ذهن از کجا به این نتیجه رسیده که هر چیز افریننده ای داره

Leo

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
1399
*OUR BIOLOGY BETRAYS US
*The real problem with the question of what caused Big Bang is ultimately a biological one; our brains have evolved to assume that everything has a cause, we can't imagine any event without a cause!
*But it does not mean that we WON’T be able to understand it . our brains might evolve to a higher level , as it did before!
*
So we have neither the answer nor the ability to find it! The answer to the cause of the universe will certainly be something strange and, by definition, wholly beyond our experience . we don’t have the capacity

1-اینو از یه سایت نجوم پیدا کردم که بگم به خاطر"ژنتیک و مغز" فکر میکنیم هر چیزی یه آفریننده داره.
2-تو فلسفه یه اصل هست که میگه هر معلولی علتی داره و تمام معلول ها به یه علت مادر میرسن(تسلسل علل) پس قطعا یه علت ابتدایی بوده که معلول چیزی نبوده.
3-دلیلش این هست که مغز ما محدوده.منطق و علم فعلا محدود تر از چیزی هستن که خلاف اینو اثبات کنن.پس الان همه باور دارن که هرچیزی یه علتی داره.چون خلافش اثبات نشده.​

Radikal_2002

عزازیل
نام مرکز سمپاد
یکی از مدارس سمپاد گیلان(شرق)
شهر
گیلان
سال فارغ التحصیلی
1400
از تجربیاتش:D

stanly1

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب(قبلا)
شهر
شیراز-الان کیف(پایتخت اوکراین)
فقط از روی تجربیاتی که تاحالا داشته! اما این مسئله کاملا استقرائیه و هیوم به ما درباره نامطمئن بودن چنین استدلال هایی اخطار داده...

Leo

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
1399
پاسخ : ذهن از کجا به این نتیجه رسیده که هر چیز &#15

خوب آره باید هر چیز آفریننده داشته باشه اما پس خدا چی؟
جایی که الان خدا هست چی؟
چرا این استدلال و برای خدا نمیشه به کار برد؟
چون جسم نیست
اما من اینارو نمی فهمم
در مورد اصل "تسلسل علل" تو نت سرچ کن.طولانیه جونم نگرفت تایپ کنم.یه اصله تو فلسفه

clever child

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Allame Helli.II
شهر
Tehran
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
Tehran Polytechnic
رشته دانشگاه
Electrical Engineering
در مورد اصل "تسلسل علل" تو نت سرچ کن.طولانیه جونم نگرفت تایپ کنم.یه اصله تو فلسفه
تسلسل علل همون طور ک خودت میگی یه اصله ( نه لزوما تو فلسفه ) و خب اصل هم چیزیه که مردم بدون دلیل قبول میکنن و صرفا از رو تجربیاتشون استقرا زدن

ولی پدیده های جدیدی که تو فیزیک کوانتوم کشف شده ظاهرا این اصل رو برده زیر سوال.

stanly1

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب(قبلا)
شهر
شیراز-الان کیف(پایتخت اوکراین)
در کوانتوم،علیت بی معناست! چون حتی علیت معکوس داریم! (ازمایش انتخاب تاخیری ویلر)

ناتانائیل

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱(حاج ترابی)
شهر
اراک
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی اراک
رشته دانشگاه
پزشکی