برنامه نویسی تحت وب

• شروع کننده موضوع

13thkey

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی(ره)
شهر
قم :*
مدال المپیاد
علوم تو راهنمایی ، تو دبیرستانم که ریاضی و کام ولی رتبه حاصل نشده بید :دی (فعلا البته)
به نظرم به یه انجمن یا زیر انجمن با موضوع برنامه نویسی تحت وب (نه ازین جاوا اسکریپتا که بچه ها، دوس دارن از بالای بلاگشون بیاد ،نه !) نیازمنده که لا اقل فرق جی کوئری و جاوا اسکریپت و اینا رو بفهمیم :D

saeed

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی کرج
شهر
کرج
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی فناوری اطلاعات
پاسخ : برنامه نویسی تحت وب

من هم تاییدش می کنم!

• شروع کننده موضوع

13thkey

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی(ره)
شهر
مدال المپیاد
علوم تو راهنمایی ، تو دبیرستانم که ریاضی و کام ولی رتبه حاصل نشده بید :دی (فعلا البته)

والا ، وقتی بلاگ سمپادی ها رو آدم میبینه باید یه فرقی با بقیه داشته باشه ، آخه این که اولش شجره نامه آدم میگیرن که زیبا نیس ، ولی از بی علمی مجبورن این چیزا رو بذارن که همچین یکنواخت نباشن .

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

من به هیچ وجه علاقه کاربران به تخصصی کردن انجمن ها و بالابردن تعدادشون رو درک نمی کنم ! الان انجمن برنامه نویسی وب بزنیم چه فرقی می کنه؟ خوب اگر قراره کسی در مورد برنامه نویسی وب توضیح بده میاد تو همون انجمن برنامه نویسی توضیح میده دیگه. چرا بیخودی تعداد انجمن ها رو بالا ببریم؟
اول حساب کتاب کنید بعد یک پیشنهادی بدین.

در ضمن اونقدر به سمپادی ها گفته شده متفاوت که خودشون هم فکر می کنند باید متفاوت باشند اما نمی دونند چطور ! منظورتون رو از این ارسال متوجه نشدم! شجره نامه و وبلاگ و سمپادی ها و سمپادیا و ... . واضح نیست. اگر منظورتون گروه نوشت سمپاد باشه که باید خدمتتون عرض کنم نوشته های خوب هم میتونید توش پیدا کنید.

همین که یک نفر براش مهمه که مدرسه های سمپاد تهران 18 میلیون میدن سایت میخرن ولی میتونن با یک میلیون بهترین سایت ها رو در اختیار داشته باشن و میاد توی گروه نوشت براش مطلب ( سایت مدرسه ) می نویسه و پیشنهاد میده ، مطلبی متفاوت نیست؟
یا اینکه مازیار از مجارستان در مورد اینکه نفرت های نهادینه شده در جامعه مطلب(خارومیانه) می نویسه و پیش فرض های علاقه ای شما رو به چالش می کشه ، مطلب متفاوت نیست؟
اینکه یک پست محل نقد رفتارهای مسئولین هوگر 88 (نمایشگاه شهید سلطانی کرج) میشه و اون ها رو مجبور به جواب دادن و مسئول بودن در برابر رفتارشون می کنه ، متفاوت نیست؟

قطعا شما هیچ تعریفی از متفاوت نداری. صرفا فکر می کنی باید یک چیزی ببینی که خفن باشه ! خفن هم یعنی حال کنی باهاش. یک نفر بیاد چندتا حرف بزنه که یکم سطحش بالا باشه ، فکر می کنید متفاوت نوشته. شما اگر می تونی خودت تو وبلاگت مطلب متفاوت بنویس. از اینور اون ور کپی پیست نکن.

