• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

جشنواره خوارزمی چیست؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : جشنواره خوارزمی چیست؟

سایت جشنواره http://kharazmi.medu.ir/ هستش و برای پرسش و پاسخ یا دیدن اونها می تونین به اینجا برین: http://kharazmi.medu.ir/IranEduThms/theme2/cntntpge.php?pgid=7
بر گزیدگان دوره هایقبل رو هم تویسایت نوشته و می تونین از منوی سمت راست صفحه ی اصلی اونا رو پیدا کنین !
توی قسمت برگزیدگان در مورد طرح اندک توضیحی دادن و برای فهمیدن اینکه چی بوده بد نیست !
مثلا برگزیدگان جشنواره ی هشتم (سال 85) http://kharazmi.medu.ir/IranEduThms/theme2/cntntpge.php?pgid=99&rcid=6
بر گزیدگان جشنواره ی هفتم (سال 84) http://kharazmi.medu.ir/IranEduThms/theme2/cntntpge.php?pgid=99&rcid=7
(نمی دونم چرا دوره نهم هیچی توش نبود !)

سلام بچه ها....
من یه مدت زندگیمو گذاشتم واسه خوارزمی بعد دیدم که با خوارزمی به هیچ جا نمی رسم ولش کردم الآن المپیاد میخونم....

بروبچ بی خیال خوارزمی شین دانشگاه خوب قبول نمی شین.

من برا جشنواره امسال نزدیک به 11 ماه تلاش کردم .تقریبا روزی 1 ساعت تهش هیچی نیست ,بی فایده. (:|
طرح ما رو زاگرب به عنوان برگذیده اعلام می کنه و خوارزمی در اخرین مرحله رد می کنه و طرح ناقص و ناتمام تقسیم اتوماتیک رو سوم اعلام می کنه. X-(

بزار 1 جور دیگه بحث کنیم:
خوارزمی ایران رو هیچ دانشگاه خارجی ملاک قرار نمی ده و نمی پذیره چون:
-داور ها دارای صلاحیت کافی و اطلاعات به روز نیستند. [-(
-خوارزمی تو ایران 6 ماه طول می کشه تا در 1 پروسه کاملا بی منطق و غیر علمی طرح ها فیلتر بشن این در حالیه که معتبر ترین جشنواره ها که نمایشگاه نیز داره مثله ژنو سویس در 3 تا 5 روز برگذار می شه این در حالیه که این زمان در ایران 180 روز است و تازه در نهایت در صورتی که شما طرح برگزیده بشی فقط 1 ورقه داری که تو ایران هم کاربرد انچنانی نداره چه برسه سایر کشورها. ;D
حالا اگه می خوایی بیایی خوارزمی بیا >:D<

دليل دوستاني كه گفتن تهش هيچي نيست چي بوده اي؟
به نظر من موفقيت در خوارزمي ارزشش بيشتر از المپياد چون به نظر من علاوه بر ورود به دانشگاه تونستي خيلي مفيد باشي البته من هم دارم براي المپياد مي خونم

چون که اگه رتبه اول جشنواره رو بیاری فقط 10 درصد توی سوالات کنکور کمکت می کنن...البته کمک که چه عرض کنم...

بازم اون 10%خوبه.....سمپادیا که به اونم نیاز ندارن....همه قبولن...ولی با اون%جای بهتری قبول میشی...امیدوارم کنکورو بر ندارن!!!!

خارزمی برای ادم های بزرگ مثلا کسایی که از دانشگاه هم فارغ التحصیل شدن....چه فایده ای داره؟!چرا اونا طرح میدن؟بذارن جوونا بیان بالا!!!!

تومدرسه ی ما یک نفر اومد راجبش صحبت کرد....ما یک CDداریم که همه طرحا توشه....کمک میکنه

روند برگزاری جشنواره ی خوارزمی:
در ابتدا طرح‌ها در آموزش و پرورش منطقه(در تهران و شهرهای بزرگ) یا در آموزش و پرورش شهر(در شهرهای کوچک) بررسی شده و از طرح‌ها دفاع می‌شود و بر اساس معیارهای جشنواره به دو گروه قابل تقدیر در سطح منطقه و گروه قابل ارائه در سطح استان می‌فرستند سپس در سطح استان بررسی شده و بعضی از طرح‌ها عودت داده می‌شوند طرح‌های پذیرفته شده پس از دفاع به دو گروه قابل تقدیر در سطح استان(رتبه‌های دو و سه استانی) و قابل ارائه در سطح کشور تقسیم می‌شود طرح‌های پذیرفته شده جهت کشوری به دانشگاه شهید رجائی فرستاده می‌شود و پس از بررسی طرح‌ها به دو دسته تقسیم می‌شوند طرح‌هایی که به استان‌ها عودت داده می‌شود تا برای رتبه اول استانی تلاش کنند و طرح‌هایی که قابل دفاع هستند از کل ایران جمع می‌شوند و پس از دفاع این طرح‌ها بررسی شده و به دو گروه برگزیده کشوری(رتبه‌های یک و دو و سه کشوری) و عودت داده شده جهت رتبه اول استانی تقسیم می‌شوند.سپس در هفته پژوهش در ایران در جشنی با حضور معاون اول رییس جمهور ایران، وزیر آموزش و پرورش ایران، وزیر علوم، وزیر تحقیقات و فناوری رتبه‌های برگزیده اعلام و جوایزشان اهدا می‌گردد.

به نقل از ALirEZa.R :
راههای آسونتری برای قبولی دانشگاه هست مثل کنکور!!
ولی خوارزمی یکی از بهترین تجربه های زندگیتون خواهد بود... اینو یکسال بعد از اعلام نتایج کشوری می فهمید!!
پیشنهاد می کنم هرکی می خواد شروع کنه، یه دفتر خاطراتم در کنارش بنویسه و یه آلبوم عکسم تهیه کنه... نتیجه حدود 10% ارزشهای جشنوارست...

به نقل از PrOFESSIONAL :
سلام بچه ها....
من یه مدت زندگیمو گذاشتم واسه خوارزمی بعد دیدم که با خوارزمی به هیچ جا نمی رسم ولش کردم الآن المپیاد میخونم....
من دارم سعی میکنم شرکت کنم ولی زندگیمو نذاشتم! تازه روباتیکش که هم سطحش خوبه هم معتبره هم کیف میده!

به نقل از ALirEZa.R :
یعنی چی؟.....یعنی اگه خوارزمی شرکت کنی دانشگاه های خوب قبولت ندارن ؟! :))

راستی من افتخار نمی دم از ریاست جمهوری لوح بگیرم! :دی

Back
بالا