ااااااا؟؟؟؟به نقل از AdalikaM5 :سلامممممممممممممممممممم من تازه ثبت نام کرد![]()
ملیکا هستیم از فرزانگان 1
15 سالمه دوم تجربی (![]()
سلام ملیکا خانم به جمع ما خوش آمدید!به نقل از AdalikaM5 :سلامممممممممممممممممممم من تازه ثبت نام کرد![]()
ملیکا هستیم از فرزانگان 1
15 سالمه دوم تجربی (![]()
به نقل از Pashee :ااااااا؟؟؟؟
ملیکا توی![]()
![]()
![]()
پاشو برو پا درست اینجا چیکار میکنی![]()
فک کنم مدرسه ی ما رو جا انداختی آبجی....به نقل از Dr.Behnaz :سلام دوستان .....چند نفر تو شهید بهشتی و فرزانگانا المپیاد شیمی می خونن؟............
بین چار پنج نفر اینطوریه...ولی بین بقیه نه اینطور نیست!به نقل از A.maede :چند روزی ازم خبری نبود به دلیل کمبود امکانات بود نه چیز دیگه!
یه چیزی: امسال خیلی بچه های کلاسممون بد شدن درواقع منظورم از بد اینه ک فقط به فکر منافع شخصیشونن,قبلا که بقیه میگفتند هرچی بریم بالاتر بدتر میشه باورم نمیشه الان دارم به چشم خودم میبینم!
جو کلاس شماهم این مدلیه
معنی حرفتون اینه که تو طلایه داران کسی شیمی می خونه؟ پرسیدم ...نبود...ننوشتمبه نقل از حــــــامـد :فک کنم مدرسه ی ما رو جا انداختی آبجی....![]()
نخیر پس منظورم این بود که کسی تو دانشگاه ماساچوست آمریکا دکترای فیزیک هسته ای داره میخونه!به نقل از Dr.Behnaz :معنی حرفتون اینه که تو طلایه داران کسی شیمی می خونه؟ پرسیدم ...نبود...ننوشتم![]()
به نقل از A.maede :دوستان ازسفر قندهار برنگشتن؟
اگه برگشتید چه خبر؟
دوستان یکی به من بگه چطور این واکنش های جانشینی دوگانه یا یگانه رو حفظ کنیم؟!؟به نقل از AdalikaM5 :بعله بعله برگشتیم ... سه شنبه برگشتیم ... !! جاتون خالی اینقدر فحش خوردیم![]()
یکی نبود طالب زاده رو بگیره ... به خدا ... شب اینقدر فحش داد بهمونما هم بهش میخندیدیم ... جوابشو میدادیم
خلاصه ... جاتون خالی
یه عالمه با این چادرامون عکسای فاطی کماندویی گرفتیم ...
![]()
کلا خوب بود![]()
کدوما؟به نقل از حــــــامـد :دوستان یکی به من بگه چطور این واکنش های جانشینی دوگانه یا یگانه رو حفظ کنیم؟!؟![]()
هيچي مشكلم بر طرف شد!به نقل از A.maede :کدوما؟
واکنش های یگانه و دوگانه که چند تا قاعده کلی بیشتر نداشت؟
هفته پیش حدود 32 ساعت شد البته هفته به هفته دارم زیادترش میکنم.به نقل از حــــــامـد :هيچي مشكلم بر طرف شد!
هفته اي چند ساعت مطالعه ميكنيد؟
من 24 ساعت!به نقل از A.maede :هفته پیش حدود 32 ساعت شد البته هفته به هفته دارم زیادترش میکنم.
شما چی؟