• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

رشتهٔ علوم انسانی در مراکز سمپاد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hespride
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
خب من قبل از ادامه بحث یه نکته رو یادآور شم که "علاقه کافیه" فقط یه شعار خیلی قشنگه که میشه گرافیک کرد زد تو پروفایل تلگرام.
علاقه به هیچ وجه کافی نیست. یه کم منطقی تر نگاه کنید.
موقعیت شغلی برخلاف چرت و پرتایی که بعضی مشاورا میگن(اینکه میگن "فقط" به علاقه نگاه کنید) اهمیت زیادی داره.
علاوه بر این، توانایی هم مهمه. هر علاقه ای لزوما به توانایی منجر نمیشه.
موفقیت به صرفا یه فاکتور(مثلا علاقه) وابسته نیست. این فیلمای درام رو که طرف میره دنبال علاقش و فقیر میشه ولی خوشحاله رو بریزید دور لطفا.
اگر میبینید علاقه+توانایی+آینده(موقعیت های شغلی) تو انسانی هست برید انسانی.

آخرین ویرایش:
پاسخ : رشتهٔ علوم انسانی در مراکز سمپاد

یه نظرم اگه کسی واقعا دوست داره بره انسانی بهتره دبیرستان رو ریاضی یا تجربی بخونه و واسه پیش تغییر رشته بده!
اتفاقا دانش آموز با انتخاب رشته انسانی میتونه کتاب های گسترده ایی رو مطالعه کنه به خود فرد بستگی داره
کشورای خارجی هم که با رسیدگی به انسانی هاشون موفق شدن واسه اینه که مثل آدم انسانی خوندن!فقط نَشِستن یه سری جمله رو حفظ کنن... [-(
اگه کسی تو ایران استعداد انسانی رو داشته باشه و از دبیرستان بره انسانی،یه آدم خنگ(!)بار میاد.کسی که میره انسانی باید بلد باشه تحلیل کنه اما تو سیستم
آموزش پرورش ما فقط به بچه های انسانی یاد میدن تا میتونی حقظ کن!!!!!!!! X-(
اما اگه تو دبیرستان بره ریاضی یا تجربی لااقل یه کم از اون مغزش استفاده میکنه و نمیذاره که بپوسه!!!!!

پاسخ : رشتهٔ علوم انسانی در مراکز سمپاد

یعنی مثلا انسانی ها مخشون کار نمیکنه؟؟
اتفاقا تحلیل هایی که توی بعضی از رشته های انسانی هست خیلی سخت تر از رشته های ریاضی و فنیه
و مخ بیشتری لازم داره
اونا لااقل یه مشت فرمول حفظ نمیکنن و بعد بیان به عنوان نابغه، مسائل رو با فرمول حل کنن
دقیقا مثلا من خودم رو بگم...هر کی میشنوه دارم میرم انسانی با بهت و تعجبی بی اندازه میگه چرا انسانی؟؟؟تو ک درست حرف نداره...حیفی بری انسانی
بعد مدیرمون اون سری گفت ک حیفه که بره تجربی جوامع الان ب سمت انسانی دارن رو میارن...خلاصه اینم وضعیت ما

علوم انسانی رو اگر هم سمپاد اضافه کنه بعید میدونم خوب روش کار کنه چون اصلا براش مهم نیست.خب سمپاد اصولا فقط به اثار کوتاه مدت رشته مثل المپیاد و اینها فکر می کنه و اصلا به فکر اثار بلند مدت و مهم علوم انسانی در کشور نیست.
مدارس خوب واسه علوم انسانی هست.سمپاد رو ول کنید.

علوم انسانی رو اگر هم سمپاد اضافه کنه بعید میدونم خوب روش کار کنه چون اصلا براش مهم نیست.خب سمپاد اصولا فقط به اثار کوتاه مدت رشته مثل المپیاد و اینها فکر می کنه و اصلا به فکر اثار بلند مدت و مهم علوم انسانی در کشور نیست.
مدارس خوب واسه علوم انسانی هست.سمپاد رو ول کنید.
میدونی...عاخه عادم دلش نمیاد سمپاد ُ ول کنه....وقتی فک میکنه با چ سختی قبول شده و ی روزی آرزوش تحصیل توی مدارس سمپاد بوده پشیمون میشه...میگ ارزش اینک جزوی از خانواده ی سمپادم خیلی بیشتره

میدونی...عاخه عادم دلش نمیاد سمپاد ُ ول کنه....وقتی فک میکنه با چ سختی قبول شده و ی روزی آرزوش تحصیل توی مدارس سمپاد بوده پشیمون میشه...میگ ارزش اینک جزوی از خانواده ی سمپادم خیلی بیشتره
وقتی سمپاد رشته مورد علاقه تو رو نداره چکار میشه کرد؟یا باید بیخیال علاقت شی بری رشته ای که دوست نداری یا بیخیال سمپاد شی بری دنبال هدفت

وقتی سمپاد رشته مورد علاقه تو رو نداره چکار میشه کرد؟یا باید بیخیال علاقت شی بری رشته ای که دوست نداری یا بیخیال سمپاد شی بری دنبال هدفت
ن...داره انسانی رو...خدارو شکر فرزانگان یک واسه دهم هم انسانی اضافه کرده...خطاب ب اون دوست عزیز ک گفتن شاید کیفیت خوبی نداشته باشه رشته انسانی توی مدارس سمپاد عرض کردم...

Back
بالا