- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- نیشابور
- سال فارغ التحصیلی
- 1395
- دانشگاه
- علامه طباطبایی
- رشته دانشگاه
- اقتصاد نظری
پاسخ : دهان و دندان
من حدود چارساله هرازگاهی تو دهانه دهانم به شدت پوسته های سفید میریزه.میتونم بگم بیشتر از بیست تا پزشک و دندان پزشک رفتم و هربار هرکردوم مقداری دارو و قرص (مثن دیفین هیدرامین من هفته ای یکی میخوردم
) و هنوز بعد این همه سال مشکلم حل نشده.هر چند وقتی شدت میگیره و باز ممکنه مدت زمان زیادی اصلن خبری ازش نباشه ممکنه .گاهی تا سه چار ماهم شده که خبری ازش نباشه ولی بعدش دوسه روز اوج گرفته. برنامه غذاییمم چک کردم ولی اصلن چیز ثابتی پیدا نکردم که بتونم بگم بهش حساسیت دارم.اوایل فکر میکردم برفکه و خب پیش هر دندون پزشکی رفتم گفت نه برفک نیست ولی نمیدونه چیه.
+بهترین دندون پزشک کشورم معرفی کنید هرجای کشو باشه من میرم واسه معاینه.
من حدود چارساله هرازگاهی تو دهانه دهانم به شدت پوسته های سفید میریزه.میتونم بگم بیشتر از بیست تا پزشک و دندان پزشک رفتم و هربار هرکردوم مقداری دارو و قرص (مثن دیفین هیدرامین من هفته ای یکی میخوردم
) و هنوز بعد این همه سال مشکلم حل نشده.هر چند وقتی شدت میگیره و باز ممکنه مدت زمان زیادی اصلن خبری ازش نباشه ممکنه .گاهی تا سه چار ماهم شده که خبری ازش نباشه ولی بعدش دوسه روز اوج گرفته. برنامه غذاییمم چک کردم ولی اصلن چیز ثابتی پیدا نکردم که بتونم بگم بهش حساسیت دارم.اوایل فکر میکردم برفکه و خب پیش هر دندون پزشکی رفتم گفت نه برفک نیست ولی نمیدونه چیه.+بهترین دندون پزشک کشورم معرفی کنید هرجای کشو باشه من میرم واسه معاینه.