انجمن فناوری !

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID
پاسخ : انجمن فناوری !

به نقل از نــيما :
اصولا فعلا انجمن تاریخ و فرهنگ ما به درد فرهنگ سازی برای فهمدین فرق خلاقیت و فناوری نمیخوره !! پس برین تو همون خلاقیت عاقلانه تره !!!
:O نیما این شوخی بود دیگه؟

به نقل از نــيما :
افتاده بود جیگر !! :D
تو کجا بودی اون زمان که من پیر شدم سره اینکه مطالب خلاقیت واقعی بزارم !! از روی کتاب های مختلف خودم میشستم مطالب جالبش رو تایپ میکردم !!
ولی متاسفانه بچه ها اصلا استقبال نکردن !
منم باتوجه به روال قبلی خلاقیت پیش رفتم و اخبار خلاقیت و اختراعات خلاقانه دنیا رو توش گذاشتم
و این روال ادامه پیدا کرد
اگه یادت باشه به خودتم گفتم تو شروع کن مطالب خلاقیت درست حسابی تو اون انجمن بزن و کاربرا اگه استقبال کردن و تاپیک هاش فعال شدن من بقیه تاپیک های کپی پیستی رو پاک میکنم و خودتم میکنم مدیر اونجا ! هی ! داغ دلم رو تازه کردی فرشید ! :(
نه دیگه، هنوزم نیافتاده:
اون مطالبی که تو میذاشتی هم همون اخبار فناوری بود، منتها اخبار درست و حسابی تر
ببین من میگم تاپیک خلاقانه، مثلا (واسه نمونه) تو بخش کارگاه خلاقیت سمپانت قبلی mahta_h یه تاپیک زده بود، یه شرایط مشکل رو فرض کرده بود و چند وسیله معرفی کرده بود، بعد گفته بود با این وسایل سعی کنید یه برگه خیلی مهم رو از پشت تخت در بیارین
خوب این مثال بارز یک تاپیک خلاقانه است!
ما نباید انتظار داشته باشیم بچه ها یهویی آپولو اختراع کنن که! خلاقیت از همین چیزای کوچیک شروع میشه

& یادمه همون موقع گفتم، بازم میگم:
این که یه تاپیک به سمت خوب هدایت بشه، پیچوقت از یه کاربر معمولی ساخته نیست و کار مدیر انجمنه

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

به نقل از GCD :
نه دیگه، هنوزم نیافتاده:
اون مطالبی که تو میذاشتی هم همون اخبار فناوری بود، منتها اخبار درست و حسابی تر
ببین من میگم تاپیک خلاقانه، مثلا (واسه نمونه) تو بخش کارگاه خلاقیت سمپانت قبلی mahta_h یه تاپیک زده بود، یه شرایط مشکل رو فرض کرده بود و چند وسیله معرفی کرده بود، بعد گفته بود با این وسایل سعی کنید یه برگه خیلی مهم رو از پشت تخت در بیارین
خوب این مثال بارز یک تاپیک خلاقانه است!
ما نباید انتظار داشته باشیم بچه ها یهویی آپولو اختراع کنن که! خلاقیت از همین چیزای کوچیک شروع میشه

& یادمه همون موقع گفتم، بازم میگم:
این که یه تاپیک به سمت خوب هدایت بشه، پیچوقت از یه کاربر معمولی ساخته نیست و کار مدیر انجمنه
نيما جان و فرشيد جان خواهشا اگه ميخوايد بحث كنيد بريد تو تاپيك حذف انجمن فناوري....

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

به نقل از عـلــــــــــــي :
جناب يك مدير حالا اگه من خودم درخواست حذف انجمن رو نداده بودم كه كسي حذف نمي كرد....
در ضمن من فكر مي كنم با حذف يك انجمن نميشه جلوي افزايش كپي پيست رو گرفت اگه كسي بخواد كپي پيست كنه براش فرقي نمي كنه ميره مطلبشو توي يه انجمن ديگه ميذاره.....
به نقل از GCD :
ببین ممد خان جان، با جلوگیری هیچوقت نمیشه چیزی / کسی رو هدایت کرد
تو الان میخوای با ایجاد محدودیت بچه ها رو به خلاقیت اجباری واداری، اونم قشری از جامعه رو که بخاطر فکر کردن به هر چیز مشهوره!
ولی مشکل با این چیزا حل نمیشه
ضمن اینکه شماها خودتون تا حد زیادی بچه ها رو بد عادت کردین، الان بچه ها فکر میکنن هر بخشی که اسمش خلاقیته یعنی کپی پیست از سایتای دیگه، در صورتی که برای حذف این نگرش نباید یهویی جلوشو بگیری! فرایندیه که طی 1-2 سال به وجود اومده، اونوقت تو میخوای شب بخوابی و صبح کها شدی همه چیز حل شده باشه؟
نه، برای تغییر اول از همه باید این دو بخش رو مجزا کنی و به مدیرای خلاقیت بگی که شدیدا با کپی پیست برخورد کنن و تمام کپی پیست ها رو به اخبار تکنولوژی بفرستن
حالا این وسط بخش اخبار هم نباید ارسال هاش شمارش بشه چون خیلیا واسه افزایش ارسالا و تاپیکا تو خلاقیت پست و تاپیک میزنن
اینجوری بچه ها کم کم میفهمن خلاقیت با اخبار تکنولوژی متفاوته
و چون به بخش خلاقیت عادت کردن سعی میکنن یه جوری اونجا هم ارسال داشته باشن و...
(; موفق باشی!
کاری که شما میگین رو ما تقریبا رو همون خلاقیت انجام دادیم. انجمن ایده نو رو ببین. دقیقا واسه همین ساخته شده. اما آیا کسی ازش استفاده می کنه؟
ما باید در حد ممکن از روند کپی پیست جلوگیری کنیم. با گفتن اینکه جان من بیایید خلاقیت به خرج بدین ، کسی نمیاد ! مشکل اساسیه.

به نقل از ɱɨἅ¡₭ :
کپی پیست نباشه چی باشه؟؟؟
همش که نمیشه بحث باشه خب..
اتفاقا همش میتونه بحث باشه. چیزی به اسم طوفان فکری شنیدین؟ اصلا ایده اصلی این انجمن همین بود. اما متاسفانه ....

به نظر من بیخیال فناوری بشین. یعنی اصل کلا بیخیال اینکار بشین که از سایت های دیگه مقاله بریزیم تو این سایت. به تاپیک هایی فکر کنید که فکر میخواد و نتیجه مفید داره.

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از یک مدیر :
کاری که شما میگین رو ما تقریبا رو همون خلاقیت انجام دادیم. انجمن ایده نو رو ببین. دقیقا واسه همین ساخته شده. اما آیا کسی ازش استفاده می کنه؟
ما باید در حد ممکن از روند کپی پیست جلوگیری کنیم. با گفتن اینکه جان من بیایید خلاقیت به خرج بدین ، کسی نمیاد ! مشکل اساسیه.
زیر مجموعه ای کوچک در بخشی بزرگ و خارج از کنترل، که زیر غبار آن مدفون شده است...

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

حاج ممد، پس یه کاری کن:
اون بخش خلاقیت رو تغییر اسم بده به اخبار فناوری، تا حداقل بچه ها رو گمراه نکنی که فکر کنن خلاقیت همون کپی پیسته

بالا