خواستید وبلاگ سمپادی بخونید اینا رو ببینید :
یک لیون چای داغ (حامد قدوسی - دانشجوی دکترای اقتصاد)
بهمن ابوالشفایی ( خبرنگار بی بی سی )
بهرنگ تاج دین ( خبرنگار بی بی سی)
آیدین نصیری شرق ( رزومه ش رو بخونید ببینید کیه)
امیرپوریا شیوان ( معلم و فارغ التحصیل حلی)
بابک کاوه ( طراح بازی آنلاین)
عباس محرابیان ( دانشجوی دکترا - دانشگاه واترلو )

• شروع کننده موضوع

13thkey

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی(ره)
شهر
مدال المپیاد

منم نمی دونم چرا تو این انجمن همه دنبال دعوا و یقه پاره کردنن ؟؟
خوب عزیز من بیام وسط برنامه نویسی آموزش هاشور زدن تصویر با سی اس اس بذارم ؟؟ (می فهمی فرقشو که ؟؟)
این پیشنهاد بود ! ضمنا تخصصی کردن یعنی ، یه انجمن (من که گفتم زیرانجمن هم کافیه) برنامه نویسی تحت وب بزنی ، بعد دو تا دیگه زیرش : داینامیک ، استاتیک ، بعد تو زیر یکیشون پی اچ پی و ای اس پی و پرل ، زیر اون یکی جاوا اسکریپت و سی اس اس و ... تخصصی به این میگن (;

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

CSS تا جایی که من میدونم تو شاخه برنامه نویسیه. حالا واسه هر کاربردی بخوای آموزش بدیش.
پیغام بالاییم رو هم دوباره بخون ! ویرایشش کردم.

راستی کسی اهل یقه پاره کردن نیست !

• شروع کننده موضوع

13thkey

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی(ره)
شهر
مدال المپیاد

فک کنم شما هم اولین ارسال رو بخونید خوبه ، منم منظورم این بود که برای متفاوت و زیبا بودن نباید خفن بود ، منظورم هم بلاگ نوشت شما نبود ، بلاگ های چند نفری بود که اکثر بچه های این جا دارن ولی به قول شما خفن هستن ، یه نگاهی به بلاگ ها معروف غربی (مثل این www.dumblittleman.com ) بندازید می بینید که از هیچ کودوم چیز های سنگین (به قول شما خفن) استفاده نکردن . حالا چه جوری پست منو خوندین که دقیقا مخالف حرف منو درک کردین نمی دونم ، ضمنا مطالب یک بلاگ (که سه تا لینک میدی) به حرف من چه مربوطه ؟ حرف اول توی یک بلاگ خوب مطالبش هست ، ولی خیلیا (بچه های اینجا ، نه بلاگ نوشت شما) مطالب خوبشون رو با این خفن بازی ها خراب می کنن !!
ضمنا من علاقه ای به CSS آموزش دادن ندارم ، اصن شما اگه فرض کنی که من هیچی بلد نیستمو می خوام یه چیزی یاد بگیرم ، به نظرم بهتر میتونید تفکر کنید لا اقل از حواشی که تو ذهنتون دارین دور میشین ،
و در رابطه با سی اس اس هم بگم که ما 4 نوع جاوا دارم که هیچ کودوم به هیچ کودوم ربطی ندارن (; تازه سی اس اس رو من فقط مثال زدم

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

به نقل از BriskGent :
والا ، وقتی بلاگ سمپادی ها (؟) رو آدم میبینه باید یه فرقی با بقیه داشته باشه (فعل مفرد) ، آخه این که اولش شجره نامه آدم (مثل صفحه ثبت نام سمپادیا) میگیرن که زیبا نیس ، ولی از بی علمی (مثل سمپادیا!) مجبورن این چیزا رو بذارن که همچین یکنواخت نباشن .
نکاتی که مشخص کردم دقیقا طوری بود که فکر کردم منظورتون گروه نوشت سمپادیاست. برای همین کلی توضیح دادم !

بریم سر بحث اصلی. من گفتم که برنامه نویسی یعنی برنامه نویسی همه جوره . فرقی نمی کنه و تفکیکی وجود نداره. وجود یک انجمن دیگر به عنوان برنامه نویسی وب ، هیچ فایده ای به جز زیاد کردن تعداد انجمن ها نداره و دقیقا همون استفاده ای که قرار از انجمن برنامه نویسی وب بشه ، میشه در انجمن برنامه نویسی بشه.

