خانم فرناز باقری اینجا عضو ولی خو ب نمیاد انگاری!به نقل از روزگار :بچه ها خانوم فرناز باقري هم ٣٨ منطقه / خانوم مريم محمد زاده ٩٠ منطقه
ایدیشون گیر میاد یا کسی میتونه بهشون بگه بیان واسه مشاوره ! :)
دوست عزيز من دقيقا بالاي پست شما رتبه هاشونو گفته بودما!به نقل از روزگار :بچه ها خانوم فرناز باقري هم ٣٨ منطقه / خانوم مريم محمد زاده ٩٠ منطقه
ایدیشون گیر میاد یا کسی میتونه بهشون بگه بیان واسه مشاوره ! :)
طبق برنامه ي آقاي خاكسار...به نقل از A.maede :با قلم چی میخونم , در واقع طبق مباحث قلم چی واسه خودم برنامه میریزم و میخونم الان دارم دوم و سوم رو میخونم!
شما چطور؟
........
الان من تو پوست خودم نمی گنجم چقدر خوشحالم واسه اونا که رتبه آوردن, همیشه موفق باشن!
به همه هم تبریک میگم!
اره می دونم !بخاطر اسمشون دوباره زدم .به نقل از negar.mr :دوست عزيز من دقيقا بالاي پست شما رتبه هاشونو گفته بودما!طبق برنامه ي آقاي خاكسار...
در شرف اتمام دومم
زيست و شيمي پيشم دازم ميخونم با كلاسام
اولو تموم كردم فيزيكشو
بله مشاور هستن, شناخته شده هم هستن, مشاور رتبه 2 کنکور تجربی امسال هم که بودن!به نقل از روزگار :اره می دونم !بخاطر اسمشون دوباره زدم .
اقای خاکسار مشاورن ؟
منم از رتبه اوردن طلایه دارانیا خوشحالم،اما یکی از بدترین اتفاقاتی که توی اهواز افتاده،اینه که سمپاد تو اهواز شده دوقطبیبه نقل از MehD :من فقط از رتبه آوردن طلايه داراني ها خوشحال شدم ، دمه همشون گرم B-)
راس میگی امیر ولی قبلش باید ریشه یابی کنیم،نه؟به نقل از V :منم از رتبه اوردن طلایه دارانیا خوشحالم،اما یکی از بدترین اتفاقاتی که توی اهواز افتاده،اینه که سمپاد تو اهواز شده دوقطبی
بهشتی - طلایه داران
فرزانگان 1 - فرزانگان 2
با این بهشتی بهشتی ، طلایه داران طلایه داران گفتن به هیچ جا نمیرسیم
بچه های این چارتا مدرسه باس باهم رفاقت و رقابت داشته باشن،نه دعوا و سعی در اثبات اینکه این مدرسه شاخه یا اون مدرسه
از ما که گذشت
ولی بخاطر خودتون هم که شده،سعی کنین روابط بین مدارستون رو بهتر کنین و سعی کنین باهم بیشتر رفیق باشین.مطمئن باشین تهه تهش ، همتون سود میکنین
من خودم به شخصه مشکلی با فرزانگان 2 یا طلایه داران ندارم ولی بعضی ها دارن!به نقل از مُـــلاصَـــــدرا :راس میگی امیر ولی قبلش باید ریشه یابی کنیم،نه؟
آقا کی این دو قطبی بودن رو بوجود آورده؟!؟
آقا من یه چیزی شنیدم،آقای خاکسار از دی ماه مشاور آقای عجم بودن،این درسته؟
شاید مطمنینبه نقل از مُـــلاصَـــــدرا :آقا من یه چیزی شنیدم،آقای خاکسار از دی ماه مشاور آقای عجم بودن،این درسته؟
به نقل از V :علي عجم از همون اول تابستون با اقاي خاكسار كلاس مشاوره داشت و همگروهياش هم امير هومن هويدايي،هومن محب و هادي شالو بود.
ببخشيد كيا؟ چه تهمت هايي؟ اين حرفتون چه ربطي به پست امير داره جناب؟به نقل از مُـــلاصَـــــدرا :متاسفانه بعضی از دوستان کم لطفی کردن و تهمت ها ی ناروایی به اقای خاکسار زدن...!
تو كه ديگه ميشناسي ملت رو ؛-)به نقل از مُـــلاصَـــــدرا :متاسفانه بعضی از دوستان کم لطفی کردن و تهمت ها ی ناروایی به اقای خاکسار زدن...!
به نقل از V :تو كه ديگه ميشناسي ملت رو ؛-)
میشه یه جور حرف بزنین ما هم بفهمیم؟به نقل از مُـــلاصَـــــدرا :متاسفانه بعضی از دوستان کم لطفی کردن و تهمت ها ی ناروایی به اقای خاکسار زدن...!
هیچی نیستبه نقل از A.maede :میشه یه جور حرف بزنین ما هم بفهمیم؟
اگه اینجا عنوان میکنین این موضوع رو باید توضیح بدین. اگه هم نمیخواین توضیح بدی چرا اینجا گفتین!
دیروز باز یکی از بچه ای مدرسه رو دیدم؛در مورد تو هم همینُ میگفت امیربه نقل از V :تو كه ديگه ميشناسي ملت رو ؛-)
والا داستان اینه که بعضی از دوستان میگن اقای عجم از دی با آقای خاکسار گرفته که این یه ابهامات و شایعاتی بوجود اورده که آقای خاکسار کلا واسه معروف شدن و از این حرفا رتبه های برتر رو قبل از کنکور ( خب این رتبه ها رو با توجه به تراز قلم چی و یا گزینه 2 پیدا میکنن) جذب میکنه . . .به نقل از negar.mr :ببخشيد كيا؟ چه تهمت هايي؟ اين حرفتون چه ربطي به پست امير داره جناب؟
با تشکر از شفاف سازی!به نقل از مُـــلاصَـــــدرا :هیچی نیست دیروز باز یکی از بچه ای مدرسه رو دیدم؛در مورد تو هم همینُ میگفت امیر
بعد بهش گفتم من از خود امیر پرسیدم هیچی نگفت والا داستان اینه که بعضی از دوستان میگن اقای عجم از دی با آقای خاکسار گرفته که این یه ابهامات و شایعاتی بوجود اورده که آقای خاکسار کلا واسه معروف شدن و از این حرفا رتبه های برتر رو قبل از کنکور ( خب این رتبه ها رو با توجه به تراز قلم چی و یا گزینه 2 پیدا میکنن) جذب میکنه . . .
البته این چیزی که من گفتم رو در مورد امیر هم یکی از بچه ها دیروز گفت...