پاسخ : برنامه نویسی تحت وب
من به هیچ وجه علاقه کاربران به تخصصی کردن انجمن ها و بالابردن تعدادشون رو درک نمی کنم ! الان انجمن برنامه نویسی وب بزنیم چه فرقی می کنه؟ خوب اگر قراره کسی در مورد برنامه نویسی وب توضیح بده میاد تو همون انجمن برنامه نویسی توضیح میده دیگه. چرا بیخودی تعداد انجمن ها رو بالا ببریم؟
اول حساب کتاب کنید بعد یک پیشنهادی بدین.
در ضمن اونقدر به سمپادی ها گفته شده متفاوت که خودشون هم فکر می کنند باید متفاوت باشند اما نمی دونند چطور ! منظورتون رو از این ارسال متوجه نشدم! شجره نامه و وبلاگ و سمپادی ها و سمپادیا و ... . واضح نیست. اگر منظورتون گروه نوشت سمپاد باشه که باید خدمتتون عرض کنم نوشته های خوب هم میتونید توش پیدا کنید.
همین که یک نفر براش مهمه که مدرسه های سمپاد تهران 18 میلیون میدن سایت میخرن ولی میتونن با یک میلیون بهترین سایت ها رو در اختیار داشته باشن و میاد توی گروه نوشت براش مطلب (
سایت مدرسه ) می نویسه و پیشنهاد میده ، مطلبی متفاوت نیست؟
یا اینکه مازیار از مجارستان در مورد اینکه نفرت های نهادینه شده در جامعه مطلب(
خارومیانه) می نویسه و پیش فرض های علاقه ای شما رو به چالش می کشه ، مطلب متفاوت نیست؟
اینکه یک پست محل نقد رفتارهای مسئولین
هوگر 88 (نمایشگاه شهید سلطانی کرج) میشه و اون ها رو مجبور به جواب دادن و مسئول بودن در برابر رفتارشون می کنه ، متفاوت نیست؟
قطعا شما هیچ تعریفی از متفاوت نداری. صرفا فکر می کنی باید یک چیزی ببینی که خفن باشه ! خفن هم یعنی حال کنی باهاش. یک نفر بیاد چندتا حرف بزنه که یکم سطحش بالا باشه ، فکر می کنید متفاوت نوشته. شما اگر می تونی خودت تو وبلاگت مطلب متفاوت بنویس. از اینور اون ور کپی پیست نکن.
خواستید وبلاگ سمپادی بخونید اینا رو ببینید :
یک لیون چای داغ (حامد قدوسی - دانشجوی دکترای اقتصاد)
بهمن ابوالشفایی ( خبرنگار بی بی سی )
بهرنگ تاج دین ( خبرنگار بی بی سی)
آیدین نصیری شرق ( رزومه ش رو بخونید ببینید کیه)
امیرپوریا شیوان ( معلم و فارغ التحصیل حلی)
بابک کاوه ( طراح بازی آنلاین)
عباس محرابیان ( دانشجوی دکترا - دانشگاه واترلو )