farshidGCD
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- -
- سال فارغ التحصیلی
- 91
- دانشگاه
- MMU
- رشته دانشگاه
- IBM - ID
پاسخ : انجمن فناوری !
اون مطالبی که تو میذاشتی هم همون اخبار فناوری بود، منتها اخبار درست و حسابی تر
ببین من میگم تاپیک خلاقانه، مثلا (واسه نمونه) تو بخش کارگاه خلاقیت سمپانت قبلی mahta_h یه تاپیک زده بود، یه شرایط مشکل رو فرض کرده بود و چند وسیله معرفی کرده بود، بعد گفته بود با این وسایل سعی کنید یه برگه خیلی مهم رو از پشت تخت در بیارین
خوب این مثال بارز یک تاپیک خلاقانه است!
ما نباید انتظار داشته باشیم بچه ها یهویی آپولو اختراع کنن که! خلاقیت از همین چیزای کوچیک شروع میشه
& یادمه همون موقع گفتم، بازم میگم:
این که یه تاپیک به سمت خوب هدایت بشه، پیچوقت از یه کاربر معمولی ساخته نیست و کار مدیر انجمنه
نیما این شوخی بود دیگه؟به نقل از نــيما :اصولا فعلا انجمن تاریخ و فرهنگ ما به درد فرهنگ سازی برای فهمدین فرق خلاقیت و فناوری نمیخوره !! پس برین تو همون خلاقیت عاقلانه تره !!!
نه دیگه، هنوزم نیافتاده:به نقل از نــيما :افتاده بود جیگر !!
تو کجا بودی اون زمان که من پیر شدم سره اینکه مطالب خلاقیت واقعی بزارم !! از روی کتاب های مختلف خودم میشستم مطالب جالبش رو تایپ میکردم !!
ولی متاسفانه بچه ها اصلا استقبال نکردن !
منم باتوجه به روال قبلی خلاقیت پیش رفتم و اخبار خلاقیت و اختراعات خلاقانه دنیا رو توش گذاشتم
و این روال ادامه پیدا کرد
اگه یادت باشه به خودتم گفتم تو شروع کن مطالب خلاقیت درست حسابی تو اون انجمن بزن و کاربرا اگه استقبال کردن و تاپیک هاش فعال شدن من بقیه تاپیک های کپی پیستی رو پاک میکنم و خودتم میکنم مدیر اونجا ! هی ! داغ دلم رو تازه کردی فرشید !
اون مطالبی که تو میذاشتی هم همون اخبار فناوری بود، منتها اخبار درست و حسابی تر
ببین من میگم تاپیک خلاقانه، مثلا (واسه نمونه) تو بخش کارگاه خلاقیت سمپانت قبلی mahta_h یه تاپیک زده بود، یه شرایط مشکل رو فرض کرده بود و چند وسیله معرفی کرده بود، بعد گفته بود با این وسایل سعی کنید یه برگه خیلی مهم رو از پشت تخت در بیارین
خوب این مثال بارز یک تاپیک خلاقانه است!
ما نباید انتظار داشته باشیم بچه ها یهویی آپولو اختراع کنن که! خلاقیت از همین چیزای کوچیک شروع میشه
& یادمه همون موقع گفتم، بازم میگم:
این که یه تاپیک به سمت خوب هدایت بشه، پیچوقت از یه کاربر معمولی ساخته نیست و کار مدیر انجمنه