• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی های اسلامشهر یا چهاردانگه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع poolia
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های اسلامشهر یا چهاردانگه

خب از تجربی های ما که واقعا هیچ انتظاری نبود، هیچ امکاناتی نداشتن و کاملا دانش آموز رشته ی ریاضی بودن، مدرسه حتی یه کلاس زیست هم واسشون نذاشت، حتی با گرفتن امتحانای سخت ِ تحلیلی و دیفرانسیل و گسسته ازشون کارشون رو هم سخت تر کرد پس واقعا همون چند تا رتبه ی سه رقمی هم عالیه واسشون!

رتبه های دورقمی شهید رجایی - سهمیه منطقه دو :

باهر پیش بهار : 48
احسان مهدیخانی : 55

باید رتبه ی کشوریشون هم باشه تا راحت تر بشه مقایسه کرد ولی در کل فکر میکنم بجز دو نفر اول، مدرسه ی ما شاخ تر بوده :دی

چرا ما فرزانگان چهاردانگه ای ها باید منطقه 3 باشیم اونوقت شهید رجایی ها که یکم با ما فاصله دارن منطقه 2؟ X-(

به نقل از zrp :
چرا ما فرزانگان چهاردانگه ای ها باید منطقه 3 باشیم اونوقت شهید رجایی ها که یکم با ما فاصله دارن منطقه 2؟ X-(

ناراحتی شرایطت بهتره؟ ;D

به نقل از فاطمه م. :
مشکلت چیه با منطقه سه بودنت؟ :o از سال بعد ما هم دو میشیم :|

از زمان قاجار ما قرار بود ۲ بشیم!

دونت وری! ;D :-"

از زمان فارق التحصيل هاي سال 84 قراره كه 2 بشيم....

ما كه گذشتيم...بشينيد دعا كنيد شما هم باشيد ;D

مائده جون واقعا بهت افتخار میکنم که روی واوانی ها رو سفید کردی دمت گرم امیدوارم همیشه موفق باشی <:-P <:-P >:D< >:D< >:D< :x :x :x :x :x :x :-* :-* :-* :-* :-*

آخرین ویرایش:

باو حداقل با خودیاتون مهربون باشید! :)) مشکلی دارید هم برید سر ِ دشمنا خالی کنید! ;D
من بصورت ِ داوطلبانه حاضرم اینجا واستون نقش ِ دشمن ِ فرضی رو بازی کنم! بیاید به این پستم دیس بدید دلتون خنک شه! :))

به نقل از zrp :
کجای شرایط بهتره ببین مثلا 600 منطقه 3 رتبه کشوریش میشه 6000 اونوقت 600 منطقه 2 میشه 1500

خ خوبیش همینه دیگه،برای انتخاب رشته کسی به رتبه کشورت نگاه نمیکنه،پس تو با درصدای پایین تر شرایط یه ادم تو منطقه ۲ رو داری...متوجه شدی؟ :)

فاطمه فک کنم منم دیس داده بودم،اولش دیس خورد بعد هرکاری کردم درس نشد،ببخشید! ;D

از حدود 7 سال پیش یادمه که میگفتن ده ساله میخواد منطفه2 بشه..

بچه ها هرچند رتبه در منطقه مهم هست و رتبه در منطقه3 بهتر میشه ولی در نظر داشته باشین که مثلا به ازای هر. 10 تا منطقه 2 یه دونه منطقه3 میگیرن..بعد این خوش تا حدی به نفع بودن منطقه 3 رو جبران میکنه و کار رو سخت میکنه..ولی در هر حال منطقه3 به نفعه

Back
بالا