پاسخ : سمپادی های اسلامشهر یا چهاردانگه
بله بله البته که شوخی بوده و منم به به شوخی اونا رو گفتم! استفاده از "
" هم نشون دهنده ی همین هست ولی خب مثه اینکه ایشون شوخی در نظر نگرفتنش و لازمه من هم یه سری چیزا رو بگم:
اول باید بگم که کاملا این حرفتو قبول دارم که مدرسه ی ما خیلی بهتر از مدرسه ی شماست، چه از نظر ِ امکانات و چه از نظر دبیرا
و البته چه از نظر ِ دانش آموزا
درباره ی اینایی که گفتی هم بگم که: واقعا زحمت کشیدید عمومیا رو خودتون خوندید ، آخه به ما قرصشو دادن خوردیم یاد گرفتیم
مشکلات معلما هم کم نبود! چندتا معلم ِ خوبمونو دقیقا سال ِ کنکور عوض کردن و بجاشون معلمایی آوردن که واقعا هیچی بارشون نبود! فوت ِ پدر ِ معلم ِ گسستمون هم باعث شد این درسو خیلی دیر تموم کنیم! و ....
بعد اینکه بچه های ماهم کلاسای تا ساعت 9 شب داشتن !
المپیاد رو هم فک کنم قبلا توضیح دادم ولی بازم میگم: المپیاد توی مدرسه ی ما تا اواسط ِ سال ِ دوم اجباریه! (طرح ِ علاقه مند سازی به المپیاد
) واسه همین تعداد زیادی از بچه هامون المپیادی میشن و باید خدمتتون عرض کنم تقریبا همه ی اونایی که زیر هزار شدن المپیادی بودن!
اما درباره ی کنکور و نتیجه :
ببینید موفقیت توی کنکور رو دو تا فاکتور اصلی تعیین میکنن، بقیه چیزا خیلی نقش ِ کمی دارن! اون دو تا فاکتور هم اینا هستن :
1- هوش و استعداد فردی
2- پشتکار زیاد و ساعت مطالعه ی بالا (نخواستم اسم محاوره ایش رو بگم
)
و از اونجایی که بچه های مدرسه ی خودتون میگن، شما حداکثر ِ استفادتون رو از مورد ِ دوم کردید!
پس پیشنهاد میکنم بجای بهونه آوردن و این حرفا، خدا رو شکر کنید!
در آخر هم اضافه کنم که هر وقت این رتبه ها زیادی خوشحالتون کرد به این توجه کنید که رتبه در سهمیه ی منطقه 3 هستش!