میخواید بیخیال شیمبه نقل از مُحسن...! :کل این جشن دیدار با زید ها بود یا هدف یه چیز دیگه بود؟
شما هم مسئول بودی؟به نقل از Samaneh.Z :@امير حسين :
آقا اميرحسين مثل اينكه منم مسئول بودما و اينجام عضوم!
_ _
@محسن :
نه بابا هدف اين چيزا نبوده ! هدف دور هم بودن بود (مثلا بچه هاي فارغ التحصيل يه سال بعد عمري همديگه رو ديدن) و جشن و شادي و ... يك سري آدم بي جنبه(!) هم با همسرشون بودن! :دي
البته زياد نبودنا!
خب پس اگه میخوای که کلا" اثری از زید مید نمونه این پست خودتم پاک کن!!!به نقل از مُحسن...! :من میدونستم بحث جشن چی بود و کی بود و قرار بود بیام حتی، اما به اون مثل معروف به در گفتم دیوار بشنوه برمیگرده که بدونید دارید کجا پست میدید و چیکار میکنید، اصولا تا الان کسی از مدیران کاری نکرده چون این جشن ارزش توضیح و عکس و خیلی چیز های دیگه داره تا اینکه فلانی زیدش رو دید یا ندید..اینطوری هم خودتون رو زیر سوال میبرید هم شخصیت و هم جشنی که براش کلی زحمت کشیده شده.
وظیفه من این بود این تاپیک رو حذف یا قفل کنم اما چون برای کار و زحمتی که کشیده شده ارزش قائل هستم پست های نامربوط رو پاک میکنم..امیدوارم دیگه این بحث پیش نیاد.
به نقل از مُحسن...! :من میدونستم بحث جشن چی بود و کی بود و قرار بود بیام حتی، اما به اون مثل معروف به در گفتم دیوار بشنوه برمیگرده که بدونید دارید کجا پست میدید و چیکار میکنید، اصولا تا الان کسی از مدیران کاری نکرده چون این جشن ارزش توضیح و عکس و خیلی چیز های دیگه داره تا اینکه فلانی زیدش رو دید یا ندید..اینطوری هم خودتون رو زیر سوال میبرید هم شخصیت و هم جشنی که براش کلی زحمت کشیده شده.
وظیفه من این بود این تاپیک رو حذف یا قفل کنم اما چون برای کار و زحمتی که کشیده شده ارزش قائل هستم پست های نامربوط رو پاک میکنم..امیدوارم دیگه این بحث پیش نیاد.
به نقل از ساينا :عاشقتم سمانه! خوبه بهت گفتم بياي
و اينكه سمانه اگه شما از 12 اونجا بودي، ما تقريبا از بهمن- اسفند داشتيم جشن رو سازمان دهي مي كرديم!
و نكته ي بعد... ما هدفمون دور هم جمع كردن سمپاديا و گرفتن اطلاعات از آدم هايي كه حالا اكثرا هر كدوم براي خودشون كسي شدن بوده تا بتونيم با هم مرتبط باشيم از كمك هاي هم استفاده كنيم و كاراي بزرگ انجام بديم، فلسفهي فرم هايي كه به سمپاديا داديم هم همين بود، اما خب به هر حال هر كي به اندازه درك و فهم و جايگاه اجتماعيش هدف داشت از اين جشن، و به همون اندازه هم بهره برد! من كه در كل جشن در حال دويدن و داد زدن بودم، حتي وقتي اسمم رو صدا كردن در حالِ جمع كردن اراذل بودم و متوجه نشدم!
به نقل از ساينا :تونستن مهم نيست! همه مي تونستن. منتها من خيلي وقت قبلش آمار كسايي كه ميان رو هماهنگ كرده بودم
ولي حال چون تويي باچه!
به نقل از مه دخت :من یه سوال دارم .خواهران و برادران جدا هستند؟