• شروع کننده موضوع

13thkey

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی(ره)
شهر
مدال المپیاد

نه عزیزم :D منظورم از شجره نامه همین پاپ آپ مسیج هایی هست که اول بعضی بلاگ ها میاد و میپرسه اسمتون ، بعد فامیلتون ، بعد به بلاگم خوش اومدیدو اینا (;
بعد اینکه من دلایل نسبتا مناسبی گفتم برای ایجاد یک زیرانجمن (اگه انجمن نشد !!!) اگه نپسندیدید من دیگه نمی تونم یقه تونو بگیرم ؛ هر طور که مایلید (;
اونجا خیلی شولوغ پولوغه :D به هر حال

• شروع کننده موضوع

13thkey

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی(ره)
شهر
مدال المپیاد

به نقل از مُحسن...! :
خوب این چیزا زیادی اعصاب خورد کنه..! به نظرم بهتره فکره چیزای جالبه دیگه ای باشید..! وبلاگ همایون شجریان رو ببینید...فوق العادست.
عجب !! نمی دونستم این جا هیشکی یه مطلب رو درست نمی گیره ، عزیزم دارم می گم منم ازین پاپ آپ مسیج ها و اینا بدم میاد !!

arashbm

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد نجوم یه هفته خوندم مرحله دوم چهار تا سوال از هفت تا نوشتم
دانشگاه
دانشگاه شهید بهشتی
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از BriskGent :
عجب !! نمی دونستم این جا هیشکی یه مطلب رو درست نمی گیره.
تازه اولشه! :D ، کجاشو دیدی!!
ولی جدا از شوخی.
منم با تشکیل یه انجمن جدا مخالفم. فک نکنم اگه کسی واقعا بخواد فعالیت کنه انجمن برنامه نویسی جای بدی باشه. مساله اینه که خیلی ها اصلا برنامه نویسی وب بلد نیستن و خیلی های دیگه فقط در حد تکالیف مدرسه فعالیت می کنن.
-----
ولی خودم تحت وب خیلی دوس دارم! البته سرور ساید بیشتر کار کردم تا کلاینت ساید! پس خلیل با جاوا اسکریپت و اینا کار نکردم! بیشتر PHP و Python و ...

• شروع کننده موضوع

13thkey

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی(ره)
شهر
مدال المپیاد

به نقل از Arash Badie Modiri :
تازه اولشه! :D ، کجاشو دیدی!!
ولی جدا از شوخی.
منم با تشکیل یه انجمن جدا مخالفم. فک نکنم اگه کسی واقعا بخواد فعالیت کنه انجمن برنامه نویسی جای بدی باشه. مساله اینه که خیلی ها اصلا برنامه نویسی وب بلد نیستن و خیلی های دیگه فقط در حد تکالیف مدرسه فعالیت می کنن.
-----
ولی خودم تحت وب خیلی دوس دارم! البته سرور ساید بیشتر کار کردم تا کلاینت ساید! پس خلیل با جاوا اسکریپت و اینا کار نکردم! بیشتر PHP و Python و ...
من که علاقه ای به کار کردن ندارم ، کلی گفتم وقتی این همه انجمن و زیر مجموعه واسه یه درس میذارن با اضافه شدن یه همچین چیزی اتفاقی نمی یوفته ، تازه برنامه نویسی تحت وبم نشد ، نشد ، طراحی وب که می شه :D فکر کنید خیلی متفاوتند :D

arashbm

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد نجوم یه هفته خوندم مرحله دوم چهار تا سوال از هفت تا نوشتم
دانشگاه
دانشگاه شهید بهشتی
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از BriskGent :
طراحی وب که می شه :D فکر کنید خیلی متفاوتند :D
اون که دیگه بدتر! باز برنامه نویسی یه ذره مکانیکی تره تا طراحی وب! طراحی وب هم نیاز به دانش خفن CSS و... داره و هم نیاز به دید هنری قوی! چیزی که به این راحتیا پیداش نمی کنی!
----------------
به نقل از یک مدیر :
امیرپوریا شیوان ( معلم و فارغ التحصیل حلی)
البته آقای امیر پویان شیوا هستند نه شیوان! که من ارادت خاصی به ایشون و برادرشون دارم!

• شروع کننده موضوع

13thkey

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی(ره)
شهر
مدال المپیاد

شخم .
یکی از مدیرا ، یه چیزایی درباره این گفت ، نسبتا مثبت اینا بود مایندش
ما رفتیم کل محمد شدیم برگشتیم ، چی شد ؟ :D

بالا