• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بحث پیرامون داداییسم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع bhelli
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

bhelli

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان تهران
من واقعا برام سواله که چرا داداییسم درست شد؟

پاسخ : داداییسم

میشه توضیح بدین داداییسم دقیقا چیه ؟

خب داداییسم بعد از جنگ جهانی(نمی دونم چندم؟) درست شد.می گفتن که دیگه هیچی معنی نداره از جمله هنر!
تمام داستان ها و فیلم هاشون هم بر همین اساس کاملا بی معنی است!

وقتی این گروه درست شد، افرادش تصمیم گرفتند که 1 برنامه برای مردم اجرا کنند تا مردم هم از عقاید اونا باخبر بشن. بعدشم همونجا جلوی مردم خود کشی کنند.(که البته قبل از پایان کل برنامه هاشون، خود مردم اونا رو کشتند!)
یکسری از برنامه هایی رو که میشه اینجا عنوان کرد :
مثلا 1 فیلم داشتند که راه پله ای رو نشون می داد و 1 خانم پایینش ایستاده بود و شروع به بالا رفتن می کند. به وسط پله ها که می رسه فیلم کات میشه و دوباره از همونجایی شروع میشه که اولش بوده. اینکار بیشتر از 50 دفعه تکرار می شه و آخرش هم فیلم تموم میشه!
1 فیلم دیگشون این بوده که یکسری میخ و پیچ و مهره و ... رو روی نگاتیو(negative) میندازن در نتیجه وقتی که فیلم رو پخش می کنن، فقط یکسری سایه های مبهم دیده میشه!

باید به عقاید مرم احترام گذاشت.
به نظرم هنر و مردم و فلسفه و ... در تاریخ مدام در حال تغییر هستند و خب بعد از جنگ جهانی لازم بوده.آدم هایی که گاه فکر میکردند برای همه چیز میجنگند و بعد می فهمیدند برای هیچ می جنگند.اینقدر بی رحمانه در باره دادائیسم صحبت نکنید.(اگر دوست دارید هم میتوانید صحبت کنید!)از همه به هیچ رسیدن خیلی وق العاده است.

به نقل از MAAAN :
باید به عقاید مرم احترام گذاشت.
به نظرم هنر و مردم و فلسفه و ... در تاریخ مدام در حال تغییر هستند و خب بعد از جنگ جهانی لازم بوده.آدم هایی که گاه فکر میکردند برای همه چیز میجنگند و بعد می فهمیدند برای هیچ می جنگند.اینقدر بی رحمانه در باره دادائیسم صحبت نکنید.(اگر دوست دارید هم میتوانید صحبت کنید!)از همه به هیچ رسیدن خیلی وق العاده است.
اتفقا به نظر من فکر نمی کردند که به خاطر هیچ می جنگند(اگه اینطوری بود خیلی بهتر بود) فکر می کردند زندگی می کنن تا بجنگن، پس اصلا هیچ چیز دیگه ای براشون مهم نبود. می گفتن هنر برای چی وقتی که همش باید بجنگی؟

به نقل از بهاره حلی :
خب داداییسم بعد از جنگ جهانی(نمی دونم چندم؟) درست شد.می گفتن که دیگه هیچی معنی نداره از جمله هنر!
تمام داستان ها و فیلم هاشون هم بر همین اساس کاملا بی معنی است!
نظر شخصی من : این ها یک سری افراد بیکار احمق بودند که برای این که خودشون رو نشون بدن به جامعه اومدن چنین کاری کردند. چنین مسخره بازی هایی واقعا مسخره‌ست!

به نقل از محمد مطهری :
نظر شخصی من : این ها یک سری افراد بیکار احمق بودند که برای این که خودشون رو نشون بدن به جامعه اومدن چنین کاری کردند. چنین مسخره بازی هایی واقعا مسخره‌ست!

همانطوری که شما انتظار دارید به نظرتان احترام گذاشته شود ، آدمهای دیگر هم همینطورند. در ضمن این مکاتب چه به نظر شما مسخره بیایند و چه غیر مسخره ، توسط آدمهای متفکری ایجاد شده اند و برای آن زحمت کشیده اند. این اصلا درست نیست که شما این طور به این آدمها توهین کنید.

به نقل از محمد مطهری :
به نظر من همه به دنیا اومدن که خودشونو نشون بدن در ضمن این که همه چی بی معنی بود خیلی جالب بود چون همه چیز که نباید با معنی باشه!!!

به نقل از محمد مطهری :
خب شاید به نظر شما این کار خیلی مسخره بیاد (که البته به نظر من کارشون بی معنی بوده و اثرات جنگ) ولی در مقابل ما الان post modern رو می بینیم که شاید در نگاه اول مثل داداییسم بی معنی (و به نظر شما مسخره) باشه ولی کاملا بامعنی است!!!!

اگر مایل بودید می تونم توضیحی دربارش بدم.

Back
بالا