذشت!؟!!؟»به نقل از baroon :اخ كه امروز كلي به ما خوش گذشت
اولش كه كلاس بود بعد تو سه گروه فني مهندسي و پزشكي و هنر-انساني مهمون دعوت كرده بودن كه باهاشون حرف زديم و اونااز تجربه هاشون واسه مون گفتن(همه فارغ التحصيلاي خودمون بودن ) بعدشم يه حلقه كه خيلي خوب بود و كلي توشخوش گذشت بعدم كيك به شكل ارم سمپاد رو كه دورش حلقه زده بوديم رو خورديم
در كل خيلي عالي بود
ار اين طوري بود كلي غر زدن ولي بد هم نبود مدرسه زحمت كشيده بود حداقل به من خوش گذشتبه نقل از فاطمه ق :من کلا عذر میخوام ولی : «خوش گذشت!؟!!؟»
اصلا خوش نگذشت!!!!خیلی مزخرف بود و این مهمانان گرامی که میتونستن مفیدتر از این باشن فقط بهمون معرفی شدن و تنها حرفی که زدن این بود که سمپادیا غرور بیجا دارن!تو دانشگاه ازتون فاصله میگیرن و....
مسعول؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!به نقل از kaktus :یسری مسعولم از سمپاد اومده بودن هی به ما می گفتن سر صدا نکنید!
ما هم می خوایم همین کار رو کنیم...به نقل از سارا :بميرم براتون كه جشن نگرفتن!!
شما همين جوري نشتيد ؟؟مابوديم مدرسه رو سرشون خراب ميكرديم!
من می فهمم چی می گی!به نقل از مهسا شهشهانی :مثل هرسال برامون سالن گرفتن و رفتیم جشن گرفتیم و جوایز یک سالمونو بمون دادن.بعدش هم بمون یه سری دفتر کلاسوری با آرم سمپاد دادن.
خیلی خیلی خیلی خوش گذشت.واقعا عالی بود.بعدش هم تو خیابون به یاد ایران اپن شروع کردیم به شعار دادن!!!خیلی باحال بود.هیچ کس نمی فهمید چی میگیم.
به نقل از مهرداد خیراندیش :فک کنم فقط در حد این بود که سر صف یه تبریکی بگن و مثلا چند تا جایزه بدن.خبر خاصی نبود.