هنر لازمه ي اين دنياست و ضرورتش انكار ناپذيرهبه نقل از بهاره حلی :خب زیبا معانی مختلفی داره.
اصلا واسه چی باید چیزی به نام هنر وجود داشته باشه؟
کسی که بتونه یک همچین اثری ارایه بده واقعا فرد بزرگیه !به نقل از بهاره حلی :به نظر من کسی واقعا هنرمنده که اثرش بتونه برای همه 1 کار هنری محسوب بشه!
چون مطمئنا هر کسی 1 تعریفی از هنر داره!
ولی آرمیتا من مخالفم که اگر کاری قشنگ باشه هنریه! خیلی از واقعیات تلخ تو دنیا هست که به تصویر کشیدنشون یا نوشتنشون یا هر اثر دیگه ای از اونا واقعا هنره! :)
حتی ممکنه وقتی ببینیشون احساس نفرت بکنی!
به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :کسی که بتونه یک همچین اثری ارایه بده واقعا فرد بزرگیه !
خب همچین چیزی تو تعریف من از هنر وجود نداره ، به نظر من اون فرد خیلی توانایی های زیادی داره ، ولی کار هنری انجانم نداده ( نظر من اینه !)
البته ممکنه اون واقعیت های تلخ برای فردی واقعا زیبایی هایی داشته باشه که برای من نداره
ببین توجه کردی که یکی یک کار آسون انجام می ده میگن فکر کرده هنر کرده ؟ پس لابد انجام یک کار سخت هنره ! ولی من این رو هنر نمی دونم و به نظرم به تصویر کشیدن واقعیات تلخ هم یک کار سخته .
احتمالش زیاده !به نقل از بهاره حلی :خب پس کلا تعریفای ما 2 تا از هنر خیلی با هم فرق دارن!!!
چون به نظر من هنر چیزیه که بتونی به صورت خیلی ظریف و نکته بین، آدما رو از اتفاقای دور و برشون یا حداقل از افکار خودت باخبرکنی!
اصولا به هر چيزي كه توش يه رشته از سرچشمه ي زيبايي وجود داشته باشه هنره اره هنر سليقه اي هست ولي چيزي كه تو دوسش نداري يا با ديدنش حس خوبي پيدا نمي كني به اين معني نيست كه اون اثر هنري نيست نه اون اثر براي تو زيبا نبوده و تو اونو دوست نداشتي اما همچنان اون يه اثر هنريهبه نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :کسی که بتونه یک همچین اثری ارایه بده واقعا فرد بزرگیه !
خب همچین چیزی تو تعریف من از هنر وجود نداره ، به نظر من اون فرد خیلی توانایی های زیادی داره ، ولی کار هنری انجانم نداده ( نظر من اینه !)
البته ممکنه اون واقعیت های تلخ برای فردی واقعا زیبایی هایی داشته باشه که برای من نداره
ببین توجه کردی که یکی یک کار آسون انجام می ده میگن فکر کرده هنر کرده ؟ پس لابد انجام یک کار سخت هنره ! ولی من این رو هنر نمی دونم و به نظرم به تصویر کشیدن واقعیات تلخ هم یک کار سخته .
به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :احتمالش زیاده !
من هم با این حرف موافقم ، ولی به نظرم باید جوری با خبرشون کنی که حس آرامش هم داشته باشن و از اون خوششون بیاد ، وگرنه با این که یک مقاله ی خشک و رسمی براشون بنویسی هیچ فرقی نداره.
قبلا هم گفتم ، اون اثر از نظر اون فرد مطمئنا هنریه ولی از نظر من نهبه نقل از baroon :اصولا به هر چيزي كه توش يه رشته از سرچشمه ي زيبايي وجود داشته باشه هنره اره هنر سليقه اي هست ولي چيزي كه تو دوسش نداري يا با ديدنش حس خوبي پيدا نمي كني به اين معني نيست كه اون اثر هنري نيست نه اون اثر براي تو زيبا نبوده و تو اونو دوست نداشتي اما همچنان اون يه اثر هنريه
ممکنه این کتاب زیبایی هایی داشته باشه که به من حس خوبی بده( واقعا کتاب هایی هستن که در عین خشن بودن پر از زیبایی هستن و حس خوبی در آدم ایجاد می کنن)به نقل از بهاره حلی :ببین مثلا تو اگه 1 کتاب بخونی که درباره ی جنگ باشه یا 1 نقاشی ببینی که همه جا خون و جنگ و مرگ به تصویر کشیده شده باشه اون کار هنری نمی دونی؟
ولي هنر تقريبا يه مرز مشخص داره يه اثر يا هنري هست يا نيست نميشه گفت من مي گم هنره و يكي ديگه مي گه هنر نيستبه نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :قبلا هم گفتم ، اون اثر از نظر اون فرد مطمئنا هنریه ولی از نظر من نه
به نظر تو ممكنه يه نقاشي زيبايي نداشته باشه؟ به هر جهت اون از يه زيبايي سرچشمه گرفتهبه نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :ممکنه این کتاب زیبایی هایی داشته باشه که به من حس خوبی بده( واقعا کتاب هایی هستن که در عین خشن بودن پر از زیبایی هستن و حس خوبی در آدم ایجاد می کنن)
و به نظر من هنرمند فردیه که بتونه اون تلخی ها رو به شکلی زیبا بیان کنه.
اما اگر هیچ چیز زیبایی نداشته باشه من اون رو هنری نمی دونم.
به نظر من میشه و هنر هم هیچ مرز مشخصی ندارهبه نقل از baroon :ولي هنر تقريبا يه مرز مشخص داره يه اثر يا هنري هست يا نيست نميشه گفت من مي گم هنره و يكي ديگه مي گه هنر نيست
به نظر تو ممكنه يه نقاشي زيبايي نداشته باشه؟ به هر جهت اون از يه زيبايي سرچشمه گرفته
فکر نکنم این 2 دنیا از هم جدا بشن !به نقل از بهاره حلی :خب پس اینطوری تو می خوای هنر برات 1 پنجره باشه که تورو از دنیای خودت به دنیای زیبایی ها ببره!
یعنی دنیای هنرو از دنیای خودت جدا می دونی؟