ma(-)Dye کاربر فوقحرفهای ارسالها 752 امتیاز 135 نام مرکز سمپاد فرزانگان(1) شهر کرج رشته دانشگاه آدم از فرداش خبر نداره که! 2010/5/2 #21 پاسخ : تاپیک های قفل شده این هرج و مرج ایجاد می کنه خفن!! فقل می شه که بشه دلیل نیست که جاش عوض شه!! منم مخالف
پاسخ : تاپیک های قفل شده این هرج و مرج ایجاد می کنه خفن!! فقل می شه که بشه دلیل نیست که جاش عوض شه!! منم مخالف
happiestchemist ملکه ی شیشه ای ارسالها 2,802 امتیاز 9,194 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر 4d سال فارغ التحصیلی 1390 مدال المپیاد دارم. دانشگاه تهران رشته دانشگاه داروسازی 2010/5/5 #22 پاسخ : تاپیک های قفل شده اما اگه بشه از شر بعضی تاپیک ای قفل بی محتوا راحت شد هم خوبه
kosarb کاربر فوقفعال ارسالها 141 امتیاز 60 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 تهران شهر قم و اصفهان و تهران 2010/5/5 #23 پاسخ : تاپیک های قفل شده به نظر من دست بهشون نزنید همون وسط جاشون بهتره ! البته یه چیزی میگم یه کم پرته از بحث: وقتی تاپیکی رو قفل می کنید دلیلش رو کامل توضیح بدید!
پاسخ : تاپیک های قفل شده به نظر من دست بهشون نزنید همون وسط جاشون بهتره ! البته یه چیزی میگم یه کم پرته از بحث: وقتی تاپیکی رو قفل می کنید دلیلش رو کامل توضیح بدید!