مگه سه گانه میراث نیست پس چرا کتاب4 داره؟به نقل از King Dain II :خوب بودن ولی یک کپیهاییم کرده بود که خودشم گفت ولی در کل خوبه!کتاب چهارشم هست که نمیدونم نوشته یا نه که اختمالا آخریشه که توش بازم احتمالا گالباتوریکس از بین میره.
دیگه باید از نویسندش بپرسی مگه سشو نخوندی؟به نقل از Yasi.R :مگه سه گانه میراث نیست پس چرا کتاب4 داره؟
آخر جلد دومش میگه.راستی مال کدوم انتشاراته؟به نقل از Yasi.R :جلد اول بریسینگرم
از کجا واضحه؟به نقل از The Lich King :در مورد جلد چهارمش هم اون چیزی که واضحه اینه که اراگون از اون سرزمین می ره حالا اینکه چجوری، من نمی دونم.
یه چیزی گفت از کجا اینو فهمیدی؟!به نقل از Iranian girl :از کجا واضحه؟
جلذ دوم بریسینگرم خوندم جالب بود بی صبرانه منتظر جلد بعدیم
به نقل از Iranian girl :از کجا واضحه؟
جلذ دوم بریسینگرم خوندم جالب بود بی صبرانه منتظر جلد بعدیم
راس میگه اسمش آنجلا بود فک کنم.به نقل از The Lich King :به نام خدا
اگه دقت کنی تو اون پیشگویی که اون زن جادوگره(اسمش یادم نیست، همون که گربه داره)، تو جلد اول می کنه اینو می گه، پس یعنی یا اراگون می میره یا از اونجا می ره.
اصلا یادم نمیادبه نقل از The Lich King :به نام خدا
اگه دقت کنی تو اون پیشگویی که اون زن جادوگره(اسمش یادم نیست، همون که گربه داره)، تو جلد اول می کنه اینو می گه، پس یعنی یا اراگون می میره یا از اونجا می ره.
آخرش آریا به اراگون جواب+ میده؟به نقل از King Dain II :یه مقدار جزئی که البته حسن کچلم همون قد سانسور میکنن!البته تو بریسینگر یه چیزایی داشت!
آخه بقیش رو که فهمیدمبه نقل از King Dain II :نمیدونم!این همه داستان داره به این گیر دادی؟!
قربون دستت، خودشه.به نقل از King Dain II :راس میگه اسمش آنجلا بود فک کنم.
تو ایران یکی از دلایل جذب بچه به همچین کتاب هایی سانسور هاشه، چون اینطوری کتاب حالت معمایی پیدا می کنه و جذابتر می شهبه نقل از Iranian girl :اصلا یادم نمیاد
چه جالب
به نظرتون کتابش سانسور نداشت؟
این یکی از احتمالات که اراگون و آریا با هم ازدواج می کنن و تو سرزمین الف ها یا یه سرزمین دیگه خارج آلاگیزیا زندگی می کنن.به نقل از Iranian girl :آخرش آریا به اراگون جواب+ میده؟