• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

رشتهٔ علوم انسانی در مراکز سمپاد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hespride
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : رشتهٔ علوم انسانی در مراکز سمپاد

قبول دارم.
این به خاطر دید جامعه هست
به نقل از کلــــــــــــــوز :
یه سوال...مثلا کسی که بخواد بره انسانی چی اضافه تر تو مدارس سمپاد می تونن بهش یاد بدن؟
اخه انسانی همش حفظیه که...تازه فک نمی کنم چیزه زیاد تر و بیشتر از کتابی هم بهشون بشه تدریس کرد خوب....
;D
کجاش حفظیه؟صد درصد تحلیلیه.کل رشته های ریاضی و ازین حرفا همه وسیله اند.چیزی که به هدف خیلی نزدیکه رشته های انسانی که کشور بهش بها نمیده.
سمپادی ها هم.... :-"بهش بها نمیدن :-"

الان که فک می کنم حرفمو پس می گیرم...اما خب تا می گین انسانی همه ی مملکت یاده حفظیات میفتن...ولی گویی مملکت اشتباه می کنن... فک کنم هر کی انسانی دوس داره باید قید سمپادو بزنه دیگه...اما سمپاد اصن چیزه مهمی نیست...یعنی مهمه ولی نه اوقندری که ادم بخواد برای رسیدن به ارزو ها و اهداف ایندش از اون بگذره...سمپاد یه پله...یه پل برای شکوفایی و جهت دار شدن اهداف و رسیدن به اونها و حالا امدن این پل رو فقط وا3 ریاضیا و تجربیا گذاشتن و گذاشتن انسانی ها خودشون این پل رو بسازن...

به نقل از Hespride :
نه ديگه
متاسفانه همين اشتباههه كه باعث شده اينقدر عقب بمونيم
كي گفته رشته ي انساني آِينده نداره؟
مديريت، اقتصاد، حقوق و ... اينا هيچ كدوم آينده نداره؟ :o
نزنيد اين حرفارو
می دونم خیلی مهمه ولی بهش بها داده نمی شه واسه همین آینده نداره! گفتم که من مشکلم اتفاقا واسه اینکه نرفتم انسانی همین بود که شغل نداره..!داره؟

به نقل از saye :
می دونم خیلی مهمه ولی بهش بها داده نمی شه واسه همین آینده نداره! گفتم که من مشکلم اتفاقا واسه اینکه نرفتم انسانی همین بود که شغل نداره..!داره؟
اگه توانایی هایی لازم رو برای کارت داشته باشی، داره، خیلی بیشتر از رشته های دیگه!

به نقل از ندا مکرم :
اگه توانایی هایی لازم رو برای کارت داشته باشی، داره، خیلی بیشتر از رشته های دیگه!
مثلا کجا؟ تو ایران البته ها..!

مممم...فک کنم فرزانگان 3(جامع) انسای باشه آ....و البته دبیرستانم شنیدم اگه چن نفر باشیم میذارن..!

به نقل از Hespride :
در صورتي كه اين رو ديگه همه ي دنيا ميدونن كه اين علوم انساني هست كه يه كشور رو پيش ميبره، و اگه علوم انساني، مديريت يك كشور رو به دست بگيرن كشور خيلي بهتر ميتونه پيشرفت كنه. اما خب متاسفانه توي كشور ما، شاگرد هاي بي استعداد ميرن رشته هاي انساني .
حتي توي همين سايت بچه ها فكر ميكنن كه رشته هاي انساني فقط رشته هاي حفظ كردني هستن. د ر صورتي كه اتفاقا رشته هاي علوم انساني به شدت با فكر انسان ها مرتبط هستن

کاملا موافق ! الان ببینین مهم ترین مساله های کشور چیه و به جه رشته هایی ربط داره:اقتصاد ، حقوق و....!
حالا چرا ما تو خیلی اَ اینا موفق نیسیم؟
خب چون یه تفکر غلطی تو جامعه هس که هر کی خنگه میره انسانی ، الان بیشتر آدمای با استعداد ما رفتن دکتر/مهندس شدن!(اه!آخه دیگه چقد دکتر مهندس؟! :-w :-w)
من که خودم به شخصه میخوام برم انسانی...!

به نقل از saye :
مثلا کجا؟ تو ایران البته ها..!
یه اقتصاد دان میتونه بعنوان مشاور اقتصادی توی یه شرکت کار کنه، یا یه دفتر مشاوره بزنه، یا با گرفتن مدارج بالا استاد دانشگاه و مشاور وزیر و... بشه، تالار بورس و بانک ها هم که اصل کاره، ضمن اینکه یه اقتصاد دان گرایش بانکداری باحتی میتونه بانک تاسیس کنه

یه فرد که مدیریت خونده میتونه مدیر اجرایی، مدیر دولتی و کلا هر نوع مدیری بشه، توی شرکت ها و موسسات بخصوص

فردی که حقوق خونده میتونه دفتر وکالت بزنه، مشاور حقوقی یک شرکت بشه، دفتر خدمات حقوقی بزنه، با دادگاه ها و نیروی انتظامی همکاری کنه و در مدارج و گرایشای خاص قاضی دادگاه بشه

