ذهن از کجا به این نتیجه رسیده که هر چیز افریننده ای داره

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع elahe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
*OUR BIOLOGY BETRAYS US
*The real problem with the question of what caused Big Bang is ultimately a biological one; our brains have evolved to assume that everything has a cause, we can't imagine any event without a cause!
*But it does not mean that we WON’T be able to understand it . our brains might evolve to a higher level , as it did before!
*
So we have neither the answer nor the ability to find it! The answer to the cause of the universe will certainly be something strange and, by definition, wholly beyond our experience . we don’t have the capacity

1-اینو از یه سایت نجوم پیدا کردم که بگم به خاطر"ژنتیک و مغز" فکر میکنیم هر چیزی یه آفریننده داره.
2-تو فلسفه یه اصل هست که میگه هر معلولی علتی داره و تمام معلول ها به یه علت مادر میرسن(تسلسل علل) پس قطعا یه علت ابتدایی بوده که معلول چیزی نبوده.
3-دلیلش این هست که مغز ما محدوده.منطق و علم فعلا محدود تر از چیزی هستن که خلاف اینو اثبات کنن.پس الان همه باور دارن که هرچیزی یه علتی داره.چون خلافش اثبات نشده.​

از تجربیاتش:D

فقط از روی تجربیاتی که تاحالا داشته! اما این مسئله کاملا استقرائیه و هیوم به ما درباره نامطمئن بودن چنین استدلال هایی اخطار داده...

پاسخ : ذهن از کجا به این نتیجه رسیده که هر چیز &#15

خوب آره باید هر چیز آفریننده داشته باشه اما پس خدا چی؟
جایی که الان خدا هست چی؟
چرا این استدلال و برای خدا نمیشه به کار برد؟
چون جسم نیست
اما من اینارو نمی فهمم
در مورد اصل "تسلسل علل" تو نت سرچ کن.طولانیه جونم نگرفت تایپ کنم.یه اصله تو فلسفه

در مورد اصل "تسلسل علل" تو نت سرچ کن.طولانیه جونم نگرفت تایپ کنم.یه اصله تو فلسفه
تسلسل علل همون طور ک خودت میگی یه اصله ( نه لزوما تو فلسفه ) و خب اصل هم چیزیه که مردم بدون دلیل قبول میکنن و صرفا از رو تجربیاتشون استقرا زدن

ولی پدیده های جدیدی که تو فیزیک کوانتوم کشف شده ظاهرا این اصل رو برده زیر سوال.

در کوانتوم،علیت بی معناست! چون حتی علیت معکوس داریم! (ازمایش انتخاب تاخیری ویلر)

کلیپ جالبیه

Back
بالا