Puregirl کاربر جدید ارسالها 4 امتیاز 15 نام مرکز سمپاد فرزانگان4D شهر تهران مدال المپیاد شیمی بودم ترک کردم.... 2012/4/12 #91 پاسخ : سمپادی های اسلامشهر یا چهاردانگه من نیز مفتخر به تحصیل در مرکز با شکوه فرزانگان که در منطقه ای خوش آب و هوا ب نام 4دانگه واقع شده هستم!!! :P :-\ X-(
پاسخ : سمپادی های اسلامشهر یا چهاردانگه من نیز مفتخر به تحصیل در مرکز با شکوه فرزانگان که در منطقه ای خوش آب و هوا ب نام 4دانگه واقع شده هستم!!! :P :-\ X-(
roze maryam کاربر نیمهفعال ارسالها 11 امتیاز 18 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2012/4/18 #92 پاسخ : سمپادی های اسلامشهر یا چهاردانگه سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام بکس گرام اینجا اندازه ی روح یه امیب تک سلولی روح نداره قبول دارید؟ منم از 4Dام المب شیمی و سوم
پاسخ : سمپادی های اسلامشهر یا چهاردانگه سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام بکس گرام اینجا اندازه ی روح یه امیب تک سلولی روح نداره قبول دارید؟ منم از 4Dام المب شیمی و سوم
Sisyphus کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 735 امتیاز 16,191 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 رشته دانشگاه دامپزشکی 2012/5/13 #93 پاسخ : سمپادی های اسلامشهر یا چهاردانگه من از بجه های فرزانگان چهاردانگه ام.
scare کاربر نیمهحرفهای ارسالها 214 امتیاز 2,084 نام مرکز سمپاد فرزانگان چهاردانگه شهر تهران دانشگاه پلی تکنیک رشته دانشگاه متالورژی استخراجی 2012/6/2 #94 پاسخ : سمپادی های اسلامشهر یا چهاردانگه سلام منم هستم!یادم رفته بود خودمو معرفی کنم!
شـَـــگي کاربر نیمهحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 203 امتیاز 8,530 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1395 دانشگاه تهران رشته دانشگاه دندانپزشكي توئیتر 2012/6/9 #95 پاسخ : سمپادی های اسلامشهر یا چهاردانگه منم از بجه های فرزانگان چهاردانگه ام.
++zahra++ کاربر جدید ارسالها 2 امتیاز 6 نام مرکز سمپاد فرزانگان چهاردانگه شهر چهاردانگه 2012/6/25 #96 پاسخ : سمپادی های اسلامشهر یا چهاردانگه سلام به بچه های باهال چاردونگه. از بچه های اول دبیرستان مخصوصا 2/1کسی هس؟
پاسخ : سمپادی های اسلامشهر یا چهاردانگه سلام به بچه های باهال چاردونگه. از بچه های اول دبیرستان مخصوصا 2/1کسی هس؟
cold spray کاربر فعال ارسالها 73 امتیاز 1,176 نام مرکز سمپاد شهید رجایی اسلام شهر شهر تهران دانشگاه رم(البته قم هم صداش ميكنن) رشته دانشگاه مديريت صنعتي 2012/7/10 #97 پاسخ : سمپادی های اسلامشهر یا چهاردانگه درود B-)بچه های رجاییم هستن صداشون کنم بیان اینا خیلی بلبل زبونی میکنن ^-^
پاسخ : سمپادی های اسلامشهر یا چهاردانگه درود B-)بچه های رجاییم هستن صداشون کنم بیان اینا خیلی بلبل زبونی میکنن ^-^
N!na کاربر نیمهحرفهای ارسالها 203 امتیاز 624 نام مرکز سمپاد دبيرستان فرزانگان شهر تهران مدال المپیاد منم بايد بنويسم "فعلا قبولي در مرحله 2 پانزدهمين دوره ي المپياد زيست شناسي" ؟! 2012/7/10 #98 پاسخ : سمپادی های اسلامشهر یا چهاردانگه دخترا (!) : از بچه های المپیادیتون خبری دارین؟ مخصوصا ریاضیا و کامپیوتر! به نقل از aminnnnnn : اینا خیلی بلبل زبونی میکنن ^-^ کلیک کنید تا باز شود... کیا؟!
پاسخ : سمپادی های اسلامشهر یا چهاردانگه دخترا (!) : از بچه های المپیادیتون خبری دارین؟ مخصوصا ریاضیا و کامپیوتر! به نقل از aminnnnnn : اینا خیلی بلبل زبونی میکنن ^-^ کلیک کنید تا باز شود... کیا؟!
paradox of sand کاربر نیمهحرفهای ارسالها 174 امتیاز 2,095 نام مرکز سمپاد شهید رجایی اسلامشهر شهر تهران دانشگاه دانشگاه صنعتی خواجه نصیر رشته دانشگاه مکانیک 2012/7/10 #99 پاسخ : سمپادی های اسلامشهر یا چهاردانگه سلاااااااااااام! من چرا این تاپیکو تا الان ندیده بودم؟! آره امین جون راست میگی، فکر کردن تعدادشون زیاده هر کاری بخوان میتونن بکنن!
پاسخ : سمپادی های اسلامشهر یا چهاردانگه سلاااااااااااام! من چرا این تاپیکو تا الان ندیده بودم؟! آره امین جون راست میگی، فکر کردن تعدادشون زیاده هر کاری بخوان میتونن بکنن!
cold spray کاربر فعال ارسالها 73 امتیاز 1,176 نام مرکز سمپاد شهید رجایی اسلام شهر شهر تهران دانشگاه رم(البته قم هم صداش ميكنن) رشته دانشگاه مديريت صنعتي 2012/7/10 #100 پاسخ : سمپادی های اسلامشهر یا چهاردانگه سینا خوندی حرفاشونو انقدر خوشحالن