کسی که روانشناسی خونده میتونه با توجه به گرایشش مطب مشاوره ای بزنه، به استخدام آموزش و پرورش در بیاد، در شرکت های مختلف بعنوان مشاور کار کنه، با چندتا مشاور دیگه کلینیک بزنه، و در مدارج بالا استاد دانشگاه بشه

حالا این 4 تا رو من مثال زدم و بازار کار همشون توی ایران خوبه، وگرنه خیلی چیزای دیگه هست

به نقل از کلــــــــــــــوز :
سمپاد اصن چیزه مهمی نیست...یعنی مهمه ولی نه اوقندری که ادم بخواد برای رسیدن به ارزو ها و اهداف ایندش از اون بگذره...سمپاد یه پله...یه پل برای شکوفایی و جهت دار شدن اهداف و رسیدن به اونها و حالا امدن این پل رو فقط وا3 ریاضیا و تجربیا گذاشتن و گذاشتن انسانی ها خودشون این پل رو بسازن...
:-s شدیدا متاثر شدم! همین فردا میرم انسانی

×_×_×_×

چقدر همه میخوان برن انسانی! 8-}

به نقل از GCD :
یه اقتصاد دان میتونه بعنوان مشاور اقتصادی توی یه شرکت کار کنه، یا یه دفتر مشاوره بزنه، یا با گرفتن مدارج بالا استاد دانشگاه و مشاور وزیر و... بشه، تالار بورس و بانک ها هم که اصل کاره، ضمن اینکه یه اقتصاد دان گرایش بانکداری باحتی میتونه بانک تاسیس کنه

یه فرد که مدیریت خونده میتونه مدیر اجرایی، مدیر دولتی و کلا هر نوع مدیری بشه، توی شرکت ها و موسسات بخصوص

فردی که حقوق خونده میتونه دفتر وکالت بزنه، مشاور حقوقی یک شرکت بشه، دفتر خدمات حقوقی بزنه، با دادگاه ها و نیروی انتظامی همکاری کنه و در مدارج و گرایشای خاص قاضی دادگاه بشه

کسی که روانشناسی خونده میتونه با توجه به گرایشش مطب مشاوره ای بزنه، به استخدام آموزش و پرورش در بیاد، در شرکت های مختلف بعنوان مشاور کار کنه، با چندتا مشاور دیگه کلینیک بزنه، و در مدارج بالا استاد دانشگاه بشه

حالا این 4 تا رو من مثال زدم و بازار کار همشون توی ایران خوبه، وگرنه خیلی چیزای دیگه هست
:-s شدیدا متاثر شدم! همین فردا میرم انسانی

×_×_×_×

چقدر همه میخوان برن انسانی! 8-}
ادبیات؟
جامعه شناسی؟
فلسفه؟
البته به جز استادی.

به نقل از saye :
ادبیات؟
جامعه شناسی؟
فلسفه؟
البته به جز استادی.
:)) خوب استادی که بالاترین درجه هست!
اما ادبیات، در مقطع لیسانس کارش تدریسه و میتونه در موسسات و نشریات مختلف نویسنده بشه | در فوق لیسانس میتونه کتابهای مختلف رو بررسی کنه و...
جامعه شناسی میتونه اکثر کارای غیر درمانی روانشناس (مثل مشاوره در شرکت ها) رو ارائه بده، میتونه کتاب و مقاله بنویسه، و مهمتر از اون در مدارج بالا بره توی پست های دولتی و وزارتی (مدیر پرسنلی، مشاور اجتماعی و امثالهم)
فلسفه اما اصلا رشته ای هست که کارش تدریس و تحقیقه، میتونه کتاب بنویسه، میتونه مکاتبی رو بررسی کنه، میتونه بعنوان کارشناس تو زمینه های مختلف باشه

به نقل از GCD :
:)) خوب استادی که بالاترین درجه هست!
اما ادبیات، در مقطع لیسانس کارش تدریسه و میتونه در موسسات و نشریات مختلف نویسنده بشه | در فوق لیسانس میتونه کتابهای مختلف رو بررسی کنه و...
جامعه شناسی میتونه اکثر کارای غیر درمانی روانشناس (مثل مشاوره در شرکت ها) رو ارائه بده، میتونه کتاب و مقاله بنویسه، و مهمتر از اون در مدارج بالا بره توی پست های دولتی و وزارتی (مدیر پرسنلی، مشاور اجتماعی و امثالهم)
فلسفه اما اصلا رشته ای هست که کارش تدریس و تحقیقه، میتونه کتاب بنویسه، میتونه مکاتبی رو بررسی کنه، میتونه بعنوان کارشناس تو زمینه های مختلف باشه
به نظر من اینا شغل نیست واقعا.
مشاور بودن الان زیاد کاربرد نداره. یعنی کمه. بررسی کتابو اینا هم که...
تو مقاله نویسی شانس کمی وجود داره.
اره خب کار فلسفه همین هست. اما کاری نیست که ادم بخواد تمام زندگیشو پاش بذاره. یعنی من ترجیح می دم در کنار یه کار دیگه فلسفه هم بخونم. کارشناسم که اخه کی به حرف فیلسوفا اهمیت می ده! ;D

Back
بالا